- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
bu konuda siz değil sizi düşünmeden içen kişi utanmalı.Malesef bazı düşüncesizler oluyor mesela bana gelen misafirler gibi güya içerde içmiyor ama mutfakta içiyor ve yaz olduğu için her yer açık ve her yere gidiyor duman bende rahatsız oldum ama söyleyemedim utancımdan
1 haftadır dememişseniz sanki biraz ayıp olur ya git der gibi en başta deseydiniz sorun olmazdıarkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim
şimdi biz içme evde desek ayıp mi olur yoksa bu normal birşey de ben mi abartıyorum
bu yoruma katılıyorum ve aynen bizde de içen yoktur içen biri gelirse ya eşim ya ben evde içmek yok balkona deriz bunda alıncak bir şey yok sonuçta dayınıza en baştan diyebilirdinizBizde de evin içinde içilmez ,misafirde gelse söylüyoruz biz ,en baştan sizde söyleyin ,dayı da çok düşüncesizmiş ,
evet ilk başta utandım diyemedim ama şimdi de dayanamaz oldum1 haftadır dememişseniz sanki biraz ayıp olur ya git der gibi en başta deseydiniz sorun olmazdı
Yanında öksürseniz falan anlayacak biri mievet ilk başta utandım diyemedim ama şimdi de dayanamaz oldum
Evde sigara içen kaldı mu diyecektim,kv aklıma geldi :)arkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim
şimdi biz içme evde desek ayıp mi olur yoksa bu normal birşey de ben mi abartıyorum
Hala ev de sigara icen kaldi mi abartmiyorsun evde sigara olmaz .arkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim
Hayir tabikide abartmak diye bisey yok bende sigara kullanirim ama evimde yada baskasinin evinde aslaaa. Balkon denen biyer var kibarca soyleyin bence oda anlararkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?