Abartıyor muyum?

biz henüz evli değiliz, nişanlıyız ama su zamana kadar ki ozel gunlerimizde mumkun oldugunca yanima geldi gunubirlik(ayri sehirlerdeyiz) yemek yedik, dolastik. Hediye icin de artik surprizli seyleri gectik, hosuma giden bisey olursa alir, ya da bisey gorur sunu sana alalim mi der, ozel gunu beklemez.

Herkes seni haksiz bulmus ama bence gayette haklisiniz. Yani bu evliliginizin ilk yili sonucta biraz sizi ozel hissettirmeli mutlu etmeliydi yilda kac gun özel gunumuz var ki sanki onda da buruk hissettiriyo.. sirf soylenmeyin diye mecburi bi yemege goturmus resmen icinden gelerek yapan insan bunlari hissettirmezdi .

Hic şiddet, küfür ve aldatma yaşamadım, aklımdan bile geçmedi ben yorum yazarken. Çok ilginç aklınıza sadece bunların gelmesi.
Aile içi olabilecek ve eş ile fikir ayrılıkları da sebep olabilecek ciddi problemler:
İşsizlik
Hastalık
Çocukların yetiştirilmesi
Farklı goruslerde olmak
Aileler ile yaşanacak problemler (KV, KP Vs. )
Elde olmayan, is sebepli, ayriliklar
İş yerinde olan problemler
Maddi sorunlar....

13 yılda hepsini yasadik. Doğum günü için eşe dünyayı darlamak = abartmak.

Kirilmani anlarım. Hayatımızda ki özel kişiden özel ilgi beklemek normal ama bunu boşanma sebebi olarak görmek. ..
Bilemedim. Evlilik hayatında başarılar dilerim. Muhtemelen ablan olarak çocuk olmadan ciddi düşünmenı tavsiye ederim.

Ben size hak verdim nedense. Demek ki o gün isteğiniz o şekildeydi, sizin istemediğiniz şekilde geçmesinin bir anlamı yok bence. Sonuçta sizin özel gününüz, sizin isteğinizi dikkate almayacak da kimin isteğini dikkate alacak pardon da. Bundan sonra isteklerinizi direkt söyleyin, ‘bugün doğum günüm canlı müzik dinlemek istiyorum.’ gibi... Kabul etmezse siz de başka birgün arkadaşlarınızla istediğiniz şekilde kutlarsınız. Bu tarz konularda eğer durumlar müsaitse, ille de yetinmem lazım gibi bi düşünceyi gereksiz buluyorum açıkçası. Ki bakınca istekleriniz de çok abartı şeyler değil yani. Çiftler zaten sürekli ‘aman bu da yeter’ tarzında düşünüp düşünüp en sonunda bir gül bile alamıyorlar. Sonra da neden böyle olduk sorgulamaları başlıyor.

E ama naifsiniz, ne yapalım :))) Naiflik kötü bir şey değil ki? Neden öyle bir tonla yazdınız anlamadım? "Birisi de yazmış naifsiniz diye..." şeklinde. Naiflik ama bu :)
yaa yanlis anlasildim. kesinlikle naiflik. hani alinti yapamadim birisi de yazmis aynen oyle biz hassasiz naifiz sevgili kocalarimiz manasinda dedim. yazi dilinde tonlama ve mimik olmayinca zor oluyor.

Sizde abartmiyor musunuz? Hazir gül yapraklari internette de 50-100tl. Pasta desen iyi bir pastayi disarda alsan yine 100tl civarinda oluyor minicik bisey degilse.

Sanki adam servet harciyor gibi. Yok hesap şu kadar, gül bu kadar...
Esim hicbiseyin fiyatini soylemez suprizde he biliyorsam biliyorumdur ama kendi soylemez. Kalkip supriz icin hazirlanan masadaki gulun pastanin fiyatini dillendirip kizmak ne kadar ayip ya. Senede 1 kere ya alti ustu batmazdiniz.

Ben esinizin yerinde olsam gul yapraklarini mezardan yolar, pastayida dandik alir evde kutlardim. Zaten bunu istiyormussunuz

Konu sahibi, ben ozel gunlere takilmam ama dogum gunu ve evlilik yil donumu benim icinde cok onemli severim kutlamalari 4. Senemiz olcak esim atlamaz ama anladigim kadariyla parayla ilgilide derdiniz var sizin. Esiniz belki oyuzden isteksizdir. 50tl lik icecek alirdik diyorsun ama bir icecek alip 1 saat oturamazsin orda. Adam hakli uzatmayin durumu olunca yapar.

Evlilikte bu gibi özel günlerin evliliği eğlenceli hale getirdiğinden ziyade yorduğundan yanayım .
Olmamış , yapamamış veya yapmamış .
Sanırım hayatımda takılacağım en son şey neden canlı müziği olmayan bir yere beni götürmesi veya hediye almaması olurdu .

iki kişilik bir pasta dısarıda en iyi yerde 100 tl değil.
görmeyen yaşamayan bilmeyen bir insan değilim
eşim buna bu kadar para verdim şuna şu kadar para verdim demiyor
ben evde kocasını bekleyen dünyadan bir haber bir kadın değilim , neyin ne kadar ettiğini biliyorum , mesleğim de satınalma üzerine..

mezardan yollar tabiri çok ayıp olmuş ,
senede bir kere olmuyor bizim için.
eşim tanısma yıldönümünde bile bu tarz organizasyonlar yapar
yılbasında yapar , sevgililer gününde yapar, doğumgunumde , evlilik yıldönümünde, kendi doğumgününde vs vs

senede 7-8 kere bizde böyle durumlar olur
benim aile düzenimi bilmiyorsunuz , eşimi tanımıyorsunuz ben burada detay belirtmedim ama eleştiriniz çok ağır
eşim bana bir hediye alırken 4-5 tane alır
mesela en iyi markanın parfümünü alır ama bir dogumgunumde 3 tane birden alır.
bir özel gün bize en az 2-3 bin tl ye patlar .
gittiğimiz mekanda masaya çiçek söyler ancak eve geldiğimizde bir çiçek daha olur bunun gibi şeyler .

tekrar söylüyorum mezarlıktan çiçek toplama fikri çok aşağılayıcı.
size göre bunlar senede bir iki oluyordur gereklidir
benim evliliğimde senede 7-8 olur ve abartılır gereksizdir.

eşim anneler günü için bile hediye alır bana ki ben anne değilim.

Ben size çok katılıyorum bu konuda... Bir görüş belirtmişsiniz, onun üzerine bambaşka bir içerikte ve uslup olarak da çok hoş olmayan bir geri dönüş almışsınız. Ben bu gocunma ve saldırı hallerini çok sağlıklı bulmuyorum forumlarda.

Bir de önemli bir detay var ki; satınalmacıysanız zaten mesleki deformasyon da olmuştur, ister istemez maliyet/kar hesabı yapıyordur zihniniz :) Bu sektörde çalışmayan anlayamaz. Boşuna anlatmaya çalışarak yormayın, bazı insanlar gerçekten algısal olarak kapalı maalesef.

evet kendi aile şirketimizin satınalmacısıyım hem de
Birsey alacağım zaman sürekli daha uyguna ve en iyisini alma fikri dönüyor beynimde:)

evet kendi aile şirketimizin satınalmacısıyım hem de
Birsey alacağım zaman sürekli daha uyguna ve en iyisini alma fikri dönüyor beynimde:)

Hem de double effect yani :))) Hahaha, muhteşemmiş... Size denk gelmek istemem toplantılarda valla ne yalan söyleyeyim Yaman pazarlık yapıyorsunuzdur, gözümde canlandır resmen... Buradaki bir çok cebelleşme atağına geçen üye kesmez sizi, baştan söyleyeyim :)))) Satınalmacı = Laf Cambazı ve Hızlı Düşünme ve Pazarlık ve Üstün Gelmedir

pazarlık yapmıyorum ;ancak çok araştırıyorum.
pazarlık olayını çok sevmiyorum çünkü aynı zamanda satış da yapıyorum ben :)

pazarlık yapmıyorum ;ancak çok araştırıyorum.
pazarlık olayını çok sevmiyorum çünkü aynı zamanda satış da yapıyorum ben :)

Halden anlıyorsunuzdur satış da yapıyorsanız, o zaman değişir tabii işin rengi :) çok kolaylık diliyorum size, zorlu bir mesleğiniz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…