- 9 Ağustos 2021
- 210
- 267
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Aile de sıklıkla, birlikteyken de bazenSadece aile içinde mi yapıyor?
Seviyorsanız alışırsın iz. (Bir iki şeyse belki tatlilikla uyarabilirsiniz.)İyi akşamlar
Sevgilimle herşey cok iyi aslında, onunlayken mutlu huzurluyum ama beni rahatsız eden bir durum var ona dair. Ortalama bir işi var, iş ortamı ve arkadaş ortamı güzel sorun yok ama aileye girdiğimde diksiyonunun kötü oldugunu farkediyorumbazen birlikteykende yapıyor bunu. Sürahi yerine sülahı diyo terledim yerine 'su kesildim' gibi ifadeler kullanıyo, bunlar bayaa bayaa kulağımı tırmalıyo ama onu seviyorum, bu tarz ifadeleri duyunca da sinir oluyorum sizce durum çok mu kötü
Ben beceremiyorum uyarmayıBen uyarirdim direkt, ailesi sorun değil ama kendisi yapıyorsa söylerdim ve gerisini kendisine birakirdim.
Benim eşim de Trakya'lı ve memleketinde yöresel şive kullanıyor,evde de böyle.Bu durum beni rahatsız etmek yerine daha sevimli geliyor.Dert edilecek birşey göremedim ben.Yine de sevmiyorsanız kimsenin vaktini çalmayın derim.İyi akşamlar
Sevgilimle herşey cok iyi aslında, onunlayken mutlu huzurluyum ama beni rahatsız eden bir durum var ona dair. Ortalama bir işi var, iş ortamı ve arkadaş ortamı güzel sorun yok ama aileye girdiğimde diksiyonunun kötü oldugunu farkediyorumbazen birlikteykende yapıyor bunu. Sürahi yerine sülahı diyo terledim yerine 'su kesildim' gibi ifadeler kullanıyo, bunlar bayaa bayaa kulağımı tırmalıyo ama onu seviyorum, bu tarz ifadeleri duyunca da sinir oluyorum sizce durum çok mu kötü
Artıları cok daha fazla, seviyorum alışırım tabi ama düzeltsek keşkeSeviyorsanız alışırsın iz. (Bir iki şeyse belki tatlilikla uyarabilirsiniz.)
Alışamam derseniz zamanını çalmanın anlamı yok.
Seviyorum aslında, öyle mi anlaşılıyoBenim eşim de Trakya'lı ve memleketinde yöresel şive kullanıyor,evde de böyle.Bu durum beni rahatsız etmek yerine daha sevimli geliyor.Dert edilecek birşey göremedim ben.Yine de sevmiyorsanız kimsenin vaktini çalmayın derim.
Valla sizlerden böyle yorum alınca mutlu oldum:) ben genel olarak takıyorum sanırımBenim eşimde memleketine gittiğimiz zaman şiveli konuşuyor bana sevimli geliyor bu durum. Dalga da geçiyorum k ler g oldu hemeb diye. Size niye itci geliyor ki?
O zaman şirin şirin uyarın.Artıları cok daha fazla, seviyorum alışırım tabi ama düzeltsek keşke
Mutlaka vardır hatalı kullanımlarımSizin diksiyonunuz nasıl?
DeniycemO zaman şirin şirin uyarın.
Ben beceremiyorum uyarmayıkırıcı olurum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?