- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla