Abartıyor muyum?

yesilimon

Yorgun Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
70
52
8
Meraba arkadaşlar benim 6 aylık bi ilişkim var, arkadaş vasıtasıyla tanıştık. İlk zamanlar bana sürekli bakardı gözleri parlardı bana bakarken sürekli çok güzel olduğumu söylerdi yani beni beğendiğini sevdiğini hissettirirdi. Son 1-2 aydır çok farklı oldu her şey. Sürekli gözünün içine bakıyorum konuşmak istiyorum ama sanki o her şeyden hemen sıkılıyor gibi. Yeterince ilgi göremiyorum ayda yılda bir güzel söz duyuyorum, bunu ona söylediğimde bana çok çalıştığını kafasının dolu olduğunu vesaire söylüyor onu da anlıyorum ama bazen benimle vakt geçirmek istemiyormuş gibi hissediyorum. Hatta çoğu zaman beni artık beğenmediğini düşünüyorum. Ve bir de ben yokken kızları kestiğini düşünüyorum bunu birkaç gözlemim üzerinden söylüyorum ve bu beni çok kırıyor. Sizce abartıyor muyum yoksa benden sıkılmış olabilir mi?

Belli bir zaman geçtikten sonra böyle ilgisizlikler olabiliyor, çok üstüne düşmeyip gözlemlemenizde fayda var. İlişkiyi canlandırmak için bir gayreti olacak mı inceleyin. Aksine daha da uzaklaşırsa bu ilişkiyi sonlandırmakta fayda var geç olmadan

akışına bırak
ilgi zorla alınamaz

‘Siz yokken kızları kestiği’ kanısına nerden vardınız?

Kızları kesen bir tipse siz yanındayken bile farkında olmadan bunu yapar...

Üstün düşmeme derken bu durumun mu yoksa sevgilimin mi

‘Siz yokken kızları kestiği’ kanısına nerden vardınız?

Kızları kesen bir tipse siz yanındayken bile farkında olmadan bunu yapar...
Bir kere gözümün önünde yapmıştı ve sinirlendiğimi görünce topuklu sesine baktım demişti ve bazen iş yerine gidiyorum o beni görmeden orda fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…