- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Bir kere kayınvalide ne diye gelinlerinin evlilik yıldönümünü kutluyor? Kayinvalidenin eşi degilsiniz ki.Arkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
Üzülmeniz çok normal kim olsa üzülür düşünürdü.. Kimse ben üzülmem demesin başa gelince insan anlayabilir.İki eltiyiz zaten başka yok art niyetli değil diyemiyorum çünkü art niyetli bir insan
Offf takıldığınız şeye bakınArkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
Sosyal medyadan kutlanılan bu özel günler, dakika başı paylaşılan aile-yeme-içme-gezme pozları bana her daim samimiyetsiz gelmiştir. Kayınvalidenizin yaptığı şey de ilk etapta sinir bozucu bir nispet gibi gelse de sağlim kafayla düşündüğünüzde gülüp geçilmesi gereken bir durum. İster iyi niyetle ister kötü niyetle yapsın en güzeli umursamamak. Eğer size nispet yapmak ya da eltinize yaranmak için yapmışsa da sizin yapacağınız en güzel şey gerçek manada "umursamamak" tır. Hatta o paylaşıma siz de içten sevgi dolu bir tebrik yorumu yazabilirsiniz.Allah başka dert vermesin. Böyle boş şeylere canınızı sıktığınıza değmez. Eşinizle mutlu olun yeter.Arkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
Ay en saçma bulduğum şey benim kv de yapıyor böyle evlilik yıl dönümünüx kutlu olsun falan iyide bu karı koca arasında kutlanırsa güzel bişey ama başkası kutlayınca çok sırıtıyor bence
Keşke öyle muamele edebilsek bende çok mutlu olurdum ama öyle yapınca da sen soğuk ve kötü oluyorsun kimse ben ne yaptım demiyor maalesefIki yüzlü insanları görmüş olmanız sizi mutlu etmeli ki ona göre muamele de bulunursunuz artık sizde.
Can sıkacak bir durum yok.
Çok tatlısınız teşekkürlerEvlilik seninle kocan arasında Ayşe Fatma arasa ne aramasa ne??
Olabilir belki diğer elitini daha yakın hissedebilir kendine.
Yorma kafanı yap bi kahve iç kocişinle kv kp elti görümce inme bu mevzulara sağ olsun sağlıklı olsun hepsi bi köşede dursun
Ben sosyal medya kullanmıyorum eltim atmış bana da kutlamış diye ordan bir gaz almış olabilir miyim bilmiyorumSosyal medyadan kutlanılan bu özel günler, dakika başı paylaşılan aile-yeme-içme-gezme pozları bana her daim samimiyetsiz gelmiştir. Kayınvalidenizin yaptığı şey de ilk etapta sinir bozucu bir nispet gibi gelse de sağlim kafayla düşündüğünüzde gülüp geçilmesi gereken bir durum. İster iyi niyetle ister kötü niyetle yapsın en güzeli umursamamak. Eğer size nispet yapmak ya da eltinize yaranmak için yapmışsa da sizin yapacağınız en güzel şey gerçek manada "umursamamak" tır. Hatta o paylaşıma siz de içten sevgi dolu bir tebrik yorumu yazabilirsiniz.Allah başka dert vermesin. Böyle boş şeylere canınızı sıktığınıza değmez. Eşinizle mutlu olun yeter.
Tamam.Arkadaşlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü ve bir hafta önce de benim doğum günüm kv sadece doğum günümde aradı doğum günün kutlu olsun dedi kapattı bugün de eltimlerin evlilik yıldönümü onların Instagramda resimlerini paylaşıp canım yavrularım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun falan yazmış onlara yazdığı için gerçekten mutlu oldum ama yaptığı çokça da sinirimi bozdu böyle konular açtığıma kendim bile inanamıyorum ama insanın gücüne gidiyor gerçekten sizce yanlış mı düşünüyorum? Ki bu kadın bana eltimin arkasından ağlıyordu bana şunu yaptı bunu yaptı diye gerçekten hayret ediyorum aynı zamanda da
Çok güzel bir seviyeye gelmişsiniz sizi tebrik ediyorum umarım bende bir gün hiç sallamamHem mutlu oldunuz hem siniriniz bozuldu. Nasıl oluyor?
Kayinvalidemin hicbir hareketini sallamıyorum. Size de tavsiye ederim.
4 eltiyiz. En kucuk eltime bayilir bizi sevmez. Ama en cok agzina eden de o gelinidir.
Yani iyi olan her zaman kaybeder
İnce bir düşünce benceAy en saçma bulduğum şey benim kv de yapıyor böyle evlilik yıl dönümünüx kutlu olsun falan iyide bu karı koca arasında kutlanırsa güzel bişey ama başkası kutlayınca çok sırıtıyor bence
Bir aile grubu var orda doğum günlerinde herkes herkese yazıyor o yüzden hatırlamak çok kolay herkesinkiniEşler hatırlamadı diye sitemler bitti kaynanalar mı başladı ya eşin ile aranızdaki olayı kaynana kutlamak zorunda değil kaynana da teknolojiyi iyi kullanıyor galiba fotoğraf bulup koyuyor da kutluyor da ne alaka çözemedim oğlunun fotosu değil de gelinin bir de o da saçma sanki konuda haklı olmak için eltiyi sıkıştırmışsınız gibi yoksa doğumgününü kutlama nezaketi gösteren onu da kutlardı asıl doğumgününü hatırlaması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?