Çok haklısın bende dişlerimi çıkarttığım için zaten bi sessizleşti benim fikrim ailesi dolduruyor ama ben amlayışsız bu olsun şu olsun diyen birisi değilim. İstediklerim var ve olacak bu Benin düşüncem..Eşim onların getirdiği bohçalarda ne kötü şeyler oldupunu bilmiyor hala söylemedim. Ama bizim götürdüklerimizi görünce oda bizimkilerden daha iyisi olsun diye baya uğraşmışsın demişti. Bemde azolsun öz olsun diye düşündüm 10tanr eşarbı napacak insanlar 1 olsun güzel olsun fena mı etmişim dedim.
Ama ailesi ezildiyse de oh olsun. Bohça bohça diye tutturdular. 30 kişi bir araya gelip 4 kişiye bohça yaptılar biz 3kişi 22 kişiye bohça yaptık herkese yapılırmış üstlerine düşen hiçbieşyide yapmadılar. Yani nişanını nasl istiyrosan öyle yap somra pişman oluyor insan ben evde yaptım onlarda düğün yapmayacaktı zaten istesenizde yapamam dedi annesi gücüm yok dedi somra kına zamanı annesi "knayıda evde yapmayı düşünmüyırsun dimi" deyip güldü alay eder gibi hep sustum yok kınamı yapıcaz dedim sonra baktım 3 oldu 4 oldu bende dayanamadım dedim ki "yok düğün yapamadığınız için bari kınam güzel olsun dedik babam kınam için büyük bi salon tutacak bir tanr kızım var düğünü olmuyor bari kınasını yapayım dedi bana" dedim sustu ağzını açmadı birdaha.
Senin içine sinmesi mühim isteklerine sahip çık hemen sönmesin hevesin ben hep aman bişey olmaz dedim sonra pişman oldum. Herşeye orta yol bulmaya çalışınca kıymetin kalmıyor saygı duymuyorlar sana.
Çok haklısın bende dişlerimi çıkarttığım için zaten bi sessizleşti benim fikrim ailesi dolduruyor ama ben amlayışsız bu olsun şu olsun diyen birisi değilim. İstediklerim var ve olacak bu Benin düşüncem..
Nikahtan evlenmedigime cok pisman oldum. Hala da uzulurum. Mevzu para mevzusu degil bence de,sevmiyor olabilir,rahat hissedemiyordur.Utanıyor muş
masraftan korkuyorlar. nişanda böyle olunca düğün dahada gösterışlı olmasını gerektıgıni düşünüyor1 ay sonra nişanım var kızlar güzel bir yer tuttuk yemekli oyunlu pastalı bişe. Neyse babam yapıyor zaten 150 kişi gelecek nerdeyse.
Cafeye sığamaz o kadar kişi bende olmuşken devletin imkanından yararlanıyım Ordu evini tutalım dedik. Tuttuk. Her şey hazır.
Nişanlım şimdi diyor görmemiş gibi o ne öyle çok abartı ben pasta kesip senin ağzına koymam yok şunu yapmam böyle şeyler düğünde olur hiç hayal etmemiştim böyle varoş gibi bla bla.. çok masraf oluyor.
Bende babam karşılıyor bende güzel olsun heveslendim insanlar eğlensin yemek yesin yüzüklerimiz takılsın ferah olsun dedim.
Kırıyor beniartık yazdıklarına cevap bile vermedim. Hakaret derecesine getirdi. yok onu kocadan saymıyor muşum, sormamışım fikrini almamışım. Kızlar ne yapmam lazım yarında ablasıyla nişan kıyafeti bakmaya gidicez. Almak için değil fikir için. Gezicez öyle çok bunaldım ararsa açmıycam.
Yok şunu istemiyorum bunu istemiyorum. Düğünü nikahtan yapıcam tarzı bla bla..bende ne halin varsa gör dedim. Konuşmadım yazmadım daha.
Cimri birisi değil ama yani öyle değildi şimdi her şeyi kaliteyi bende bilirim ama masraf olmasın para gitmesine getiriyor. Açıkçası çok sıkıldım. Bende çalışıyorum onla aynı maaşı alıyorum iyi bir yerdeyim. Ama bu durum ne çözemedim..
Herkes düğün, gösteriş sevmez ki.masraftan korkuyorlar. nişanda böyle olunca düğün dahada gösterışlı olmasını gerektıgıni düşünüyor
Zaten haberi vardı pasta yedirmek olmayacak sadece kesilecek o kadar. Hani evdede insanlar pasta keser ya o tarz düşünülsün.. abartılan bir şey yok bence ortadaAçıkçası gelin olunca tek kendimiz nisanlaniyor kendimiz evleniyor gibi davranmamak gerekiyor.
Bir mekan tutulacaksa da, bir program düzenlenecekse de birlikte konusulmalı istisare edilmeli.
Bende ne nisanimda ne de düğünümde milletin ortasinda kalkip pasta falan yedirmek istemezdim.
Ki hakikaten nisan düğün değildir bunu idrak edemeyen bir cok insan var maalesef.
Bende öyle düşünüyorum ama otelde yapacakmış düğünü denize karşı bunu kendisi nişandan önce söyledi..önceden tamam diyip sonradan cıvıdıysa şu ihtimal var bence; gördükçe yapılan hazırlıkları ,düğünde bu kadar yükün altından kalkamaz gibi gelmiştir.hani kız tarafı böyle nişan yaptıysa düğünde fazlası beklenir erkek tarafından diye..
siz nişan için hazırlandıkça fark etmiştir organizasyonun büyüklüğünü...
maliyet hesabı yaptıysa anlamıştır bence:) ya da gidip görüşüp fiyat falan aldıysa..Bende öyle düşünüyorum ama otelde yapacakmış düğünü denize karşı bunu kendisi nişandan önce söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?