- Konu Sahibi bebeklerimveben
-
Vakit geçirmek için uğraşıyorum ama çocuğum babaannesi gelince bana karşı tavır alıyor.O zaman da elim ayağıma dolaşıyor,üzülüyorum.
Canım benimki de aynı
Bence hiç dert etme böyle şeyleri
Şuan hamilesin ve ruhsal olarak da hassassın
Merak etme çocuğun senden vazgeçmeyecek
Sadece kendisine daha tavizle yaklaşan babaannesine karşı bir yakınlık duyuyor
Biz annelerde devamlı elimizde yemek tabağı dolaştığımız için,isteklerine hayır diyebildiğimiz için
Bizi istemiyor gibi görünebiliyorlar...
Seninki uyumayı da sevmiyormuş üstelik
Sen çocuğun için yapmk istemediklerini yaptıran konumundasın
Büyüklerimiz ise onlar için hep kurtarıcı
Benimki de babaannesini görünce beni anında satar
Hatta bazen onun kucağından bana gelmez,eve girmek istemez
Bu durum aslında benim hoşuma bile gitmeye başladı
Demekki kv'm iyi bakıyor çocuğuma diye içim rahat ediyor
Senin de için rahat etsin,kıskançlık yapacak zaman değil
Bi de senin ikinci yolda yani
Kayınvalidene en çok ihtiyacın olduğu dönemler geliyor belki de
Kalp kırma ve kafaya takma arkadaşım
Elbette ki uyumaya çalışırken odaya gelip alması yanlış
Bu konuda da açıkça konuş,çocuğunun uykuya da ihtiyacı var
Sen ilgilenirken sana müdahale etmesin
Ama sakın kıskançlık duygularıyla fevri hareketler sergileme
Hem suçlu sen olursun,hem de zorlanırsın tek başına :18:
Aslında bende bazen senin düşündüklerini düşünüyorum.Ama işte bazen dayanamıyorum ne bilim.Kalp kıramıyorum zaten çok kırılsam da asla yapamıyorum.Ama bebeğim bana karşı tavır alınca herşey bitmiş gibi geliyor bana.Diyorum ya mutluluğu eşimde tattım bebeğimde tattım.O öyle uzak kalınca yalnız hissediyorum kendimi.
Canım benim ben seni çok iyi anlayabiliyorum
Hatta bazen benimkisi babaanesine anne diyor
O an kısa bi şok yaşayıp toparlıyorum kendimi
Sonuçta çalışıyorum ve çocuğum güvendiğim birinin yanında
Nasıl olsa büyüyünce tek annesinin ben olduğumu bilecek
Ama kesinlikle kurallarını güzelce konuş kv ile
Sende saygıyı hakediyorsun,en az onun kadar
şu kv ler herşeye burunlarını sokmasalar olmaz...insanı dert öldürmez arkadaşım kv öldürür...
resmen senden kopramaya çalışıyor...sakın müsade etme, br olur iki olur izin verirsen devamlı öyle olur artık..
bak benim bi arkadaşım var, kv ile altlı üstlü otururlar...
birinci çocuk 3 yaştan sonra hep babaannesinde yatmaya başladı, bir gün iki gün derken artım çocuk evine gelmez oldu...
şimdi okula gidiyor koca çocuk, arkadaşıın ikinci çocuğu da yine diğeri gibi hep aşağıda klamaya başladı hala da kalıyor..arkadaşım çok üzülüyor, çocuklarım aşağıda ben evde kalıyorum diye, ama söz dinlemiyorlar..kv ısrarcı, kp desen ondan beter...
çocukları kendilerine bağlamak için ellerinden gelen bütün ayrıcalığı yaptılar ve yapıyorlar..çocuklarda haliyle kim çok yüz verirse ona yönelir...
anne babanın kuralları çocuğu sıkınca babaanne dede rahat tavır sergiledikçe onlarda yaşamaya başladılar..
aman arkadaşım çok dikkat et..sakın ayırma yatağını...sen kv ne aman kötülük olmasın diye ses çıkarmzsan ilerde çok ağlarsın...
açıkça söyle, anne böyle çok şımarıyor..kuarllara uyması lazım, terbiyesi için lütfen yüz verme...
yerinde yatağında yatıcak...baskın olmaya çalış..onlar senin çocukların, onların değil...sakın...ipin ucunu kaçırırsan çocuğuna hasret kalırsın....
Kendimi gordum sende arkadasim.ben bakicidi gibiydim kendi kizimin.bezini at mamasini getir oyle degil boyle giydircen vs vs.bigun dayanamadim icim gidiyor kucagima almaya rabbim 7 sene sonra vermis dedim ki zaten bana sadece bezini atmak kaliyor kv kp re aynen soyle dedi verde biraz anasida sevsin.ben sok oldum.biraz anasida sevsin.rabbim dualarimi kabul etti baska sehir e geldik ama en fazla 3 ayda bir burdalar kizim ona seslenince efendim annem diyor kizimda anne bana sunu yap diyor kizima dedim anne benim ama yok anlamiyor vuruyor bana ben ne kural koyduysam hepsi birbir gidiyor.simdi 20 haftalik hamileyim kizim da 4 yasinda olucak ver arada goturelim bizde kalsin diyor en son dedim yok veremem ikincisi geliyor diye ilk gozagrimdan vazgecmem.allah tan esimde ben onsuz duramam dedi:)hayret ettim acikcasi yoksa eskiden kizdimi anneme vericem cocugu derdi.simdi bayram geliyor ve biz oraya gitmeye mecburuz butun duzen felc olucak.bende cok uzuluyorum ama hep allah a siginiyorum benim evladimi benden sogutmaya calisiyorsa hesabini sor diye....
bizimkide aynı canım, inan al anne bu çocuk senin olsun desem hiç itraz etmez...
aynı seninki gibi ilk başlarda benimkide koyduğum kuralları ötelemeye çalıştı, ben çocuğuma kızsam gel oğlum sen bana derdi, oğlum kuzum yavrum anne kızdımı sana...diye diye çocuğu kendine çekmeye çabaladı...ama ben yılmadım, asla tolerans göstermedim...
hep bilmişlik yaptı, bizler tecrübesiz olunca kendilerini kaf dağında sanıyorlar...
oysa çok cahilce hareketleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?