Abartıyor muyum

Ben 27 yıllık kocamın bile telefonumu karıştırmasına izin vermem ki zaten karıştıramaz, ben de onun telefonunu ellemem bile. Ne münasebet yahu, hele ki elimdeki telefona atılıp elimden alıp listeye vs. bakacak. Yok öyle bir dünya. Herkes biraz had bilecek. Kusura bakmayın ama ben uyuz oluyorum böyle tepkilere.
Neden bakıyorsunuz. Adama güvenmiyor musunuz? Güvenmiyorsanız neden birliktesiniz.
Tabi ki, aldatılabilirsiniz bu bir ihtimal dahilinde ama aldatılıyor muyum diye adamın telefonunu karıştırmak çok itici bir şey.

Erkek arkadaşınız tatsız bir şekilde bozup atmış sizi.Bu olaya kilitlenip bunu sadece "aldatma" isareti olarak gormeyin. Kisisel alanini korumaya calisiyor olabilir. Ne kadar dir birliktesiniz? Erkek arkadaşınızın hafta içi günlerini nasıl geçirdiği yönünde bir fikriniz var mı? Sizin yasantiniza karşı mudehaleci mıdır?

Telefon rehberi akraba, arkadaş çevresi değil mi? Bunu görmemde ne sakınca olabilir de gizlenir diye düşünürüm bende. “Aç bakalım mesajları ne var ne yokmuş görelim” demiyorsun ki. Hiç abartmamışsınız. Ya şüphe etmenizi göze alacak kadar önemli bir durum var ya da fazla özel hayatta özel hayat diyenlerden. Her ikiside sorun.

Ama ben elindeki telefona atılmadım sadece kafamı uzattım. Birden öyle bir tepki vermesi beni huzursuz etti. Ben elime telefonu verip al saatlerce bak demesini istemedim ki. Güvenmek de bence karşıdakinin davranışları dahilinde süreç içerisinde oluşur. O gidip telefonu geri çekince bende pek iyi seyler düşünemedim. Özel alanıdır saygım var ama böyle yaparak beni huzursuz etmeye değer miydi.

Evet burda bazı arkadaşların da dediği gibi ben mesajlara bakayım demedim. Sadece rehberi görmek istedim. Maalesef dediğiniz gibi abartı derecede özel hayat diyenlerden. Bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum.

Aldatma olarak görmek istemiyorum tabiki. Ama çooook huzursuz oldum. Haftaiçi çalışıyor. En son sosyal medyada beni takip eden benim takip etmediğim kisileri sordu mesela bunlar kim diye. Hesabımın açık olduğu zamanlar takip etmişler. Engelle onları dedi. Ona göre bu çok saçma bisey nasıl onları orda tutuyormuşum. Eklediğim seyleri görüyorlarmış. Kendisinin engelle demesi çok doğru ama benim telefonuna bakmak istemeye yeltenmem çok yanlış.

biraz daha bekle bakalım ne yapıcak hep saklayacaksa bunda bır ıs var demektır

Gizlemesi hoş olmamış . Tamam kurcalayacak değilsiniz belki ama o şekilde de davransına kırılmakta Haklısınız . Bir de gizlenince daha çok merak attırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…