- 15 Temmuz 2019
- 4.492
- 6.926
- 158
bir iki örnek verseniz mesela Nasıl davranıyor ne diyor ?
Kardeşim bunlar normal değil kandırılıyorsun bildiğin ayakta uyutuluyorsun çok üzgünüm kırıcı gelebilir ama lütfen gözünü açYa mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler
eğer anlattığınız şekildeyse şüphelerinizde haklısınız, üzgünüm. bir an önce o ortamdan uzaklaşın, biraz sakince kafa dinleyin. şu an bu kırgınlıkla -haklı olarak-karar almayın.Ya mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler
bunu kim anlattı size kıskandığını falan, o an diyemediniz mi ne alaka kocası yok mu kıskanmak sana mı kaldı diye bu nasıl iş ya nasıl konuşmalar nasıl yaklaşımlar böyleYa mesela daha düğünümüz bile olmadan şöyle bisey demişti bir bluz giymiş ve önü açılmış biraz memeleri gözükmüş eşimde onu kıskanmış, yada bana yüzme öğretiyordu eşim dediki o bana da öğretmişti, yani hep böyle şeyler eşimde ona samimi davranıyor mesela birgün bir yere gitmiştik baktım eşimin ceketi eltimin elinde dedim neden ona verdin dediki işte sen yorulma diye vs ama saçma yani ne alaka böyle şeyler
Açıkçası ben şüphe ve acabalar ile yaşayamam. Yani eşimden şüpheleneceğim güvenimi sarsacak bir konu olduğunda ben tamamen bitiririm. Zaten eşime karşı içimde ACABA mı diye bir şüphe oluştuysa ömrüm boyu huzursuz olacağım evlilikte mutlu olamam.Peki sizce yarın gideyim mi evden? Siz olsanız biraz gidip hem ilişkinize ara verip hemde kafa dinlemek için uzaklaşır miydiniz
Bu arada eltinizin kocası nerede
Kesinlikle bu
E yaniii... ay bu ne yaa gıcık oldum. siz rahatsız olmakta çok haklısınız, ben olsam bende olurdum. Eşinizi net bir şekilde uyarın.Çok genis bir insan oldugumu düşünüyorum ama yine de kaynımın bana goz kirpmasini kontör almasini istemem ya. Bir kere kontör ne munasebet? Ben alamiyor muyum? Hadi ben çalışmıyorum diyelim e benim esim var. Niye kaynim aliyor?
Siz oraya gittiginizde kaynininizi görmediniz mi hicBilemiyorum eltim kocasından çok bahsetmez zaten araları iyi değildir pek
Aralarındaki yaş farkı ne ?eltiyle eşinizin.Peki kaynınız bu durumdan rahatsızmı?bunu az çok hissedebilirsiniz.Gerçekten ben de ailesini tanımadan evlendim .Sırf eş gözüyle erkeğe bakmak çok yanlış .Ailesi nasıl insanlar ,ailevi ilişkiler nasıl ?bunlar çok önemli konular .Eşiniz bu durumdan rahatsız olduğunun farkındamı?hissettiriyormusunuz ?şayet hissediyorsa ,bence eşinizle konuşun bu durumu .Sert bir üslupla değil ,duygularınızı ona ifade edin .Belki biraz daha mesafeli olabilir .Eşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Bence abartmıyorsun güzel kardeşim.esin eltine gizli hayranlık besliyor olabilir.benim kaynım da bana çok düşkün ama ben hep mesafeli davranıyorum sonuçta arada şeytan var ve bir erkek aklından ne geçer bilemezsin.esin mesafeli olmalı sert bı dille uyarmalisiniz.benim kaynım da bana öyle davranırdı eşim bana kızsa kaynım da eşime kızardı hatta kavga ederlerdi sen neden bagirdin kıza niye kızdın diye.hediyeler alırdı ilgili davranırdı sinemaya bile götürmek istedi ama kabul etmezdim kalpli balon alırdı.sert bı dille uyardım ve çok mesafeli davrandım . Sonra eski sevgilisinden duydum ki bana aşıkmış ve sevgilisi de bu yüzden terk etmiş sen ona aşıksın diye . Çok dikkatli olmalısınız eltinize yakın davranın ve onun kötü yönlerini eşinizin görmesini sağlayın . Hiçbir kadın hislerinde yanılmaz . KorkmayinEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Birbirlerini çok severlerdi derken, yanı eskiden aralarında birşey mi varmış yoksa kardeş gibi mi severlermiş ki kardeş gibi bile olsa yaptığı yanlış bir insan önce eşine değer vermeli hele ki eltiler zaten birbirleriyle yarış içinde olan kişiler gibi asla eşinden çok eltisine değer vermemeli bence rahatsız olduğun konulari eşine anlat inşallah anlayışlı biridir ve yapmaz birdahaEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
O zaman ben niye diğer 4 yengene olan tavırlarından değil de 1 tanesine olan tavırlarından rahatsız oluyorum sence? diye bir sorun eşinize cevabı ne olacak bakalım.Şöyle ki evde 6 geliniz biz beni çıkarsan 5 gelin kalıyor, ben en son evlenen gelinim benden önce evlenmiş diğerleri ve eşimde söz konusu eltime ekstra bir düşkünlük göstermediğini hepsine eşit olduğunu vs anlatmaya çalışıyor, gelin derken yengelerini kastediyor yani
Belkide fake’dir. Yada erkekler kadınnprofil açıp alay ediyolarDaha once bu konu burada vardi ya. Hatirlayan bulsun cikarsin lütfen. Ayni neredeyse birebir. Neden surekli ayni konuyu açıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?