abartiyor muyum

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim
şimdi biz içme evde desek ayıp mi olur yoksa bu normal birşey de ben mi abartıyorum

Offf hala bole insanlar var mi ya kesinlikle söyleyin balkonda icebilirmisin dayıcım diye...
Perdeler koltuklar zor valla

İcmeyen için gerçekten çok zor. Eşimin yakınları gelmişti. Biri sormadan geçip direk mutfakta oturup gidene kadar nerdeyse bir paketi bitirmişti okadar çok rahatsiz olmuştum ki. Ama misafir diye o gün idare ettim. Sizin dayiniz ne kadar kalacak keske eb başından bizim evde sigara icilmiyor balkonda icebilirmisin diye rica etseydin. Yada bir kaç gune gidecek diyorsaniz bu kadar sabretmissiniz biraz daha sabredin. Birdaha böyle birsey yasamamak icin en başından güzelce uyarin derim

1 kere olsa neyise. Ama bir hafta yapsa ev kokudan geçilmez. Bence anneniz söylesin siz çekiniyorsaniz

direk soylerim oyle gordum hic de ayip degil. babamda soylerdi ki o zamanlar her evde sehpalarin uzerinde suslu kul tablalari olurdu :)hele evde cocuk varsa asla taviz vermem

Kara kista olsa kimse kusura bakmasin ama ben evde sigara icilmesine izin vermem ister babam olsun ister dayim ister esim

Malesef bazı düşüncesizler oluyor mesela bana gelen misafirler gibi güya içerde içmiyor ama mutfakta içiyor ve yaz olduğu için her yer açık ve her yere gidiyor duman bende rahatsız oldum ama söyleyemedim utancımdan

Ben olsam direkt söylerim hiç hakkı yok sigara içilmeyen evde insanları zehirlemeye bizim evde de kimse içmez dışardan gelene de içirmeyiz

Sigara içiyorum ama asla kapalı yerlerde içmem. Yaz kış balkonda içerim.
Dumandan başım döndü, midem bulandı dışarda içebilir misin diyebilirsin? Baktın olmuyor paketini balkona koyun

bızım evde sıgara ıcılmesı yasak balkonumuz cam balkon hepsını komple acmak acık tutmak gerek bırı zehırlenecek dıye nıye tum evımın duzenını bozayım o koku sınıyor bırde ne kadar havalandırsan da
ben sıgara ıcılmesı yasak dedıgım ıcın ıcecek olan daha apartmana gırmeden sıtemızın bahcesınde ıcıp oyle cıkıyor ıcecekse dısarı cıkıyorlar balkonumuz acık balkon olsaydı balkonda ıcın derdım bunda ayıp veya cekınecek bırsey yok zehırlenecek olan kendı kendını zehırlesın bız nıye zehırlenelım evımız nıye zehırlensın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…