Abartıyor muyum yoksa gerçekten rahatsız olmalı mıyım?

ne buyutmesi Allah askina?
biz kadinlarin da surekli kendini suclamasi cildirtir..
hos mu, dogru mu yaptigi?
hoş ve doğru değil bence ama ben neredeyse bu yüzden ayrılacaktım. o ise bana abarttığımı, yaşım küçük olduğu için ve pek de ciddi ilişkim olmadığı için öncesinde bunun önemli bir konu olmadığını söyledi. o kadınlar çevresindeki kadınlar değil, modeller ya da ünlülermiş, onlardan kıskanmam çok saçmaymış ona göre. ben de kendimden şüphe ettim, buradaki yaşça benden büyük ve ilişki tecrübesi daha çok olan sizlere danışmak istedim.
çevresi de onun gibidir belki. öbür türlü olsa tepkilerden çekinmesi lazım.
çevresinde samimi olduğu arkadaşı pek yok, sosyal biri değil insanları da çok umursamaz. belki bununla ilgilidir ama ne olursa olsun ben olsam tanımadığım insanların bile hakkımda kötü düşünmesini istemem.

ben olsam napardım diye düşündümde aynı sitede bi hesap açar bende erkek resimleri falan paylaşırdım. zenci falan olabilir :p bunu bilmesini sağlardım. evet mide bulandırıcı ama yapardım.
ben de başta tepki vermeden keşke önce bunu yapsaydım dedim. ama o kadar kavga ettikten sonra yapsam nispet olarak yapacağım için anlamı kalmaz, önemsemez diye vazgeçtim.

hoş ve doğru değil bence ama ben neredeyse bu yüzden ayrılacaktım. o ise bana abarttığımı, yaşım küçük olduğu için ve pek de ciddi ilişkim olmadığı için öncesinde bunun önemli bir konu olmadığını söyledi. o kadınlar çevresindeki kadınlar değil, modeller ya da ünlülermiş, onlardan kıskanmam çok saçmaymış ona göre. ben de kendimden şüphe ettim, buradaki yaşça benden büyük ve ilişki tecrübesi daha çok olan sizlere danışmak istedim.

çevresinde samimi olduğu arkadaşı pek yok, sosyal biri değil insanları da çok umursamaz. belki bununla ilgilidir ama ne olursa olsun ben olsam tanımadığım insanların bile hakkımda kötü düşünmesini istemem.
valla benim de hic erkek arkadasim olmadi eski esime kadar, onun da olmamisti hatta, ikimiz de bunu tasvip etmezdik, ama tecrubesizlikten degil ;)

Merhaba kk üyeleri,
Konu erkek arkadaşım. Aramızda bayağı bir yaş farkı var, 15 yaş. Ama bu benim için pozitif bir durum çünkü ben yaşıtlarımı hem arkadaş hem de sevgili olarak biraz çocuksu bulurum pek iyi anlasamam. kendimden büyüklerle vakit gecirirken daha rahat ve mutluyum. Erkek arkadaşımda da böyle oldu, olgun kişiliği, tutarlı mantıklı ve akıllı olması beni çok etkiledi ve onu çok seviyorum o da beni. Çoğunlukla iyi geçiniyoruz.
Fakat birkaç ay önce aklıma takılan bir konu oldu ve o zamandan beri düşünüyorum.Konu şu; bir gün erkek arkadaşımın internette ismini arattigimda bir sitedeki hesabını buldum. Bu sitede ilgi alanları ile alakali fotoğraf paylaşımlar yapılıyomus. erkek arkadaşım da birkaç konu başlığı altında resimler paylasmis; arabalar, yemekler, erkek modasi, kitaplar, müzik ve KADINLAR. Kadınlar ile ilgili olan dosya ismi de " in an ideal world". dosyayı açtım, içi tamamen ve yarı çıplak kadınlar. görünce sinirlendim uzuldum kavga cikardim hesap sordum o da sildi o konuyu. ama bir süre sonra yine onu araştırırken nasıl oldu bilmiyorum onun yine aynı sitede gizli bir hesapla yine aynı şekilde ve bu sefer 100-200 tane çıplak ve yarı çıplak kadın resimleri paylaştığını gördüm ve işte o zaman yine kıyameti kopardım. bir şekilde gönlümü aldı affettim ama hâlâ kafama takılmış durumda. sizce ben çocuksu davranıp büyütüyor muyum? deneyimsizligimle mi alakali?

bunun deneyimle alakası yok gayet normal rahatsız olman, adam oturmuş mesai yapmış çıplak kadınlar üzerine, buna çıldırmıcaksında neye çıldırcaksın yani

normalde hem kadınlara hem erkeklere karşı aşırı mesafelidir. hiç yanimdayken başkasına baktığni ilgilendiğini bahsettigini duymadım hatta arkadaşları kadınlara karşı olan mesafesi yüzünden onunla dalga geçiyormus. hiç beklemezdim şaşırdım bu olayda da

Canım atalarımız ne demiş, yaparım diyenden değil yapmam diyenden korkacaksın. Aşırı mesafeli olmak bence hiç normal değil, o tarz durumlarda genelde saklanan bir şey oluyor. İnsanlar üzerini kapatmak istedikleri şeylere özel önem verirler, büyük ihtimalle cinselliğe düşkün bir erkek sevgilin. Anormal mi değil, insanın yaratılışında var. Ama internetten kadın resimleri paylaşmak, üstelik bunu ilk başta kendi profilinde yapmak hiç normal değil. Mesela ben sosyal çevremdeki bir erkeğin böyle bir hesabı olduğunu görsem kesinlikle mesafeli yaklaşırım hatta muhatap olmam. Eğer evlenmeyi filan düşünüyorsan bence bunu bir değerlendir. Forumda bununla alakalı açılan binlerce konu var, evlilikte bu tarz şeyler ciddi sorun oluyor.

bunun deneyimle alakası yok gayet normal rahatsız olman, adam oturmuş mesai yapmış çıplak kadınlar üzerine, buna çıldırmıcaksında neye çıldırcaksın yani

bir de işi yüzünden başka şeylere çok vakit ayıramamaktan bahseder. zevkine göre 100-200 resim bulmak için iyi bir vakit harcamalı. onun o resimleri paylaştığı zamana bakmıştım. ben ona mesaj attığımda pek konuşkan olmayıp kısa yanıtlar verdiği saatlere denk gelmiş. ben de bana değil buna vakit harcadığı için üzülmüştüm ayrıca.

Olgun erkeklerden hoşlanıyorsun anladım da bu adamın neresi olgun onu anlamadım.
Bir de seni "bir şekilde" nasıl ikna etti merak ettim.

Canım atalarımız ne demiş, yaparım diyenden değil yapmam diyenden korkacaksın. Aşırı mesafeli olmak bence hiç normal değil, o tarz durumlarda genelde saklanan bir şey oluyor. İnsanlar üzerini kapatmak istedikleri şeylere özel önem verirler, büyük ihtimalle cinselliğe düşkün bir erkek sevgilin. Anormal mi değil, insanın yaratılışında var. Ama internetten kadın resimleri paylaşmak, üstelik bunu ilk başta kendi profilinde yapmak hiç normal değil. Mesela ben sosyal çevremdeki bir erkeğin böyle bir hesabı olduğunu görsem kesinlikle mesafeli yaklaşırım hatta muhatap olmam. Eğer evlenmeyi filan düşünüyorsan bence bunu bir değerlendir. Forumda bununla alakalı açılan binlerce konu var, evlilikte bu tarz şeyler ciddi sorun oluyor.
cinselliğe biraz düşkünümdür demişti zaten ama ben bunun zararlarını değil yararlarını görmüştüm ilk başta.
evet, ilişki başlamadan bunu yaptığını görsem direkt uzaklaşırdım önyargı oluşurdu zaten. ama şu an seviyorum, bağlandım ve uzaklaşmak çok zor geliyor. ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Olgun erkeklerden hoşlanıyorsun anladım da bu adamın neresi olgun onu anlamadım.
Bir de seni "bir şekilde" nasıl ikna etti merak ettim.
olgunluğu nasıl ifade edeceğimi tam olarak bilmiyorum. efendi, akıllı, mantıklı,düşünceli ve nazik olması falan diyebilirim.
ikna etti demem yanlış olmuş sanırım, etse şu an içim içimi yemezdi. ama kafamı karıştırdı diyelim. ben mi çok kıskancım diye düşündürdü.

ben de başta tepki vermeden keşke önce bunu yapsaydım dedim. ama o kadar kavga ettikten sonra yapsam nispet olarak yapacağım için anlamı kalmaz, önemsemez diye vazgeçtim.
Canım bak, resmen sen bu adamdan daha olgunsun.
20 yaşındaki erkekleri çocukça bulman normal, çocuk zaten onlar; ama tutup da neredeyse yaşça senin iki katın olup, üstelik hiç de yaşını adamı gibi durmayan birisiyle keşke vakit kaybetmesen.
Sen kendi gelişimine, kariyerine bak; 25-26 olduğunda yaşıtın olan bir erkekle hayatını birleştirmen çok daha mantıklı.

Canım bak, resmen sen bu adamdan daha olgunsun.
20 yaşındaki erkekleri çocukça bulman normal, çocuk zaten onlar; ama tutup da neredeyse yaşça senin iki katın olup, üstelik hiç de yaşını adamı gibi durmayan birisiyle keşke vakit kaybetmesen.
Sen kendi gelişimine, kariyerine bak; 25-26 olduğunda yaşıtın olan bir erkekle hayatını birleştirmen çok daha mantıklı.
çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor da, onu sevmem, bağlanmış olmam, onunla olan geçmişim, ayrılırsam dağılacağını bilmek beni düşündürüyor. çok saçma biliyorum ama ya ben ondan ayrıldıktan sonra ona bir şey olursa çok suçlu hissederim diye düşünüyorum.

evlenmem şu anda mümkün değil çünkü ailem ilişkimizi öğrendiğinde kıyameti koparmıştı. asla istemediklerini söylemişti. ve şu an öğrenciyim, ailemle yaşıyorum onlara bağlıyım ve birkaç yıl iyi bir şekilde devam ettirdiğimiz ilişkimiz olsun ki aileme karşı onu savunmamda bu artı puan olsun diye düşünüyorum. ailem ya o adam ya biz dediği için şu an evi terk edip gidemem.
Evet canım ama sevgilin geçen bu sürede puanları artıracak mı yoksa eksiye mi düşecek sence.
Ailenin sözünü bence dikkate al.Genelde haklı çıkıyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X