- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Normalde içen insan olsa önceden yanı . Bu kdar şaşırmam simdi ne alaka yanı su zamandaBenim için içmenin biri ikisi olamaz benim nasıl bir insan olduğumu ıyi bilir kendisi ve ben onun istemediği şeyleri nasıl yapmıyorsam oda yapmayacak bence tepkin çok normal ayrıca tedavi göreceksin sana destek olması gerek şuan icmeyiversinler ölmezler
Belki o da stresslidir böyle dağıtmıştır kafasını . Alkol sigara filan normalde de içilmesin elbette sağlıklı değil ama alkol alıp hamile kalabilen bir sürü insan var. Ya da alkol almayıp çocuk sahibi olamayan . Ya da tam tersi .Normal zamanda olsa bu kadar tepki vermezdimde tedavi aşamasında olduğumuz icin patladım kafama taktım fazlasıyla
Peki .Fazla stres, sinir de insan sağlığına zararlı.
Bakın olayın sıcağıyla benim üzerime geliyorsunuz, anlıyorum sizi. Ancak eşiniz madem bu kadar düşünüyordu çocuğu, hele ki doktor üstüne basa basa kullanmamasını söylemişken.. Bu yeterince ciddiye almadığını gösterir, benim yorumum bu dalga geçer gibi cevap yazmanıza gerek yok. İyi akşamlar.
Tamamen çevre faktörü bence benimkide normalde içmezNormalde içen insan olsa önceden yanı . Bu kdar şaşırmam simdi ne alaka yanı su zamanda
Evet doğru söylüyorsunuz .. umarım tekrarı olmazBelki o da stresslidir böyle dağıtmıştır kafasını . Alkol sigara filan normalde de içilmesin elbette sağlıklı değil ama alkol alıp hamile kalabilen bir sürü insan var. Ya da alkol almayıp çocuk sahibi olamayan . Ya da tam tersi .
Demem o ki , eğer olacağı varsa olur , tek bir şeye bağlamayın . Ha yapmasaydı bu dönem iyi olurdu ama yapmış. Olan ile ölene çare yokbundan sonrası için tatlı dil ile halledin .
KatılıyorumTamamen çevre faktörü bence benimkide normalde içmez
Madem cocugu o da istiyor, haklisiniz. Yaptiysa bir hata cezasini da cekecek, tavirlariniza katlanacak. Benim icin oyleYüzüne bile bakmıyorum sinirden yanı madem zikkimlancan su aşamada yapma bu yüzden çok abarttım galiba
Bu gösterir ki demek ki düşündüğünüz kadar çok istemiyormuş bebeğiOkuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?