Haklısınız ama benden uzak değil maalesef çok beklenti içerisinde zaten eltimle de benle de derdi çok uğraşması bitmiyor beni sevip sevmemesi değil önemli olan sadece bu duruma kırıldım sanırımBütün samimiyetimle soruyorum; gerçekten sizi arayıp evlilik gününüzün sene-i devriyesi kutlu olsun demesine gerek var mı?
Dememesi ne gibi bir kayba yol açıyor?
Velev ki öteki gelinini daha çok seviyor. Sevsin. Bu gönül meselesi değil mi? Zorla sevdiremezsiniz ki kendinizi?
Benim kv de küçük oğlunun eşini anlatıyor sürekli. Allah ağız tadı versin. Benimle bir husumeti yoksa daha daha iyi olsunlar.
Şu hayatta önemseyeceğim şeyler sıralamasında kv min kimi sevdiği yer almıyor.
Gözden uzaktayım gönülden de uzaktayim. Kafam rahat. En güzeli bu.
Tek derdim bu değil sağ olunTek derdiniz bu olsun, eşinize söyleyin ama mesele haline getirmeyin; yarın öbür gün bir tavır almanız icap ederse koz olur.
Yok 2 yıl oldu ve tarih konusunda da hiç unutmaz öyle bir durum olsa bende hiç takılmazdım ama yıldönümümüzde falan da resim atmıştık gördü yani biliyorBende bozulurdum.
Yenimi evlisiniz, tarihi aklinda tutamamis olabilirmi? Hani doğum gününüzlede yakın olunca unutmuş olamazmi?
Boş vakit değil gerçekten ayrımcılık hissi çok bariz her şeyde zaten birikmişlik var yani biraz da buda tuz biber olduKV benim yıldönümümu kutlasa neeeeeee kutlamasa ne ..
Bazı insanlarin gerçekten çok boş vakti var ben emin oldum artık ..
Unutmus olabilir mi sizin yıldonumunu?Arkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
Siz herkesi eşit derecede seviyor musunuz ?Boş vakit değil gerçekten ayrımcılık hissi çok bariz her şeyde zaten birikmişlik var yani biraz da buda tuz biber oldu
Unutmus olabilir mi sizin yıldonumunu?
Eltileri kutlayıp beni es gecse ben de bozulurdum.Nedenini bir ara ortamini bulur sorardim ama güzel bir sekilde..Art niyet olsa dogum gunude kutlamazdi bir de..Sorma sebebim de bu..
Ha bu arada arkasindan konusulan hangi elti ise o her zaman herseyiyle taclandırılır..Nedenini merak etmiyorum ve insallah kayınvalide oldugumda anlayacak olaylar yasatmaz mevlam bana
İki eltiyiz zaten başka yok art niyetli değil diyemiyorum çünkü art niyetli bir insanUnutmus olabilir mi sizin yıldonumunu?
Eltileri kutlayıp beni es gecse ben de bozulurdum.Nedenini bir ara ortamini bulur sorardim ama güzel bir sekilde..Art niyet olsa dogum gunude kutlamazdi bir de..Sorma sebebim de bu..
Ha bu arada arkasindan konusulan hangi elti ise o her zaman herseyiyle taclandırılır..Nedenini merak etmiyorum ve insallah kayınvalide oldugumda anlayacak olaylar yasatmaz mevlam bana
Siz herkesi eşit derecede seviyor musunuz ?
Ben sevemiyorum ve yakınlık gosteremiyorum bu sebepten .. O yüzden kişilere davranış şekillerim farklılaşabiliyor Belki bu sebeptendir .
Size ne kadar geliyorsa sizde o kadar yaklaşın . Beklentilerinizi minimumda tutun başka yapacak bişey yok bu durumda
Çağırıyor daha doğrusu gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorumFazla fedakarlik yapıyorsaniz fazla beklenti içinde olursunuz. Biraz mesafe koyun, böyle meselelere de takılmayın. Doğum günü de evlilik yildonumu de sizin özeliniz. Şükredin sizi çağırıp, hastalanip falan güzel gününüzü bozmuyor.
Benim takıldığım şu aslında istediğini daha fazla sevsin ama kime neyi ne kadar yapıyorsa o kadar istesin istemeye gelince de eşit tutmasın buna sinirleniyorum aslındaSiz herkesi eşit derecede seviyor musunuz ?
Ben sevemiyorum ve yakınlık gosteremiyorum bu sebepten .. O yüzden kişilere davranış şekillerim farklılaşabiliyor Belki bu sebeptendir .
Size ne kadar geliyorsa sizde o kadar yaklaşın . Beklentilerinizi minimumda tutun başka yapacak bişey yok bu durumda
Ay en saçma bulduğum şey benim kv de yapıyor böyle evlilik yıl dönümünüx kutlu olsun falan iyide bu karı koca arasında kutlanırsa güzel bişey ama başkası kutlayınca çok sırıtıyor benceArkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
bende aynı şeyi düşünüyorumEltin biraz dişliyse ona yaranmak için yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?