• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Kayınvalideniz size ait bir eşyayı, hem de çeyinizin de bir parçası olan yani manevi bir değeri olan eşyayı, size sormadan almış. Bu yeterince rezil bir hareket değilmiş gibi aranızın bozuk olduğu kızına göndermiş.

Eşiniz de bana kalırsa çok yetersiz bir cevap vermiş. Halıyı asla kullanmayacak olsanız da yapılan hareket nedeniyle kesinlikle geri gelecek o halı, sen de asla bir daha bizim evin anahtarını alamayacaksın anne demesi gerekirdi. Hatta bana kalırsa daha fazla şeyler de demesi gerekirdi ama anladığım kadarıyla duruma alışıldığı için yumuşak tepkiler veriliyor.

Hırsızlık yahu bu.

önceki konuları da hatırlıyorum
neden net bir şekilde tavrınızı koyup bir daha görüşmemeyi denemiyorsunuz ?

Iyi halt ettin, sünnet hediyesi az mı geldiydi, bizim halıya göz diktin demiş
Vıcık vıcık laçkalaşmış bir ilişkiler yumağı oluşmuş aranızda.
Iyice yüzgöz olmuşsunuz.
Zaten kayınvalide normal bir karakter olsa sizin o laflardan sonra yüzünüze bakmazdı.O üstüne birde halınızı almış götürmüş.
Yerinizde olsam o halı değil Izmirde, dünyanın öbür ucunda olsa geri gelecek derdim. Eşiniz annesine söylesin bi zahmet.
Kaynanayla ilişkilerinizi resmi bir düzeye çekmenizde fayda var. Sizde onun gibi davrandıkça kadın dahada arsızlaşıyor.

Kaynana daki yuzsuzluge hayran kaldim,
Ne insanlar var yarabbim

Yuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer

Kayınvalideniz sizin eşyanızı haberiniz olmadan evinizden almış. Üzgünüm ama bu resmen hırsızlık. Ben olsam ne anahtarımı verirdim nede görüşürdüm. Ne hakla... Belki siz o halı için başka birşey düşünüyordunuz. Çok ayıp. Resmen sizin yokluğunuzu fırsat bilmiş. Üzgünüm bunu yazdığım için ama ben yaşasam aynı şeyi ortalığı birbirine katardım, siz yinede yapmayın.

Eşimi aramış, oğlum ben onu kardeşine(görümce) yolladım, nsl yapcaz demiş, oha ya

O zaman gidip aynısından bir zahmet alıversin size... Böyle geline böyle kayınvalide yazanları anlamıyorum, adı üstünde kaynana işte, bebek ismine karışır, evdeki halıyı götürür, sana ne be kadın otur oturduğun yerde saygınlığını bozma, büyük diye herkes saysın seni. Ama yok işte :)

yatak odana girip doğum kontrolünü alan kadına niyeanahtarını verirsin siz yokken gelmeyiversin ustalar. bebek konusunda onca lafı yedikten sonra normal bi insan olsa küser bu küsmek yerine halıyı alıyo bide üstüne kızına yolluyo pek bi yüzsüzmüş kadın

Hala eski konunun derdindesiniz. Bence öyle kayinvalideye böyle gelin olmuş. Şu tohum olayı amma abartildi. Kayinvalidesinin tarzına uygun anlatmış kız işte daha ne olsun.

Kayinvalideniz resmen hırsızlık yapmış. Hem de oğlunun evinden. Bu kadına karşı çok dikkatli olun her şeyi yapabilir.

Halıyı şimdi açmak istemedim halı sarılı gözle görülür yerde, tersinden bile belli gözüme çarptı, marka ya baktım kenarından Atlantik marka öyle o renk bi halım yok ve kullanılmış bi halı benim saray idi ve sıfırdı, tersinden belli farklı renk allah Allah dedim ve öyle baktım
ilk mesajında oturma odasının halısını değiştirecektim,yazmışsın:KK66:

Yuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer
çok ilginç:KK51:

Ben olsam haliyi geri isterim. Ayrica esinin tepkilerini yetersiz buldum.

halıyı geri getirttir, evin kilidini komple değiştir, iletişimi kes, yüz göz olma..bu yaptıklarını da üzerine basa basa öğrenmelerini sağla ki bilsinler iletişimi kestiğini, uzatmasınlar ellerini daha fazla..
o sana yapmış sen ona yapmışsın arada yüzsüzlük almış başını gitmiş.. araya bir mesafe koymazsan ömrün böyle geçer..ve hiç çekilir bir ilişki biçimi değil, çok çirkin ya..

Resmen inadına yapılmış bir hareket, asla iyi niyet yok asla bir çıkar yanı yok.

halını geri iste nasıl gönderdilerse aynen öyle getirsinler oh ne ala var mı böyle iş millette beleşçi

Back
X