Abartan taraf ben miyim siz olsanız ne yapardınız?

Linatuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
24
3
1
Arkadaşlar benim kv çok.farkli biri sevmeye çalışıyorum ama illa bisi çıkıyor beni uzaklaştırıyor kv evlendiğimden bu yana sürekli eltim el üstünde tutuyor bak o daha iyi diyor herseyde ama ben bugüne kadar bunu asla takmadım o ne derse desin ikimizin karakterleri ayni kıyafet alacağı zamanda ona da alır bana da haksızlık yapmam der o konuda asla haksızlık görmedim fakat şu sıralar beni deli etmeye başladı yine ben mi abartıyorum bilemedim kv ben eltim alışverişe gittik bana kıyafet alınacak kv o esnafa eltime diyor gel burdan bakalım diye ben peşinden ayrılmıyorum eltimde anne ben bise almiycam ya diyor benim kızıma birşey alacağı zaman eltime söylüyor kızım bak bu nasıl diyor bunu mu alayim diyor eltimde bana sorma anne diyor bana niye soruyorsun diyor aslında onun da hoşuna gidiyor ben mi abartıyorum benimle ilgili olan şeyleri bana değil eltime sorması beni insan yerine koymaması sizce ne yapmalıyım

abartıyorsun
dert mi bu allah aşkına
tek derdiniz gezmek alısverıs yapmak olsun
bana sormadı eltime sordu , ee ne olmuş yani

insanlar ne dertlerle uğraşıyor

Canim hep beraber alisverise cikmak zorunda misiniz. Ben olsam cikmam bidaha. Alisveriste pesinden ayrilmiyorum diye yazmissin. Gideceginiz magazalari kendin sec. Eltine gel kizim bu magazaya bakalim dediginde sen arkadan ben suraya bakcam siz orda takilin de
Bide bu anlattigin seyler eltini el ustunde tuttugu anlamina gelmiyor. Kendi kararlarini kendin ver. O seni onemsemiyorsa sende ona bukadar yakin durma

Beraber alışverişe gitmeyin..
"O daha iyi" deyince "muhakkak anne haklısın" deyip gülüp gözlerinizi devirip geçin.
Ne takıyorsunuz yahu?

Canim hep beraber alisverise cikmak zorunda misiniz. Ben olsam cikmam bidaha. Alisveriste pesinden ayrilmiyorum diye yazmissin. Gideceginiz magazalari kendin sec. Eltine gel kizim bu magazaya bakalim dediginde sen arkadan ben suraya bakcam siz orda takilin de
Bide bu anlattigin seyler eltini el ustunde tuttugu anlamina gelmiyor. Kendi kararlarini kendin ver. O seni onemsemiyorsa sende ona bukadar yakin durma

Araba 1 tane ortak onlarında alacakları vardı eşim götürdü bizi ben evlenmeden önce de böyleydi alışverişe ayrı gidemiyorlar

Ar
Kayinvalideniz ve eltiniz teneffuste kol kola gezen, birlikte tuvalete giden lise öğrencisi, siz ďe onların gruba girmeye çalışan istenmeyen arkadaş. :KK57:

Bir tane olgun insan yok anlattığınız insanlar arasında.
Bende onlarla birlikte gitmeyince soğuk oluyorum hayırsız oluyorum eşimi dolduruyorlar böyle ortamda bu şekilde olmam bile mucize

Allah aşkına bunu dertmi ediyorsunuz çıkmayın kv ile alisverise ne gereği var kendiniz yapın sürekli beraber olmak yerine haftada bir ziyaret edin kafaniz rahat etsin

Alışverişe kaynanayla ve eltiyle çıkarak ilk yanlışı yapmışsınız bence

Bu anlattığınız tarzda hep beraber alışveriş olayı eskide kaldi sanırdım hala devam eden aileler varmış yani.
Onlar gideceği zaman hastalanın gelemiyorum deyin . Başka zaman eşinizle kendiniz gidin alışverişe. Kv ile de az görüşün , bırakın ne derse desin.

Bu tavri hoşunuza gitmiyorsa kabul etmeyin aldirmayin hic birsey kizinizin ihtiyaclarini kendiniz alin. Teklif ederse almayi tesekkur edin ben kendi sectigimi kizima alirim diyin

Back
X