- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Bilmiyorum işte göstermemesi hiç hoşuma gitmedi belkide o görmek isteseydi ben gösterirdim onun icin.Eşimin 130 kişi var ben sonuna gelinceye kadar önde ki profiller bile değişiyor o yüzden bıraktım 50 yaşında ki adamın profilinde kadın fotosu var ama x amca yazıyor insanlar şeffaf değil artık
Ya şimdi sevgililik başka evlilik başka muhabbeti oluyor hep iste sevgilinse bu kadar çok karisamazsin deniliyor ama sevgililik bi nebze fragman değil mi bi de ben karıştırmadım yani sadece bakmaya yeltendim bende bisey saklıyor hissi uyandırdı huzursuzum bunu mesele yapsam mi ona yansıtmalı miyim ve doğru kelimeleri bulamıyorum bana güvenmiyorsun demesini istemiyorum çünküCiddi düşünüyorsanız göstermemesi hoş olmamış. Evlenince telefonlar ortada olmalı. Kimse kimsenin özeline bakmaz bizde. Ama telefonlar ortadadır, şifreler ortaktir, hesaplar ortaktır.
Bence abartmıyorsunuz.
İste ben huzursuz oldum ama bunu ona doğru kelimelerle nasıl ifade ederim yanı bana güvenmiyorsun falan demesini istemiyorum bi deHayır hiç de abartmıyorsunuz, gayet haklısınız.
Telefon kurcalama olayını hoş bulmuyorum ama madem yeltendiniz neden devlet sırrı gibi saklıyor? Mesajlarını saklamasını belki anlarım, erkek arkadaşlarıyla özeli vardır. Ama kişiler neden saklanır anlam veremedim.
Ben de öyleydim ta ki o şekilde göstermeyene kadar huzursuz oldumBen hic ilgilenmedim nişanlımın telefonunla. Facebookda bile ekli değil.
Öyle merakli değilimdir. Telefonu ortada durur ama şifresini sormadim. Sorsam verir.
Benimkide yok onda. Sorsa veririm.
Gerek duymuyoruz yani.
Ya nolur demeyin öyle zaten insanlara çok zor güveniyorumSen sen ol kimseye guvenme. O guvendigimiz daglar kayak merkezi oluyor.
Ya ne biliyim erkekler çok kısıtlanmaz falan fistan mevzusu vardır ya hep. Hiç üzerine gitmemeye çalışıyorum bende. Belkide bi kere ipin ucunu verse ben hep kontrol ederim bakarım diye düşünüyor olabilir miBir insan saklayacagi bir sey yoksa paniklemez. Kendinden pay bic cekinecegin bir sey yoksa saklar misin? Ayrica sevgilisin karisamazsin mevzusu bana sacma geliyor ben sevgiliykenki tavirlarina bakarak evlenme karari aliyorum. Adami hangi ara tanicaz hanginara guvenecegiz? Evlenmeyi mi bekleyelim kazigi yemek icin?
Hadi ya amin çok sağ olun. Hep tetikte olmak da çok yorucuInsallah hakkinda hayirlisi olsun. Benim yillardir tanidigim esim bile gecenlerde bana hayatimin şokunu yasatti. Vay be dedim. O bile boyle yaptiysa. Ben senin iyiligin icin diyorum. Insallah mutlu olursun. Guvenmedigin kisiye evlenme. Gerci kime guvenecegimizi de sasirdik.
Maalesef o gene kendini haklı çıkarırAbartmıyorsunuz. Elime alıp asla bakmam ama sifreyi biliyorum, istesem bakarım baksam karışmaz.
Sizde sürekli takip edeyim demiyorsunuz ama bakmak hakkınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?