- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
eşinizi tanımadan mı evlendinizYa içim şişti resmen abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşimden nefret etme aşamasina geldim herşeyi eline yüzüne bulastiriyor bıktım onun yüzünden sinir olmaya.
Essegini hiç sağlam kazığa bağlamaz yaptığı her işi mutlaka eline yüzüne bulaştırır biriyle konuşsa en saçma neyse onu söyler.
Bugün 1 saatte gidebilecegi yere 5 saatte gitti .
Sanane demeyin muhim bı şey
5 saatte gitme sebebi de bı arkadaşını dinlemesi biri ona bir şey dese inanıyor hiç sorayim doğrumu demez inanır bıktım yani
Benleyken de öle bilmez ama illa benimki doğru der baş edemem yaparım yanlış olur sonra benimki yaparız ama tükendim .
El beceriside sıfır evde bişey bozulur dur ben yapayım der. daha da bozar 5 evyapacakkken ista çağırır 50 ye yapar yada yenisini alırız darlandim artık abartıyor muyum yada sizinkilerde böle mi
Hayır ama ne bilim yaş alsikca böyle oldu gibi 10yildir evliyimeşinizi tanımadan mı evlendiniz
Siz daha garantici düzenli planlı bugunun işini yarına bırakmayan karakterdeyseniz eşiniz gözünüze batıyor olabilirYa içim şişti resmen abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşimden nefret etme aşamasina geldim herşeyi eline yüzüne bulastiriyor bıktım onun yüzünden sinir olmaya.
Essegini hiç sağlam kazığa bağlamaz yaptığı her işi mutlaka eline yüzüne bulaştırır biriyle konuşsa en saçma neyse onu söyler.
5 saatte gitme sebebi de bı arkadaşını dinlemesi biri ona bir şey dese inanıyor hiç sorayim doğrumu demez inanır bıktım yani
Benleyken de öle bilmez ama illa benimki doğru der baş edemem yaparım yanlış olur sonra benimki yaparız ama tükendim .
El beceriside sıfır evde bişey bozulur dur ben yapayım der. daha da bozar 5 evyapacakkken ista çağırır 50 ye yapar yada yenisini alırız darlandim artık abartıyor muyum yada sizinkilerde böle mi
hahahahahahahaha ay çok fena boşluğuma geldiEvlenmeden 10.000 parçalık puzzle'yi 10 dakika da yapyordu da sonradan mı koreldi ? Eğer öyle ise sizinde bir payiniz var demek ki
Hayır tabikieşinizi tanımadan mı evlendiniz
Evet öyle yımSiz daha garantici düzenli planlı bugunun işini yarına bırakmayan karakterdeyseniz eşiniz gözünüze batıyor olabilir
Niye evlendin her şeyini eleştirdiğin adamla?Ya içim şişti resmen abartıyormuyum bilmiyorum.
Evet dedikodu yaptım aslında bunları söyleyecek hic kimsem yok adama da çatmak istemedim yazdım rahatladimHerkes becerikli olmayabilir ya daha büyük dertler olmasın. Bence şu yazdiklarinizi kocanız okusa üzülecek bir adam gibi geldi bana. Bayağı bayağı dedikodusunu yapar gibi yazmışsınız.
5 saatte gitme sebebi de bı arkadaşını dinlemesi biri ona bir şey dese inanıyor
Öyle işine geliyoBenleyken de öle bilmez ama illa benimki doğru der baş edemem yaparım yanlış olur sonra benimki yaparız ama tükendim .
Adam uretım hatalı cıkmıs gıbı anlatmısınız yalnız fgklgkglkklgfYa içim şişti resmen abartıyormuyum bilmiyorum.
Ama ınsan bı sure sonra sabredemıyor.Hersey kararında guzel.Benım esim de hersyde arastırır ogrenır ,benı sıkıyor bı sure sonra.Bence abartıyorsunuz he bişeyleri yanlış yapıyorsa da bırakın o görsün yanlışlarını sonuçta koca adam sürekli sizin dikte etmenizle yol alamaz. Ayrıca değişmiyorsa olduğu gibi kabullenip güzel huylarına odaklanın..
Bence abartmiyorsunuz tırnağına tutamayan adamda ne bilim bi vidayi çevirmek bi çiviyi cakmali . Bnnkinin hersey gelir elinden ama ustune uğramaz ben de söylenerek sunu tamir edeyim bari derim çekil çekil sen ne anlarsın der ondan iyi anlarım da çaktırmam . Gecen bizde yarjm saatlik yolu 2 saatte gittik dedigim yoldan gitmedi ben bilirim havasindaEvet dedikodu yaptım aslında bunları söyleyecek hic kimsem yok adama da çatmak istemedim yazdım rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?