Abartıyo muyum ?

Sistematik-

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
834
1.051
63
Kızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya çıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda büfe var ordaki büfe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum üst yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla götüreyim seni yürüme bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin önünde inerken gel öpücem dedim koklayarak öptüm ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha çok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Öptüm ve senden hiç iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla içmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve çıktım pesimden geldi bak içmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım çağırdım ya bari yalan söyleme sus artık dedim utanman yok mu hiç ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo çok sinirlendim . Sonra akşam özürler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İçimden tövbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gerçekten çok taktım buna zor dönem geçiriyorum o yüzden mi abartıyorum

Normalde içen bi adamda degil o büfedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerçi insanın içinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum

Bülbül güle karga çöplüğe götürür derler. O adamla arkadaşlıgını kessin.

Benim başıma gelse evliliğimiz cok büyük bir yara alırdı kabul edebilecegim bir şey degil ama burada cok enteresan insanlar var muhtemelen sanane adamın içmesinden diyerek linç edileceksiniz. Ha cok da önemli değil ama işte öyle uyarmak istedim :)))

Her zaman ki gibi kadın hassasiyeti ve fedakarlığı aynı şeyi yapamıyorlar. Pek anlamıyorum ama içtiği için olumsuz bir sonuç mu olucak yapılan tedavinizde?

Aynen öyle başlar simdi kötü yorumlar .
Bende çok tepki verdim hala sinirliyim .

Benim eşimde bazen arkadaşlarına uyup içiyor bizde kavga ediyoruz o zaman. Bende en son benden korkmuyorsan allahtan kork dedim senin yüzünden evin bereketi kaçacak dedim inşallah birdaha olmaz ( bu arada bizde bebek icin uğraşıyoruz)

Bende ayni seyleri söyledim hem dua ediyo hem iciyo tezata bakar misin . Azonce yine yanıma geldi tekrar söyledim birdahasi olursa herseyin üstüne yemin ederim giderim bu evden dedim biraz tırstı galiba yemin edince onun gibi boşa yemin etmediğim icin . İnsallah tekrarı olmaz

Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .
Test vereceğini yazmışsınız.
Testin sonucunu etkileyeceğini yazmamışsınız. Açıklayıcı yazsaydınız, anlardım.
Yorumun canınızı acıtacak ama eşiniz çocuğu sizin kadar istemiyor gibi. Madem bu sizin için çok büyük bir olay, çocuk olayını da gözden geçirin.

Yemin etmesi biraz kotu olmus ve siz haklisiniz ama suan zor bir durumdayken esinizin yaninizda olmasina izin vererek onunla konusun icinizdekileri soyleyin test icinde olacagi varsa olur

Benim için içmenin biri ikisi olamaz benim nasıl bir insan olduğumu ıyi bilir kendisi ve ben onun istemediği şeyleri nasıl yapmıyorsam oda yapmayacak bence tepkin çok normal ayrıca tedavi göreceksin sana destek olması gerek şuan icmeyiversinler ölmezler

Alkol aldı diyorum ardından ayrıca sperm testi vericek diyorum gayet acık bence . Alkol sigara insanın herseyine zarar degil mi ?
Çocuk isteme olayına gelince fazlasiyla istekli olduğuna eminim, sizin icin çocuk konusunu bu gece düşünücem
Neyse yorum icin teşekkürler

Bebek planiniz oldugu icin diyorsaniz, yapmis olabilir bi ihmalkarlik telafi edebilirsiniz. Normalde icki sorunsa sizin icin, ben olsam canina okurdum.
Yüzüne bile bakmıyorum sinirden yanı madem zikkimlancan su aşamada yapma bu yüzden çok abarttım galiba

Fazla stres, sinir de insan sağlığına zararlı.
Bakın olayın sıcağıyla benim üzerime geliyorsunuz, anlıyorum sizi. Ancak eşiniz madem bu kadar düşünüyordu çocuğu, hele ki doktor üstüne basa basa kullanmamasını söylemişken.. Bu yeterince ciddiye almadığını gösterir, benim yorumum bu dalga geçer gibi cevap yazmanıza gerek yok. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…