abartıyor muyum bilmiyorum ama çok sıkılıyorum:(

en çokta kırmamak için susutuğumuz için eziliyoruz ya.

siz söylüyemirsanız eşiniz söylesin.en azından size alındığı kadar oğluna alınmaz.keşke evinizi ayırma imkanınız olsa.

Amin! Normalde sert çıkan bir insan değilim ama baktım sonu yok söz konusu çocuğum o yüzden sert çıktım dün.Oda şaşırdı böyle birşey beklemediği için.

siz söylüyemirsanız eşiniz söylesin.en azından size alındığı kadar oğluna alınmaz.keşke evinizi ayırma imkanınız olsa.

Keşke keşke...eşime bu konuları pek taşımıyorum.İş yerinde çok yoruluyor o da farkındadır illa ki bazı konularda ben farkediyorum beni kayırıyor ama üzmek istemiyorum onu ne bilim :)

Amin! Normalde sert çıkan bir insan değilim ama baktım sonu yok söz konusu çocuğum o yüzden sert çıktım dün.Oda şaşırdı böyle birşey beklemediği için.

K.validemle başka sorunum yok diyorsun ama zaten bundan daha büyük bi sorunda olmaz bana göre..Ben her dediğini yapabilirm mesela k.validemin ama çocukla ilgili yanlış bişey varsa ortada gözüm hiç bişeyi görmez..

Şuan yaşadıkları çünkü onun hayatı demek ilerisi için.Anneye babaya saygıyı bilmezse şimdiden, ilerde işin gerçekten çok zor olur.

Ben kolay yorum yapmam genelde yorumlarım hep çocuklarla ilgili konularda olur çünkü hassas noktam bu..

İyi bi gelin olmak herşeye susmak demek değildir.

Seni anlıyorum kötü olmamak için sesini çıkarmıyosun ama emin ol k.validelerde iyi gelin kavramı yoktur zaten pek..

Yani şu an sinirlendiğin şeyleri söylemiyorsun diye seni iyi diye nitelendirmez.. ben iyi bi k.valideyim ondan sesi çıkmıyor der..Başka şeylerde tamam yine sus istersen ama çocuğun yanında seni aşağılamasına asla izin verme lütfen..

Haklısın...Dün dediklerimden sonra bugün herhangi birşey olmadı.Sert bi şekilde söylemiştim belki de ne kadar üzüldüğümü sıkıldığımı anladı.Bugun hatta kayınpederim geldi ben çocuğu uyutuyordum çocuğa gözükme annesi uyutsun annesine aksilik yapmasın dedi.Normalde olsa kayınpederime bırakmaz kendisi alırdı.Aslında kaynanam çok iyi bir insan ama bilmiyorum o da bazı acılar yaşadı oğluma bağlandı.Dün de beni çok iyi anladığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…