Evet yemek sözümde vardı o da olurBir tatlı ya da yemek ısmarlayın daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yemek sözümde vardı o da olurBir tatlı ya da yemek ısmarlayın daha iyi
Peki teşekkürler konularımı detaylıca okuyup yorumladığınız için en pahalısını alıcam para benim değil miEn pahalı hediyeyi alın, bu konu ile ilgili konu açmaktan yorulmuyorsunuz madem en pahalı en gösterişli olanı alın
alın o zamanonların yardımına karşılık bi ev hediyesi güzel olabilir bence.
Yani ailecek gorusmek baska bisi arkadaş olmak baya baya baska bisi .arkadasiniz olsa tamam ama sadece gorusuyosunuz muntemelende yeni gorusmeye basladinizAile boyu tanıştık aslında hızlı bi samimiyette oldu hani görüşürüz bundan sonrasında diye ama bence de abartılı yine de haklısınız.
Kendinizde bu şekilde hakaret etme hakkını bulmanız sizin de ne kadar ‘karakterli’ biri olduğunuzu gösteriyor.Çok iticisinin ya
Evet zaten abartılı olduğumu kabul etmişimYani ailecek gorusmek baska bisi arkadaş olmak baya baya baska bisi .arkadasiniz olsa tamam ama sadece gorusuyosunuz muntemelende yeni gorusmeye basladiniz
Sevdim seniPeki teşekkürler konularımı detaylıca okuyup yorumladığınız için en pahalısını alıcam para benim değil mi![]()