Acayip değişken değer yargıları işin içine giriyor durumda, evet pinterestte hesabı olması normal, taglere göre aratılmış ve bulunmuş veya bakılmıştır o fotolara ama neye göre estetik, erotik, sanatsal bilemiyoruz, bir tanesini örnek verseniz bile herkes kendine göre cevap verecek, fotoyu çeken bile bilemez yani tam olarak ne olduğunu, ama bunu gizli bir yerde ve "takipçi" için yapıyorsa bu yaşta insanın trübünlere oynaması kişiliğinin bir tarafının bodur kaldığına gösterge evet. Bu sebebi ben kabul edemem, çok çook daha mantıklı bir sebebe inanabilirim bu tip bir şeyde.
İkinci kısma ise ister gün mahvolsun ister ilişki mahvolsun hiç umrumda değil, mutlu son masajıdır diye düşünürüm o kartların orada durma sebebi, bana eğer bilindik sitelerden, bilindik otellerden masaj fırsatı sunuluyor vs. demediyse daha önce. Sanala kızıp somutu yutmam. Kalkıp burada efe kesilip kendi sevgilisine/eşine laf edemeyenlerden değilim insanlar bunu demeye pek meraklılar bu konularda, eşimin cüzdanını karıştırmam ama cebinde yerdeki saçma sapan telefonlu kağıtlardan bulsam çamaşır yıkamadan önce, kavga çıkartırım neden çıkartmayayım? Şimdiye kadar öyle bir şeye denk gelmediğim için de (10 sene) rahat rahat konuşuyorum, sen belediye görevlisi misin ki yerleri temizleme işini üstüne aldın? veya çöp kutusu bulamayacak kadar akılsız mısın? da ilk lafım olur.