Abartıyor muyum yoksa gerçekten rahatsız olmalı mıyım?

Valla canim tak sepeti yoluna herkez kendi yolunaaa cokk zor bacimmm kendi yastlarin sna iyi gelecektr yok gene byk olsun diyosann en fazla 5 yas olsun yeter tecrube konusuyooo

Cunku daha gencsin, toysun. Ben ayrilmayacagini biliyorum askina sahip cikmak guzeldir ama bari erkenden evlenme bu meymenetsizle olur mu... uzuluyorum cunku bana cok soylediler dinlemedim senin de hep gulmeni isterim :)

Bazen 40 yasina da gelsek kandirilabilir oluyoruz, izin veriyoruz buna daha dogrusu. Sen bu adami as cok klasik ama ilerde "nasil yemisim bunu ya hahah idiot" diyeceksin arkasindan.

Bak simdi bak yalana bak begeni toplayacakmis da o kadinlarin vucudu sana benziyormus. Kendi yanindaki kadinin vucuduna baksin o vakit. Ergen hareketler yapmasin. 13 yasinda miyiz begeni kasacagiz, bu kadar mi issiz bu amca ya

erken evlenemem merak etmeyin çünkü okulun bitmesine 3 yıl var, okurken de evlenemem çünkü zor bir okuldayım, tıp fakültesindeyim ve tus diye bir sınav var ona 5. ve 6. sınıfta çalışırken evilik hazırlığı falan çok zor şeyler, kalırım okulda mesleğim de olmaz. kaldı ki ailem ondan nefret ediyor ve ilişkimizi bilseler bile çıldırırlar, evlenmek ne kelime. ben de ilişkimiz düzgün sürerse ileride ailemle konuşup ikna ederim belki diye düşünmekteydim ama bu çok zor bir şey farkındayım. bana da ilişkimiz bitebilirmiş gibi geliyor ama bir yanım bunu kabullenmek istemiyor. kendimle çelişmeyi bırakıp bir karara varmam gerek

Peki o ne is yapiyor?

Bolumun harika! Uzmanligini hangi alanda dusunuyorsun :)

Zaten kendini derslerine versen bu adama vakit kalmayacak sekilde en guzeli olur

birkaç bölüm yakın geliyor, kardiyoloji en yakını ama stajlar başlamadan karar vermeyin, her bölümde az da olsa deneyim kazanıp sonra karar vermeyi düşünün, çoğunlukla ilk kararlar değişiyor diyorlar.

o veterinerlik mezunu ve bir ilaç şirketinde satış sorumlusu

evet aslında ders çalışmak hem rahatlatıp bu tarz konulardan uzaklaştırıyor hem de not ortalamasını yükseltiyor. yapılacak en iyi şeylerden biri olur bu.

az önce kendisine müsait olduğu zaman beni rahatsız eden birkaç konu hakkında konuşmak istediğimi söyledim, aklıma takıldığını düşünmeden edemedigimi. ciddi bir konu olduğunu da ekledim. daha konuyu açmadan moralinin altüst olduğunu ve az sonra yıllık bireysel performans görüşmesinin olduğunu söyledi. tam zamanında çok iyi oldu bu dedi. yine suçlu ben oldum

Okudukça sinir etti beni bu adam.

Nelere bozulduğunuzu biliyor, haklı olduğunuz mevzuları da...

Zeytinyağı gibi üste çıkacak ki dırdır dinlemesin...

Yavuz hırsız, anasının akıllı oğlu.

Her şeye bir bahanesi, saçma sapan bir açıklaması var, Şener Şenin "yattım da bi sor niye yattım" demesi gibi.

Böylesini bir kadınla yakalasanız bile kendini haklı çıkaracak bir zırva bulur.

Birçok aldatılan kadın bu aşamalardan geçip "ben nerede hata yaptım" diye düşünürken buluyor kendini, sizin de az kalmış bunları düşünmenize...

Pişkin, yaşı yukarı aklı aşağı gitmişlerden...

Bundan bir şey olmaz.

Olsa olsa ömür törpüsü olur...

Sanki bana cinselliğe fazla düşkün gibi geldi. Bir de pişkin pişkin bak o kadınla sana benziyor demiş yok beğeni toplayacakmış da bilmemne...yani özrü kabahatinden büyük bana pek normal gelmedi.Olgun erkek böyle olmaz.
Neden boşanmış ki acaba hem de 9 sene sonra. çocuğu var mı.
Şöyle düşünün siz 35 yaşındayken bu adam 50 olacak, size ne duygusal ne de fiziksel açıdan bi hayrı dokunacak. kendinize yazık ediyorsunuz bence...gencecik kızsınız evlenmiş boşanmış feleğin çemberinden geçmiş kart ve de kurt bu amcayla ne işiniz var...Adamın bir süre sonra sizden cinsel talepleri olmaya da başlar bu gidişle.
Benimle eşim arasında 7 yaş var ve bana bile fazla geliyor bazen bu fark.

gerizekalı. onunki moral de seninki moral değil mi?
çıplak kadın fotoğrafları paylaşınca senin moralin bozulmuyor muydu sanki.
terbiyesiz ya açıkça seni eziyor bu adam var ya bulmuş toy genç kızı oh oynatacak aklı sıra parmağında.
benimki de "ay ama bini demoralize ediyisiiiin " derdi.
al birini vur ötekine.
çok kurnaz sanıyorlar kendilerini.
ver boğazlıcam onu. -.-

evet, ikisi de aynıymış. çok hassas ve bir sorunu çözmek için konuştuğumda bile hemen ben çok kötüyüm şu an, tartışmaktan nefret ediyorum, daha fazla konuşamam deyip kaçıyor. sorunlar konuşarak halledilmek zorundayken onun bu aman benim rahatım moralim bozulmasın da o ne hissederse hissetsin mantığı çok bencilce.
sizi de geçmişe götürüp kötü anılarınızı hatırlatmış oldum, kusura bakmayın

ay yok ne kötü anılarıma döneceğim
artık başkası/başkaları var gelecekte
bir kurtulsan çok rahat edeceksin ondan şuraya yazıyorum oh be hayat varmış diyeceksin, gençliğinin tadına varacaksın amabakalım ne zaman canına tak edecek de bırakacaksın bu zındığı

çocuğu yok, zaten evliliği de sorunluymuş başından beri,zar zor idare ediyorlarmış. istemeye istemeye evlenmiş, karşı tarafın ailesi zorlamış gibi olmuş. ailem de çevredekiler de sizin gibi söylüyor, ne işin olur onunla diye. pek mantıklı olmadığını biliyorum ama başladım bir şekilde iyice düşünmeden.
zaten bir süre sonra değil şimdi de var da, idare ediyorum bir şekilde.

evet, gelecekte her zaman daha iyi şeyler olacağına inanırım, bu zamana kadar da genelde öyle oldu, o konuda bir umutsuzluğum yok ama cesaret edip hızlı bir şekilde köklü kararlar alan biri olamadım, uzun sürüyor o farkındalığın tam anlamıyla oluşması.

evet, bahane bulma konusunda çığır açar, kendini haklı karşıdakini haksız konuma getirmekte oldukça başarılıdır . ne zaman bir şeyden şikayet edecek olsam zaten benim hayatım rezalet, sen tek iyi şeysin ama sen de bu gidişle beni bırakacaksın, benim hak ettiğim buydu zaten, yalnız yaşarım ölene kadar, ben hep şanssızım zaten vb. şeyler söylüyor adam akıllı bir konuyu değerlendirip çözüme ulaştıramıyorum.

Öff...

Şimdiden çekip gitmeniz ya da sizi terk etmesi ihtimaline karşı vardır aklında birisi.

"Sensiz yaşayamam" diyen en konforlu hayatı yaşar ayrılınca...

"Yalnız ölürüm" diyen ilk önce evlenir.

Bu adam klişe üstadı resmen...

İçim bayıldı.

merak etme herkes öyle hızlıca değişime açık olmuyor hatta çoğu insan.
ben de öyleyimdir.
enine boyuna düşünürüm, en azından öyleydim
ben o adamı da bu günleri de aşacağını düşünüyorum hatta eminim
sen zeki bir kızsın belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…