- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Günaydın hanımlar.
Kızım iki buçuk yaşında bir aydır falan kreşe gidiyor. Alışma süreci hastalık vs derken toplasanız 1 hafta anca gitmiştir. Tekrar iyileşince dün yeniden yolladım. Servis aracına biri çarpmış servisteymiş o yüzden özel araçla gelmişler arkada yer yokmuş kızımı öğretmeni kucağına oturtmuş ön koltukta
Bunu bana annem söyledi önemi oturtacaksınız demiş o da evet yer yok demiş . Sinirim zıpladı direk aradım müdürü dedim bu ne demek yer yok diye bugün benim çocuğum yarın başkasının çocuğu önemi oturacak? Çok haklısınız daha dikkatli olacağız vs vs konustu. Neyse dedim tamam bir daha olmaz sus shell. Öğlen öğretmeni mj attı külot bez yerine cırt cırtlı alır mısınız alt değiştiren bayan zorlanıyor diye. Tamam dedim yarın cırt cırtlı bez yollayım.Akşam çocuk kresten geldi bende yarım saat sonra geldim altını değiştireyim dedim. Bir baktım piyasanın en kötü naylon bezi ve çocuğun pıtışı pişmiş üstelikte bez artık o kadar şişmişki
o sinirle hemen müdürü arayıp dedim siz ne yapıyorsunuz? Selma hanım kendi keyfine göre kızıma kullanmadağım ve asla kullanmayacağım bezi kime göre neye göre karar verip takmış? Yedek bez dolu çantası? şaka mı yapıyorsunuz siz bir gün külot bezi değiştirmeye tahammülü yokmu acaba dedim. Haklısınız ben ona haddini bildiririm vs gazımı alıp kapattı. ama hala sinirim bozuk. Tamam küçük meseleler ama bu kadar özensizlik düşündürdü beni.
Kızım iki buçuk yaşında bir aydır falan kreşe gidiyor. Alışma süreci hastalık vs derken toplasanız 1 hafta anca gitmiştir. Tekrar iyileşince dün yeniden yolladım. Servis aracına biri çarpmış servisteymiş o yüzden özel araçla gelmişler arkada yer yokmuş kızımı öğretmeni kucağına oturtmuş ön koltukta