- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Hayır seviyor aslında. Ayrıca sevmese bile ben istemişim ve çok seviyorum beni mutlu etmek için bunu yapamaz mıydı?Demek ki sevmiyor canlı müziği eğlenceyi vs
Teşekkür ederim canım.Oncesinden hediye alinmis,disarida yemege de gidilmis. Bence yeterli. Nice yillara bu arada
Nasıl kutlardınız?İlk yıllar bizde böyle kutlardık...
Sonraki yıllar bunlarıda arayacak olursanız hiç şaşırmayın derim
Güzel bir akşam yemegini ile ...Nasıl kutlardınız?
İma etmek yerine keşke açık açık söyleseydiniz. Bir çok sebebi olabilir, sevmiyordur kutlama yapmayı, maddi durumu düşünüyordur, akıl edememiştir vs.
Ilk yıl nasildiAbartmışsınız. Bence şımarıklık bu yaptığınız..
Eşim sürprizler de yaptı boş geçtiği de oldu. Bu yıl mesela sadece sözlü olarak kutladı :)) hiç de sorun çıkarmadım..önemli olan unutmaması..
İlk yıl yemeğimizi ben hazırladım. O çiçek ve hediye almış. Evdeydik. Sadece 3.yılımızda sürpriz yapıp bi mekana götürdü kalabalıktık. Canlı müzik kemanlar hediye pasta her şey vardı. Şu an yedi yıllık evliyiz ya dışarda yemek yeriz ya çiçek yollar veya hediye alır. Bi defa mesajla bi defa da sözlü olarak kutladı o kadar..Ilk yıl nasildi
O ilginin acısını ay sonu nasıl gelecek nu ay sonu diyerek çıkarır zaten . Ben çalışmasam ne hediye olurdu ne yemekİlk yıl yemeğimizi ben hazırladım. O çiçek ve hediye almış. Evdeydik. Sadece 3.yılımızda sürpriz yapıp bi mekana götürdü kalabalıktık. Canlı müzik kemanlar hediye pasta her şey vardı. Şu an yedi yıllık evliyiz ya dışarda yemek yeriz ya çiçek yollar veya hediye alır. Bi defa mesajla bi defa da sözlü olarak kutladı o kadar..
Beklentiler sizi üzer. Yeterince ilgilenmiş adam zaten. Bidahakine planı siz yaparsınız istediğiniz gibi kutlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?