• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Yok şu saatten sonra daha muhatap olmazdım eşimi gönderirdim demek istedim. Yani bazı arkadaşlar unut o halıyı demiş ya ben eşime aldırırdım Siz neye karar verdiniz bilmiyorum. Merak ettim.
Halı İzmir semalarında görümceye gitmek için uçan halı oldu canım

Bir olayda hatalı diye her şeyde hatalı olmaz insan herkes aynı konudan bahsetmiş yapmayın Allah aşkına sizin kayınvalideniz evinizden çatalınıza alsa kıyamet kopar, kayınvalidenin bu davranışı karşısında konu sahibi az bile yapıyor demekki bu kadar rahat kv birde çeyiz hemde görümceye gönderecek yuhh dünyanın en güzel halısıda gelse çeyizimdeki halının yerini tutmaz söyleyin bir şekilde görümcenize ..

Konulariniza söyle bi göz gezdirdimde (basliklar yetti aslinda) esiniz, evliliginiz, cinsel hayatiniz, kaynananiz, görümceniz hepsi sorunlu (size göre)! Peki siz bu Mükemmelliginizle neden hala onlarin icindesiniz? Hic kendinize igneyi batirmayi düsündünüz mü? Iki günde bir buraya dert konusu acmakla cözülmez bunlar, yoksa kk da hit olmaya mi calisiyorsunuz anliyamadim...:KK14:

Benimde kaynanam ceyizimi caldi. 4 yil oldu unutamiyorum. Allah kimsenin agiz tadini bozmasin. Halini geri yollasinlar bence.

Götürdüldüğü gibi geri getirilmeli. :KK12:

Bu kadın düşüncesizliğinden değil gıcıklığına yapıyor. :KK11:

Konulariniza söyle bi göz gezdirdimde (basliklar yetti aslinda) esiniz, evliliginiz, cinsel hayatiniz, kaynananiz, görümceniz hepsi sorunlu (size göre)! Peki siz bu Mükemmelliginizle neden hala onlarin icindesiniz? Hic kendinize igneyi batirmayi düsündünüz mü? Iki günde bir buraya dert konusu acmakla cözülmez bunlar, yoksa kk da hit olmaya mi calisiyorsunuz anliyamadim...:KK14:
. Neye göre kime göre mükemmel ben mükemmelim demedim ki, neyin hit olma çabası, hit olana halı mı veriliyor yoksa, eşimle evet cinsel anlamda problemlerimiz var aşmaya çalışıyoruz. Kimse kötü olsun diye evlenmez ki, eşimin ailesinin hepsi ile problemli değilim dünya iyisi bi kayınpederim var onunla hiç bi problemim yok, hanımına kızar benle ilgili mevzularda o da biliyo anlaşılmaz bi insan olduğunu, saçma ve aşırı müdahale çabasında olduğunu, ben mükemmelim demedim, ordan öyle görünüyosam bilemem

Back
X