Abartıyor muyum

Ya mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler
ikisi de sınır bilmiyor seviyesizler

Valla benim de başımda böyle bir etli var erkek arkadaşım ile gereksiz samimiler ama abiyi kaybettikleri için ailecek çok yakın davranıyorlar doğal olarak 20 yıllık gelinleri de .. ama aralarında abinin vefatından sonra zorunlu olarak maddi aldı verdi çok oldu sürekli telefonda konuşmalar vs . Bu gibi durumlar anlayışla karşılanır ama ben biraz garip buluyorum benim eltiyi bakalım hayırlısı 😥

Eşin eltiye düşkün olduğunu gayet sıradan bir olaymış gibi söyleyen eş ailesi ne yiyip içiyor da bu kafada. Sanki bugün hava yağmurlu der gibi söylüyorlar, insan böyle bir şey fark etse dile getirmeyi geçtim oğlunun kulağını çeker, hareketlerine dikkat et laf söz olur elalem yanlış anlar diye uyarır. Çok hassas konular bunlar eltinin eşi de duyar bunu iki kardeş arasında kan bile çıkabilir, muhtemelen o da biliyordur bu genişliği çözemedim🤔

Her zaman söylerim. Aklına ilk gelen şey doğrudur. Bundan sonra ne yapacağın çok önemli.

Aynisino siz yapsaniz Allah korusun kavga cikar.
Ama o erkek nasilsa dimi, ailesi "cok duskunler birbirlerine ehe ehe ehe" diye kis kis guler gecer.
Cunku yapan ERKEK.
O kadar mide bulandirici bir sey ki.
Sen kalk esinle git , o gitsin elti ile hasir nesir olsun.
Tutar kolundan PARDON derim?
Sen hayirdir??
Sapik misin sen alemin karisinin totosunda dolaniyorsun?
Normal muhabbet olsa tabiki de gereksiz kiskanclik yapmayin derim ama goz kirpmalar , pesinde dolanmalar falan ?
Hayirdir yani yeni tanistiniz da birbirinize acilmaya mi calisiyorsunuz derdim?
Oyle birini kaybedeceksem de edeyim.
Kusura bakmayin da esim yanimda baskasina boyle davranamaz, totosu yemez bikere.
Kizmayacagimi bilse de davranmaz
Olmaz yani; sebepsiz sacma sapan yakinlik dogru degil.

Haklisiniz valla bencede gereksiz, eşimle konuştum birdaha böyle şeyler olmayacak dedi çok üzgündü otogardan geri döndüm duruma göre şekil alacağım bende bundan sonra ama böyle bir harekette bidaha susmayacağım asla

Eltinizle hic bu konuyu konustunuz mu,ya da diger aile uyeleriyle.sadece esinizle konusmaniz yetmez ki ,herkes kendisine ceki duzen vermeli

Siz içinizden ikinci kadın gibi hissediyorum hissinin yerini başka olumlu bir his alana kadar eşinizi affetmeyin
Haklısın, şimdi bu eltim bir başka eltimi arayıp hep benim eşimi anlatıyormuş işte yemeğimi çok beğendi bana çok güzel olmuşsun dedi beni aradı bugün vs gibi, dertlesirken bunu da bana söylemiş bulundu, çok ama çok sinirlendim eşime kızdım yatakları ayirdim ve yarın annemlerin yanına döneceğim, ama eşimde gönlümü almak için çok uğraştı öyle şeyler yapmış olduğunu bilmiyordum vs dedi 🙄 ya bir yandan üzüldüm haline ama bir yandan da ikinci kadın gibi hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum gitsem mi kalsam mı kafam çok karışık

Eltim övünmeyi ve göz önünde olmayı herkesin ona ilgi göstermesini seviyormuş eşimde bekarken ona iltifat vs edermiş ama sorun şu ki evlendikten sonrada buna devam ettiler ve eşimin ona göz kırpması vs beni çok rahatsız etti mesela eşimin en sevdiği yeğeni bu eltimin kızıymış herkes öyle diyor kendisi de bunu kabul ediyor yani aşırı bir samimiyet var aralarında sebebi ne çözemedim, eşime mesaj atmış birgün bir konuda eşimde tamam hallederim demiş o da sen olmasan kime giderim yazmış mesela bunlar bana saçma ve fazla geliyor
Kafamda deli sorular

Eşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Göz kırpmayı anlayamadım

Ben sizin yerinize olsam pradan taşınırdım ve eşimede kesinlikle o kadınla ve çocuğu iletişim kurmamasını kesin bir dille anlatır en azından bu konudakimkesin tavrını görene kadar çocuk falan yapmazdım. Kayınbiraderim kardeşim gibidir cidden de öyle görürürüm ve samimiyimdir ve sırf o yüzden eşinede bir kız kardeş gibi yaklaşırım. Ama anlattığınız olayların samimiyetten, kardeşlikten çok kumalıkla ilgisi var kusura bakmayın, insan kendisini kardeş gibi gördüğü insanın karısı ile kıyaslamaz, onun evliliğine sıkıntı olacak şeylerden özellikle kaçınır, anladığım kadarı ile eşinizin ilgisi kocasından yüz bulamayan eltiniizin hoşuna gitmiş, kendinizi kumanız olarak görmeye başlamış, burada mesafe koyması gerekende had bildirmesi gerekende eşiniz, kadının hadsizliklerine, sizinle sıkıntı yaşayabileceği durumları yaratmasına iki defa gerektiği gibi ters cevap verse o kadında yerini ve haddini bildirir ama iki senede bu sorunu çözemeyip üstüne birde size ikinci kadın gibi hissettiren kocanızda ben o kumaşı göremedim.

Eşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Ablası-kardeşi gibi görüyo olabilir mi ? Eltinin eşi bişey demiyo mu? Eşin kardeşinin yanında da yengesine aynı davranıyosa bi sorun yoktur davranmıyosa sorun olabilir 😑

Eltiyle ne alaka samimiyet ? Ne münasebet yani? İnsanın aklına bin türlü şey gelir. Düşkün ona nedir yani. Karısına anasına düşkün olsun. Kardeşinin karısına niye düşkünmüş paşa ?? Çok igrenc ve sinirlenilecek bir mevzu. O eltinin kocası da nasıl izin veriyor hayret. Herkes yerini mesafesini bilecek.

Eltinizle hic bu konuyu konustunuz mu,ya da diger aile uyeleriyle.sadece esinizle konusmaniz yetmez ki ,herkes kendisine ceki duzen vermeli

Eltimle hiç konuşamadım, ne zaman bisey desem aaa sen öyle mi anladın filan dedi sanki ben çok yanlış anlayan bir insanmışım imajı yarattı, ama dün bir başka eltimle konuştum dediki aynı sorunları bizde yaşadık ama senin eşinle arası çok iyiydi ben en çok birbirlerini sevdiklerini düşünüyordum vs gibi laflar etti işte, eşim için dediki ben x'in en çok onu sevdiğini sanıyordum dedi, benzer sorunları kendisi de yaşamış bana biraz moral verdi ama şaşırdım yani bu sevgi meselesine insan kardeşinin eşini sevse sevse en çok ne kadar sevebilir tüm ailenin diline dolanacak kadar sevgi gösterisi ne yapmış merak ediyorum, eltim diğer eltilerimi arayıp benim eşim için işte beni aradı, iltifat etti, yemeğin çok güzel olmuş dedi gibi laflar ediyormuş hatta eltilerim kendi aralarında bir gelin ve kayın bu kadar samimi olmamalı ayıp vs gibi şeyler konuşmuş, kafam çok karışık eşimi bi anlıyorum bi kızıyorum

İster abi kardeş ayağı ister başka ayak olsun eşim bir ortamda kan bağı olmadığı bir kadınla benden fazla ilgileniyorsa çıngar çıkartırım.
Eşime de derim ya böyle böyle davran ya da aynı davranmaya devam edersen ona ilgin var diye düşünüp boşarım seni derim.

Back
X