- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Bakın yazıyorum ALKOLÜN SPERM TESTİNE BÜYÜK ZARARİ VARDİR . Oldumu . Sinir çıkarttığım yok mantık yürütünce anlamicak biseyde yok . Ya lütfen gereksiz yorum okumak icin açmadım konuyu bi tarafa takılıp linc etmek icin uğraşmayın her konu açana aynisini yapıyorsunuz taktiniz simdi aciklasaydinn. Konu gayet acık net !Sinirinizi buradaki üyelerden çıkarmasanız nasıl olur?
Ben de bebekle alkolün ne alakası var adam kafa dağıtmış diye diye okudum açıkçası. O kadar şey yazmışsınız doktorun uyardığını da yazabilirdiniz bence.
Baskı her zaman ters teper. Siz baskı yaptıkça, bu şekilde sinirlendikçe o adam içecek.
Sizde söylüyorsunuz nefsine hakim olucak icinde olsa yapmaz iste . Sizin eşinizin icinde ona karşı merak ilgi olmadığı icin yapmıyordur çok güzel . Ayni seyden bahsettiniz aslındaInsanin icinde olunca diye birsey yok. Ailecek eşli olarak görüştüğümüz 7li bir grup var. Bir araya geldikmi plan yaptikmi kadinlar ayri erkekler ayri takiliriz.bazen de beraber. O grupta 4 kisi felan duruma gore ictigi oluyor. Benim esim, bir kere olsun alkollu gelmedi. Aman onlae iciyo ortama ayak uydurayim demez hic. Gözüm arkada da kalmaz. Temiz gider temiz gelir. Esinize ozaman aaamaan birkereden bisey olmaz bak bizde içiyoruz diye esrar verselee onu da icer ozaman. Nefsine hakim olacak eger sana sozu varsa
Sperm testi vermeden önce perhiz uygulanıyor canim o süreçte alkol sigara vs yasak . Ya bırakın alkolü agri kesici bile içmeyin diyo doktorlar o donemdeSperm testi hamilelik günü değil ki
En fazla ne kadar etkileyecek ki sonucunu.
Bence cok stres yaptığı için rahatlamak istemiş. Alkollu araç kullanması cok yanlış.
bu sabah normale döndüm . Dün gece konuştuk baya insallah bidaha olmaz boşuna dil dokmemisimdirBende sinirlenirdm ama uzatmayın çok bnce
Sperm testinde alkolün nasıl bir etkisi çar ki?Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .
doktor öyle uyarıyor ama geçenlerde de ben çok alkol tüketen biri değilim ama bi kadeh içtik eşimle sonra adet günüm gecikti,ben test yaptırmadan bile önce hemen doktoru aradım dedim alkol içtim sigara içtim bişey olmuşmudur,doktorda 2,2buçuk aya kadar bişey olma boşuna korkmuşsun dedi.Yani öyle çok etkileyeceğini sanmıyorum zaten tepki vermişsin bence uzatma.eğer bir aksilik olursa o zaman senin yüüznden diye başına kakarsınız ömrü boyunca suçluluk duygusu yüzünden uzak durur benceTabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardı
Evet doğru yalan söylemesi ayrı bi can sıkıcıAlkolu sadece gebe kalmanız etkilenecek diye istemiyorsanız yurtdısında su niyetine alkol tüketiliyor hatta gebeliklerinde bile içiyorlar ve gayet üreme oranları yüksek
Ha baska dinsel vs sebep varsa bilemem
Bu olayda sahsen ben içmesine değil yalan söylemesine cin olmadan adam carpmaya calısmasına sinir olurdum
Dİyorumya biraz stresli dönemdeyim fazla tepki verdim galiba haklısınız bi kereden bisey olmazda devami gelir diye korktumSizin tepkinizden korktuğu için salak gibi yalan söylemiş bence. Üzülmeyin, alkol iyi bir şey değil kabul ama o kadar da etkilemez sperm olayını tabi sürekli içmediği sürece. Yani sürekli ve ağır alkol alanlarda düşer sperm sayısı, öyle bir kere içmekle bir şey olmaz.
Ya zaten yalan konuşamıyor barı yakalandın uzatma dimi . Bu zamana kadar öyle yalan dolan gormedim ama boşa yemin etti belkide ben farketmedim yalan konuştuğu zaman güvenim kirildi zaten hersey bi kenara gözlerini kaçırarak yemin ediyo ona çok bozuldum söyleyemediğin yalanı uzatma bariÇocukla gözünü korkut bence. Başka türlü kopamaz. İçki yüzünden boşa yemin eden adam ilerde neler yapar bilemedim valla.
Bu kadar tepki vermekte haklısın. Herşey bir kıvılcımla başlar.
İçimden tövbe dedim demiş ya
1 bardak içtim sadece diyo o gayet kendince masum bisey yaptıTüp bebek yaptiracagimiz zaman eşim in bir arkadaşı eve gelmişti iki kadeh içelim dediler arkadaşının haberi yok tabi tüp bebekten filan eşim içkinin yanına bir meyvesuyu koydu ve sürekli onu içti içki içiyormuş gibi yaptı arkadaşına çaktırmadan.Normalde olsa bisey olmaz ama tedavi sürecinde bunu yapması çok yanlış burnundan getirin derim.
Ne güzel yazdınız .Aranızdaki bağı net bilemediğim için çok uç yorumlar yapmak istemem. Ama şahsi fikrim şu, benim başıma gelse, ilk önce şuna takılırdım. Bir mesaj atabilir, arayabilirdi. Kimimizin eşleri izin alır, kimisi almaz. Bu kişilik olayı fakat, haber verseydi bu kadar büyütmezdin diye tahmin ediyorum. Sonraki tavrım yeminler üstüne olurdu, yeminin ayağımı kaldırdım, elimi bağladım, tövbe ettim demesi olmaz. Seni sen yapan ağzından çıkan laftır, kaldı ki Allah'ın adı zikredilerek bir yemin ediliyor, yani bana göre çok yerinde bir tepki vermişsin. Zaten zor bi dönemdesin, streslisin, gerginsin. Kaldı ki hem sabrını sınıyor, hem de güven sarsıyor. Yani öfkemi bastırdığım zaman konuşurdum karşıma alıp (şayet konuşmakla anlayacaksa) , çok anlayışlı değil biraz keskin ve sert bir tavırla, hatasını anlayana dek tam anlamıyla yumuşamazdım.
İnsallah . 1 bardak içmiş sarhos değildi . Haklısınız uzatmıyorum daha fazlaBu zaten sadece test yani tedavide o sperm kullanılmayacak en fazla biraz daha düşük çıkar
Lakin stres daha zararlı
Adam da gerilip bir tane içmiş ki ne içmiş ne kadar içmiş yazmamışsınız ama muhtemelen sarhoş dahi olmamış
Süreç zırlu kabul ama bu süreçte birbirinizi daha da germeyin olumlu yaklaşın
Eşim doktora sigara içiyorum dedi o da bırakabiliyorsan bırak dedi ama eşim o strese gelemem dedi sıfır sperm teşhisi ile tüp becek yaptık ve ben nasıl bırakmazsın sigarayı demedim zira stresli olması daha beter
En kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Perhizin 2. Günündeydi yarin test vericek o yüzden tepkim öyle oldu . Kapattım konuyu zaten evet biraz abarttım ama ben böyle uğraşırken onu yapması bide yalan söylemesi çok üzdüSperm testi 3günlük bi olay ,siz bu hafta verecek testi demissiniz.Alkolün etkisi bünyeye göre 7-8 saatte atılır vucuttan.
Yani abartmıssınız.
Bukadrr ince ayrıntı düsünmek daha da geri iter sizi
Kafa rahat olacak.
Bunu 3.5 sene sonra bebek sahibi olmus biri olarak söylüyorm.
Artk olmadı bıraktım dediğim ay hamile kaldım.
İns tez vakitte müjdeli haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?