Abartıyor muyum

Kusura bakmayın ama flörtleşme tavırları gibi bu anlattıklarınız. Hem evli bir erkek başka bir kadın kim olursa olsun nasıl samimi olur?

bir iki örnek verseniz mesela Nasıl davranıyor ne diyor ?

Ya mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler

Kardeşim bunlar normal değil kandırılıyorsun bildiğin ayakta uyutuluyorsun çok üzgünüm kırıcı gelebilir ama lütfen gözünü aç

eğer anlattığınız şekildeyse şüphelerinizde haklısınız, üzgünüm. bir an önce o ortamdan uzaklaşın, biraz sakince kafa dinleyin. şu an bu kırgınlıkla -haklı olarak-karar almayın.

bunu kim anlattı size kıskandığını falan, o an diyemediniz mi ne alaka kocası yok mu kıskanmak sana mı kaldı diye bu nasıl iş ya nasıl konuşmalar nasıl yaklaşımlar böyle

Abartmıyorsun. Çok bile dayanmissin. Bundan önce uyarmaniza rağmen aynı şekilde davranıyorsa sizi onemsememis demektir. Hissettiklerin bence çok yıkıcı şeyler. Seni , evliliğini.. uzaklaş bence. Sana yaklaşmaya çalışır,kopmak istemezse bir şans daha verebilirsin. Yok senin gitmene engel olmuyor, dön diye hendini yirtmiyorsa koyduğun mesafe iyi olmuş demektir.

Teşekkür ederim fikrini yazan herkese, banada normal gelmemişti hiçbir zaman bu tavırlar ama kötü düşünmemiştim hiç ama dozu giderek artırdı eltim, eşim mesafe koymuş olsa da ona içim soğumuyor biraz kirginim, uzaklaşmak en iyisi bence de biraz kendime gelirim

Abartmıyorsun, aralarında direk aşk var falan denemez belki ama gereksiz samimiyet var. Bunları size anlatan taraf eltiniz ise sizi kıskandırmaya çalışmış olabilir.

Peki sizce yarın gideyim mi evden? Siz olsanız biraz gidip hem ilişkinize ara verip hemde kafa dinlemek için uzaklaşır miydiniz
Açıkçası ben şüphe ve acabalar ile yaşayamam. Yani eşimden şüpheleneceğim güvenimi sarsacak bir konu olduğunda ben tamamen bitiririm. Zaten eşime karşı içimde ACABA mı diye bir şüphe oluştuysa ömrüm boyu huzursuz olacağım evlilikte mutlu olamam.

Tuhaf bir durum, ben olsam ortaligi ayaga kaldirirdim...
Dusunuyorum da, cok sinir olurdum gercekten.
Ailenin de bu konuda `ay birbirlerini de pek severler` seklinde davranisi hic hos degil bence.
Bi zahmet herkes kendi karisi ile flort edip, kendi karisina gereken sevgiyi gostersin.
Kimse ile vicik vicik olmaya gerek yok.

Benim de eltim var, esim ile aralarindaki samimiyet abla kardes samimiyetidir ve benim cok hosuma gider.
Sonucta eltim ben esim ile evlenmeden cok seneler once girmis ailelerine ve eltim de usturuplu bir insandir.
Biz de arkadas gibiyiz, ama boylesini yeni duydum, cok abes bir durum.
Hicte hos karsilanacak, goz yumulacak birsey degil.

E yaniii... ay bu ne yaa gıcık oldum. siz rahatsız olmakta çok haklısınız, ben olsam bende olurdum. Eşinizi net bir şekilde uyarın.

Evden ne diyerek gideceksiniz, bu konuyu acarak mi yoksa ailemi ozledim biraz kafa dinlemek icin mi?

Aralarındaki yaş farkı ne ?eltiyle eşinizin.Peki kaynınız bu durumdan rahatsızmı?bunu az çok hissedebilirsiniz.Gerçekten ben de ailesini tanımadan evlendim .Sırf eş gözüyle erkeğe bakmak çok yanlış .Ailesi nasıl insanlar ,ailevi ilişkiler nasıl ?bunlar çok önemli konular .Eşiniz bu durumdan rahatsız olduğunun farkındamı?hissettiriyormusunuz ?şayet hissediyorsa ,bence eşinizle konuşun bu durumu .Sert bir üslupla değil ,duygularınızı ona ifade edin .Belki biraz daha mesafeli olabilir .

Bence abartmıyorsun güzel kardeşim.esin eltine gizli hayranlık besliyor olabilir.benim kaynım da bana çok düşkün ama ben hep mesafeli davranıyorum sonuçta arada şeytan var ve bir erkek aklından ne geçer bilemezsin.esin mesafeli olmalı sert bı dille uyarmalisiniz.benim kaynım da bana öyle davranırdı eşim bana kızsa kaynım da eşime kızardı hatta kavga ederlerdi sen neden bagirdin kıza niye kızdın diye.hediyeler alırdı ilgili davranırdı sinemaya bile götürmek istedi ama kabul etmezdim kalpli balon alırdı.sert bı dille uyardım ve çok mesafeli davrandım . Sonra eski sevgilisinden duydum ki bana aşıkmış ve sevgilisi de bu yüzden terk etmiş sen ona aşıksın diye . Çok dikkatli olmalısınız eltinize yakın davranın ve onun kötü yönlerini eşinizin görmesini sağlayın . Hiçbir kadın hislerinde yanılmaz . Korkmayin

Birbirlerini çok severlerdi derken, yanı eskiden aralarında birşey mi varmış yoksa kardeş gibi mi severlermiş ki kardeş gibi bile olsa yaptığı yanlış bir insan önce eşine değer vermeli hele ki eltiler zaten birbirleriyle yarış içinde olan kişiler gibi asla eşinden çok eltisine değer vermemeli bence rahatsız olduğun konulari eşine anlat inşallah anlayışlı biridir ve yapmaz birdaha

O zaman ben niye diğer 4 yengene olan tavırlarından değil de 1 tanesine olan tavırlarından rahatsız oluyorum sence? diye bir sorun eşinize cevabı ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…