abartiyor muyum

Eğer açık bir şekilde söyleyemiyorssnız akşam çayı balkona çıkarın bi defa. Orda anlaşılacak bir şekilde dokundurun.

tabiki abartmıyosunuz, "dayı biz rahatsız oluyoruz lütfen dışarıda içer misin?" demek bu kadar zor olmamalı. onun içtiği pis sigarayı solumak zorunda değilsiniz, en hassas noktamdır ve kül tablası bile vermem kimseye evin içinde, çocukluğumdan beri de böyledir bu durum ne arkadaş ne akraba mecbur değilsiniz istemediğiniz hiç bir şeye..

bu konuda siz değil sizi düşünmeden içen kişi utanmalı.

Mesele sadece sinen koku meselesi değil ki

Nikotin metabolitleri heryere siniyor. Perde, kanepe, halı, mobilyalar.
Ve aylarca kalıyor.

Dayınız gittikten 1 sene sonra bile siz o zehirli maddeleri solumaya devam edeceksiniz.

Pasif olarak sigara dumanına maruz kalmanın başta akciğer olmak üzere bir sürü kansere, kalp krizine neden olduğunu da belirtmek isterim. Anneniz ve siz de risk altındasınız ve 1 sene daha risk altında olmaya devam edeceksiniz.

1 haftadır dememişseniz sanki biraz ayıp olur ya git der gibi en başta deseydiniz sorun olmazdı

Bizde de evin içinde içilmez ,misafirde gelse söylüyoruz biz ,en baştan sizde söyleyin ,dayı da çok düşüncesizmiş ,
bu yoruma katılıyorum ve aynen bizde de içen yoktur içen biri gelirse ya eşim ya ben evde içmek yok balkona deriz bunda alıncak bir şey yok sonuçta dayınıza en baştan diyebilirdiniz

Sigara içen yakınlarımın evine gittiğimde bile içme yeri bellidir ya mutfaktır ya balkon. Kimse de öyle evde geze geze içmez yani. Yakınlarım sigara içsede içmesede önce sorarım nerede içebilirim ? diye. Dayınız bencil ve görgüsüzmüş. Dışarda da böyle rahat içebiliyormuymuş cafede, hastanede, otobüste falan bir sorun kendisine. Açık açık söyleyin balkonda iç diye. Allah akıl fikir versin.

Evde sigara içen kaldı mu diyecektim,kv aklıma geldi :)
Neden söylemiyorsunuz ki? Herkes kendi evinde kendi kurallarıyla yaşıyor. Buna da herkesin saygı duyması lazım. Biraz geç kalmışsınız söylemekte.

Hala ev de sigara icen kaldi mi abartmiyorsun evde sigara olmaz .

Hayir tabikide abartmak diye bisey yok bende sigara kullanirim ama evimde yada baskasinin evinde aslaaa. Balkon denen biyer var kibarca soyleyin bence oda anlar

Bende sigara içiyorum ama ne kendi evimin içinde ne de başkalarının evinin içinde asla içmem. Balkonda içerim yoksa da çıkar kapıda içerim kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok.

Kim olursa olsun söylerim.
Kışın montunu giyip balkonda içer benim kuzenlerim. Kendi evlerinde bile.
Bu zamanda hala evde sigara içen kaldı mı şaşırdım.
Dediğim gibi, babam olsa söylerim.
İçmeyene hele daha da zor katlanmak.
Ve söylemek saygısızlık değil. Dayınızınki saygısızlık ama.

valla bizim evde de ,dayımların evinde de, teyzemlerde de sigara kullanılır ama hiç kimse evin içinde içmez.mobilyalara duvarlara leş gibi siner o koku.bu sıcakta bi de nem var havada.iyice leş.uyarın bence dışarda iç diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…