Abartıyo muyum ?

Bakın yazıyorum ALKOLÜN SPERM TESTİNE BÜYÜK ZARARİ VARDİR . Oldumu . Sinir çıkarttığım yok mantık yürütünce anlamicak biseyde yok . Ya lütfen gereksiz yorum okumak icin açmadım konuyu bi tarafa takılıp linc etmek icin uğraşmayın her konu açana aynisini yapıyorsunuz taktiniz simdi aciklasaydinn. Konu gayet acık net !

Sizde söylüyorsunuz nefsine hakim olucak icinde olsa yapmaz iste . Sizin eşinizin icinde ona karşı merak ilgi olmadığı icin yapmıyordur çok güzel . Ayni seyden bahsettiniz aslında

Sperm testi hamilelik günü değil ki
En fazla ne kadar etkileyecek ki sonucunu.
Bence cok stres yaptığı için rahatlamak istemiş. Alkollu araç kullanması cok yanlış.
Sperm testi vermeden önce perhiz uygulanıyor canim o süreçte alkol sigara vs yasak . Ya bırakın alkolü agri kesici bile içmeyin diyo doktorlar o donemde

Alkolu sadece gebe kalmanız etkilenecek diye istemiyorsanız yurtdısında su niyetine alkol tüketiliyor hatta gebeliklerinde bile içiyorlar ve gayet üreme oranları yüksek
Ha baska dinsel vs sebep varsa bilemem
Bu olayda sahsen ben içmesine değil yalan söylemesine cin olmadan adam carpmaya calısmasına sinir olurdum

Çocukla gözünü korkut bence. Başka türlü kopamaz. İçki yüzünden boşa yemin eden adam ilerde neler yapar bilemedim valla.
Bu kadar tepki vermekte haklısın. Herşey bir kıvılcımla başlar.

Tabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardı
doktor öyle uyarıyor ama geçenlerde de ben çok alkol tüketen biri değilim ama bi kadeh içtik eşimle sonra adet günüm gecikti,ben test yaptırmadan bile önce hemen doktoru aradım dedim alkol içtim sigara içtim bişey olmuşmudur,doktorda 2,2buçuk aya kadar bişey olma boşuna korkmuşsun dedi.Yani öyle çok etkileyeceğini sanmıyorum zaten tepki vermişsin bence uzatma.eğer bir aksilik olursa o zaman senin yüüznden diye başına kakarsınız ömrü boyunca suçluluk duygusu yüzünden uzak durur bence

aşılamada veya hamile kalmaya çalıştığında (doğal yolla veya tıbbi müdahaleyle), gebelik şansını babanın aldığı alkolden çok daha fazla etkileyen şey kadının stres hali. Sen de epey bir sinir stres yapıyorsun. Buradaki mesajlarında bile herkese stres kusmuşssun. Önce bir sakin ol.

Haa adam gözüne baka baka yalan söylemiş seni aptal yerine koymuş. Konuşacağın konu bu olmalı.

Sizin tepkinizden korktuğu için salak gibi yalan söylemiş bence. Üzülmeyin, alkol iyi bir şey değil kabul ama o kadar da etkilemez sperm olayını tabi sürekli içmediği sürece. Yani sürekli ve ağır alkol alanlarda düşer sperm sayısı, öyle bir kere içmekle bir şey olmaz.

Evet doğru yalan söylemesi ayrı bi can sıkıcı
Ya olucak olan alkol kullanırken de olur dogru ama ben elimden geleni yapmak istediğim icin biraz dik durdum .

Dİyorumya biraz stresli dönemdeyim fazla tepki verdim galiba haklısınız bi kereden bisey olmazda devami gelir diye korktum

Çocukla gözünü korkut bence. Başka türlü kopamaz. İçki yüzünden boşa yemin eden adam ilerde neler yapar bilemedim valla.
Bu kadar tepki vermekte haklısın. Herşey bir kıvılcımla başlar.
Ya zaten yalan konuşamıyor barı yakalandın uzatma dimi . Bu zamana kadar öyle yalan dolan gormedim ama boşa yemin etti belkide ben farketmedim yalan konuştuğu zaman güvenim kirildi zaten hersey bi kenara gözlerini kaçırarak yemin ediyo ona çok bozuldum söyleyemediğin yalanı uzatma bari

1 bardak içtim sadece diyo o gayet kendince masum bisey yaptı esiniz doğru olanı yapmış bravo gerçekten

Ne güzel yazdınız .
Bu şekilde devam ediceksen biz çocuk falan düşünmeyelim dedim bizim evimize çocuk lazim degil dedim sinirden çok şey saydım oda pişman oldu belli ama benim eşim çok inat üstüne gittikçe biseyi daha çok yapar . En son dedim ki bu konuyu burda kapatıyorum tekrarı olursa tavrım böyle olmaz giderim dedim . Birazda utandırdım yakisiyomu sana falan dedim çevrene bak senin gibi varmı hiç dedim içmek ne demek ne zorun var sıkıntın ne dedim . Sıkıntıdan degil dedi kalabalıktı uzattılar geri çevirmedim 1 bardak içtim falan dedi öyle kapattım konuyu

İnsallah . 1 bardak içmiş sarhos değildi . Haklısınız uzatmıyorum daha fazla

Perhizin 2. Günündeydi yarin test vericek o yüzden tepkim öyle oldu . Kapattım konuyu zaten evet biraz abarttım ama ben böyle uğraşırken onu yapması bide yalan söylemesi çok üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…