- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Bilmiyorum ama degisikBelkide fake’dir. Yada erkekler kadınnprofil açıp alay ediyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ama degisikBelkide fake’dir. Yada erkekler kadınnprofil açıp alay ediyolar
ikisi de sınır bilmiyor seviyesizlerYa mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler
Belkide fake’dir. Yada erkekler kadınnprofil açıp alay ediyolar
E Eltinin kocası ne diyor o görmüyor mu bunlarıYok canım fake değil bendim o da
Haklısın, şimdi bu eltim bir başka eltimi arayıp hep benim eşimi anlatıyormuş işte yemeğimi çok beğendi bana çok güzel olmuşsun dedi beni aradı bugün vs gibi, dertlesirken bunu da bana söylemiş bulundu, çok ama çok sinirlendim eşime kızdım yatakları ayirdim ve yarın annemlerin yanına döneceğim, ama eşimde gönlümü almak için çok uğraştı öyle şeyler yapmış olduğunu bilmiyordum vs dediya bir yandan üzüldüm haline ama bir yandan da ikinci kadın gibi hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum gitsem mi kalsam mı kafam çok karışık
Kafamda deli sorularEltim övünmeyi ve göz önünde olmayı herkesin ona ilgi göstermesini seviyormuş eşimde bekarken ona iltifat vs edermiş ama sorun şu ki evlendikten sonrada buna devam ettiler ve eşimin ona göz kırpması vs beni çok rahatsız etti mesela eşimin en sevdiği yeğeni bu eltimin kızıymış herkes öyle diyor kendisi de bunu kabul ediyor yani aşırı bir samimiyet var aralarında sebebi ne çözemedim, eşime mesaj atmış birgün bir konuda eşimde tamam hallederim demiş o da sen olmasan kime giderim yazmış mesela bunlar bana saçma ve fazla geliyor
Göz kırpmayı anlayamadımEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Ben cok tutucuyumdur bu konularda o yuzden ins diyorum ki ya konu fake tir yada kuruntudur sadeceAma durup dururken düşünmedim ki bunları
Ablası-kardeşi gibi görüyo olabilir mi ? Eltinin eşi bişey demiyo mu? Eşin kardeşinin yanında da yengesine aynı davranıyosa bi sorun yoktur davranmıyosa sorun olabilirEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Eltinizle hic bu konuyu konustunuz mu,ya da diger aile uyeleriyle.sadece esinizle konusmaniz yetmez ki ,herkes kendisine ceki duzen vermeli