"her tartişmamizda kiz gibi basip basip annesine gitti" tartışmada kız gibi basıp gitmek ne demek? böyle cinsiyetçi söylemler size yakışıyor mu öğretmen
Canm evde telefouna oyınuna cok laf edıyorsan orda nasılsa bisey dıyen yok rahat rahat oynuyodur ama annesının dusunmesı lazım ne bılım hanı ben derdm oglm karn sana evde yemek vermıyormu ya d ahzuur vermıyomu hergn burdasn ya da karn evde tek duryo sen nıye zırt pırt burdasn derm yanı. Eger gun ıcınde surekli gıtmıyosa sıntı etme okadarını. Benm dayımda evlı 11 yıllık. Esı evde dayım bıyere gıder gelor ılla annemın yanına ugrar yarım saat falan oturur ne konusur ee pazara gıttım patlıcann kılosu su olmus domates bu olms artk pazarada gıtmem. Iste sunun kayınbabası olmus gıttınzmı cenazeye. Yanı aıle olunca erkekte olsan heegun gordgun ınsansa nıle sureklı konuasacak bısey buluyolar. Yengem oyle ablanda ne ısın vat kavgası falan yapmasıgı ıcın sorun olmuyor daymda oyle tadsızlık cıkacak kadr hergun gelmez tabi. Senn este muhtemeln orda rahat oyn oynuyor dıye gıdıyodur onların sureklı gelmesı senı rahatsız eder diye o gıdıyordur. Yanı sen o ınsamları aslında kabullensen yanı, kendı anan baban gıbı gorsen bu, sıcaklıgın sayesınde sana ılgılerı degısır nevıleym boyle yabancılastırmayın ortamı.yabancıya gıdıyormus gıbı hergn orda dıye sorn yaratmayın sureklı bunn kavgasını edıyorsanızda esınz evdekı huzursuzluk yuzunden gıdıykr olabılır
orada oyun oynadiği yok aksine evinde daha rahat eder.Evinde kocaman televizyonu playstationu interneti var.Ben evde olmasam bile annesine gider ama kalmaz orda yataği yok tv si maçi yok rahat edemiyorum diyor.Annesinde yaptiği yemek yemek kahve içmek muhabbet.Ama bakın dün ordaydı kardeşi geldi diye, bugün hep birlikte maç izlemeye bize geleceklermiş, yarın da kardeşi kendi gelir biz de playstation var diye anlatabildim mi.Ben onunla bir gün gitsem bile yarınımız bize kalsin diye o yarın da tek başina oraya gidecektir.Artık tahmin bile ediyorum adım adım.