- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Aynen öyle başlar simdi kötü yorumlar .Bülbül güle karga çöplüğe götürür derler. O adamla arkadaşlıgını kessin.
Benim başıma gelse evliliğimiz cok büyük bir yara alırdı kabul edebilecegim bir şey degil ama burada cok enteresan insanlar var muhtemelen sanane adamın içmesinden diyerek linç edileceksiniz. Ha cok da önemli değil ama işte öyle uyarmak istedim :)))
Teşekkür ederimBen de bozulurdum sanırımAllah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .Sürekli olmuyorsa ayda yılda bir içmesinin ne zararı var?
Fazla abartmışsınız.
Tabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardıHer zaman ki gibi kadın hassasiyeti ve fedakarlığı aynı şeyi yapamıyorlar. Pek anlamıyorum ama içtiği için olumsuz bir sonuç mu olucak yapılan tedavinizde?
Bende ayni seyleri söyledim hem dua ediyo hem iciyo tezata bakar misin . Azonce yine yanıma geldi tekrar söyledim birdahasi olursa herseyin üstüne yemin ederim giderim bu evden dedim biraz tırstı galiba yemin edince onun gibi boşa yemin etmediğim icin . İnsallah tekrarı olmazBenim eşimde bazen arkadaşlarına uyup içiyor bizde kavga ediyoruz o zaman. Bende en son benden korkmuyorsan allahtan kork dedim senin yüzünden evin bereketi kaçacak dedim inşallah birdaha olmaz ( bu arada bizde bebek icin uğraşıyoruz)
Test vereceğini yazmışsınız.Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .
Normal zamanda olsa bu kadar tepki vermezdimde tedavi aşamasında olduğumuz icin patladım kafama taktım fazlasıylaBen o kadar abartılıp sorun olacak birşey görmedim. Her gün içer , o ayrı . Ama bozmayın ağzınızın tadını
Benim için içmenin biri ikisi olamaz benim nasıl bir insan olduğumu ıyi bilir kendisi ve ben onun istemediği şeyleri nasıl yapmıyorsam oda yapmayacak bence tepkin çok normal ayrıca tedavi göreceksin sana destek olması gerek şuan icmeyiversinler ölmezlerBende ayni seyleri söyledim hem dua ediyo hem iciyo tezata bakar misin . Azonce yine yanıma geldi tekrar söyledim birdahasi olursa herseyin üstüne yemin ederim giderim bu evden dedim biraz tırstı galiba yemin edince onun gibi boşa yemin etmediğim icin . İnsallah tekrarı olmaz
Alkol aldı diyorum ardından ayrıca sperm testi vericek diyorum gayet acık bence . Alkol sigara insanın herseyine zarar degil mi ?Test vereceğini yazmışsınız.
Testin sonucunu etkileyeceğini yazmamışsınız. Açıklayıcı yazsaydınız, anlardım.
Yorumun canınızı acıtacak ama eşiniz çocuğu sizin kadar istemiyor gibi. Madem bu sizin için çok büyük bir olay, çocuk olayını da gözden geçirin.
Yüzüne bile bakmıyorum sinirden yanı madem zikkimlancan su aşamada yapma bu yüzden çok abarttım galibaBebek planiniz oldugu icin diyorsaniz, yapmis olabilir bi ihmalkarlik telafi edebilirsiniz. Normalde icki sorunsa sizin icin, ben olsam canina okurdum.
Fazla stres, sinir de insan sağlığına zararlı.Alkol aldı diyorum ardından ayrıca sperm testi vericek diyorum gayet acık bence . Alkol sigara insanın herseyine zarar degil mi ?
Çocuk isteme olayına gelince fazlasiyla istekli olduğuna eminim, sizin icin çocuk konusunu bu gece düşünücem
Neyse yorum icin teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?