Merhaba.1 yıldır evliyiz.Sorunum şu ki; kayınvalidemlerle evimiz 10/15 dakika mesafede.Eşim sürekli oraya gitmek istiyor, gidiyor da.İşi gereği boş günleri oluyor haftaiçi o günler+haftasonu muhakkak gidiyor.Tabiki ailesiyle görüşecek mesafe de bu kadar yakınken ama sürekli sürekli beni evde birakip oraya gitmesi canımı sıkıyor.Evliliğin ilk aylari bundan cok tartiştik ailesine de söyledim ben evde yalniz kalmaya mi evlendim; iş cıkısı oraya uğrayip yemek yemeyecek, evde yemek yoksa da kahvalti yapıcaz ama yine de akşam yemekleri karısıyla olacak dedim.Bu yemek işlerini aştik bir senede.Ama yine de gün aşiri oraya gidiyor.Haftasonu mesela kahvalti yapiyoruz ve koşa koşa oraya gidecek diye ben kurmaya başliyorum yine.İşlerim var diye carşiya cıkıp yine oraya uğruyor.Ben de haftada bir iki kez onunla gidiyorum zaten ama kendi evimde dinlenmek de istiyorum.o gitmese onlar geliyor, kardeşi geliyor maç izliyolar ps oynuyorlar.Benim ailem burda olmadiği için sık gidemiyorum.Her haftasonu da bi etkinlik yapmiyoruz haliyle.İnsan evinde dinlenmek istiyor kocasiyla.
Ya da yarın maç var die geleceklermiş mesela bana gelecekler haberin olsun bile demiyor ben sormasam bu normal mi?Benim gelmesinler diyecek halim yok ama en azindan gelecekler haberin olsun öyle konustuk demeli.Bu bir koca için çok mu aşmiş bir tavir olurdu?
Kimisi ailesine düşkün işte boşa yorulma o ailesine gittiğinde sende kendi keyif aldiğin işleri yap takılma diyor ama ben bir yildir bunun tartişmasindan yoruldum,değişen olmuyor
Şu konuda hakkını yemiyeyim ben suraya gezmeye gidelim kahveye gidelim hadi dersem de gideriz ama dediğim gibi oraya gitmesin diye sürekli plan program mi yapayım bulayım ben?
Onun ailesi de oğlum bu kadar sık gelme; evinde karınla dur geldiğinde onla gel diyecek tiynette değil.Beni geleyim diye zorlamiyor ama o sürekli gitmek istiyor ya da onlar gelsinler haftasonu bi gün istiyor.Tecrübeli evli bayanlardan akıl istiyorum.Çocuğumuz yok onun da etkisi vardir herhalde.Çocuk olsa bu kadar gitmek ister miydi bilmiyorum.
Ya da yarın maç var die geleceklermiş mesela bana gelecekler haberin olsun bile demiyor ben sormasam bu normal mi?Benim gelmesinler diyecek halim yok ama en azindan gelecekler haberin olsun öyle konustuk demeli.Bu bir koca için çok mu aşmiş bir tavir olurdu?
Kimisi ailesine düşkün işte boşa yorulma o ailesine gittiğinde sende kendi keyif aldiğin işleri yap takılma diyor ama ben bir yildir bunun tartişmasindan yoruldum,değişen olmuyor
Şu konuda hakkını yemiyeyim ben suraya gezmeye gidelim kahveye gidelim hadi dersem de gideriz ama dediğim gibi oraya gitmesin diye sürekli plan program mi yapayım bulayım ben?
Onun ailesi de oğlum bu kadar sık gelme; evinde karınla dur geldiğinde onla gel diyecek tiynette değil.Beni geleyim diye zorlamiyor ama o sürekli gitmek istiyor ya da onlar gelsinler haftasonu bi gün istiyor.Tecrübeli evli bayanlardan akıl istiyorum.Çocuğumuz yok onun da etkisi vardir herhalde.Çocuk olsa bu kadar gitmek ister miydi bilmiyorum.