Abartıyor muyum?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhaba herkese, bir konuda fikrinizi istiyorum. Nişanlım büyük bir işletmede çalışıyor. Dün de dedi ki "iş yerinde personel arasında piknik olacakmış, mangal falan yapacaklar işte. Bir kişiyi de yanımıza davet edebiliriz kart verdiler ama ben gelmeni istemiyorum çünkü saçma bir ortam. Bana da Ali ile beraber iş verdiler çalışacaz ordan oraya koşturacam millete içecek falan dağıtıcam" dedi. Normalde de garsonluk yapıyor zaten. Bende üzüldüm, dedim ki ne olacak işte iş arkadaşlarınla tanışırdım ben gelmek istiyorum dedim. Oda kızdı, şu saçma meraklarını bırak falan dedi, zaten seni alabileceğim güzel bir yer olsaydı ben alırdım bende gitmek istemiyorum ama mecburen iş verdikleri için sabahtan akşama kadar oradayım yoksa bende gitmezdim ne yapacaksın orada bende çalışıcam zaten erkenden gidecem birkaç saat orda oturup ardından da işbaşı yapıcam falan dedi. Ama ben üzüldüm gitmek istiyorum değişiklik olurdu bana da kırıldım beni almamasına, davetiye vermişler bir kişilik o kadar. Niye bu kadar kaba davranıyor ki aksine beni memnuniyetle yanında götürmesini beklerdim. Kırılmakta haksız mıyım?

Nisanliniz ortamın güzel olmadığını ve çalışacağını söylemiş, neden saçma ortam olduğunu düşündüğünü sorabilirsiniz, hoşlanmadığı bir ortamsa sizi götürmek istemeyebilir kendisi iş için gideceğini söylemiş.. esimle aynı yerde çalışıyorum ve o tür organizasyonlarda bizde saçma samimiyetsiz bi ortam olduğunu daha önce gördüğümüz için katılmıyorduk ama şuan esim personel bölümünde ve mecbur gidiyor ben hoşlanmadığım için katılmıyorum.. nişanlıniz çalışırken sizinle zaten ilgilenemeyecek orada, bunu da düşünün. Aranızda güven ile ilgili bir problem yoksa yani götürmemesinin altında başka bisey vardır diye düşünmüyorsaniz kafanıza takacağıniz bir şey olduğunu düşünmüyorum

Sizinki çok saçma bir istek geldi bana. Evde canınız mı sıkılıyor? Ondan mı gitmek istiyorsunuz? Kimseyi tanımadığınız, nişanlınızın çalışacağı yerde ne yapacaksınız ki.

Ya şöyle ki iş ortamını sevmiyor pek. Saçma sapan çıkarcı insanların olduğunu söylüyor ve yakın zamanda işten de ayrılmayı düşünüyor başka bir iş buldu. Ortamın samimiyetsiz olduğunu söylüyor ve benim orada kimseyi tanımadığım için sıkılacağımı söyledi ama ben yine de gitmek istiyordum iş arkadaşlarını görmek istiyordum. Güven problemi yok fakat orada bir kızın biz nişanlı değilken kendisine asıldığını söylemişti, sevgilim olduğunu söylediğim halde tatlım vs vs gibi konuşuyordu ama nişandan sonra hiç böyle bir şey yapmadı daha falan dedi nişanlım, o kızı görmek istiyordum mesela. Bunun dışında geçen de bir kız "aa sen nişanlıymışsın, hadi ya bu yaşta mı" gibisinden konuşmuş. Onu da görmek istiyordum yani millete dert olmuş bu kadar, görmek istiyordum bende onları.

Sizinki çok saçma bir istek geldi bana. Evde canınız mı sıkılıyor? Ondan mı gitmek istiyorsunuz? Kimseyi tanımadığınız, nişanlınızın çalışacağı yerde ne yapacaksınız ki.
Ya bilmiyorum ortamını görmüş olurdum hem bi ara nişanlıma asılanlar olmuş nişanlı olduğunu gördükleri halde. Onları merak ediyordum. Bunun dışında da nişanlımın bu hareketi kaba geldi bana, yani insan sevinir nişanlısını da alır gider bence

Oyle düşündüğü bir ortama götürmek istememesi çok normal ki o da iş için gidiyor , sizinle ilgilenemeyecek orda, ben olsam çok sıkılırdim. Görseniz ne olacakki, nisanliniz onlara gereken cevabı veriyordur. Bence canınızı da nisanlinizi da bostan yere sıkmayın, izinli olduğu gün beraber gidin pikniginize

Ben iş için bi yere gidecek olsam eşim nişanlım bende gelecem diye tuttursa bi dur ya derdim herhalde. Sevinecek bişey göremedim ben pek.

Ya evet ama yine de az takıldığı zamanlar olacaktır personel pikniği sonuçta. Ama abartıyor olabilirim dediğiniz gibi, en iyisi boşvermek.

Ben iş için bi yere gidecek olsam eşim nişanlım bende gelecem diye tuttursa bi dur ya derdim herhalde. Sevinecek bişey göremedim ben pek.
Belki de ben abartıyorumdur. Zaten bunu anlamak için açmıştım konuyu, teşekkür ederim görüşleriniz için. En azından o asılan kızları görmek istiyordum ama en iyisi boşvermek herhalde

Ben olsam katılmak isterdim. İş arkadaşları ile tanışmak iyidir.
Artı gelmemi istemiyorsa kafam karışırdı.
Hani üzmek istemiyorum ama ben işkillendim doğrusu.

Siz otururken o insanlara servis yapacak, oradan oraya koşturacak. İlgilenemeyecek sizinle. Nasıl rahat edeceksiniz?

Siz otururken o insanlara servis yapacak, oradan oraya koşturacak. İlgilenemeyecek sizinle. Nasıl rahat edeceksiniz?
Ama belki diğer iş arkadaşlarının da sevgilileri/eşleri gelirdi onlarla otururdum hem tanışmış olurdum. Belki o kadar yoğun da çalışmayacak sonuçta bir sürü garson var ve adı üstünde personel pikniği bu. Belki bundan ziyade ortamı sevmediği için gitmemi istemiyor ama yine de aklıma takıldı. Ben benide götürür diye düşünmüştüm ama o aksine istemiyor

Hiç kırılmayın.Ben olsam sevmediğim ortama bende gelmesini istemem ne gerek var ki
Bu değer verip vermemeyle alakalı bir durum değil.

Yani bayanlarda olcakmis bi kosede oturup yemegini yiyip yanindaki 1 2 bayanla muhabbet katilabilirdin belki durum boyle ama madem istedin gel o zaman sıkılırsanda bana sıkıldım deme derdim. Ama niye sikilayim degisiklik degisikliktir.

Hiç kırılmayın.Ben olsam sevmediğim ortama bende gelmesini istemem ne gerek var ki
Bu değer verip vermemeyle alakalı bir durum değil.
Öyle mi diyorsunuz? Kendisi de ortam iyi değil zaten ne yapacaksın orada bende gitmek istemiyorum diyor ama en azından benim gitmek istediğimi gördü ne bileyim iyi madem gel de diyebilirdi.

Ya diğer personeller eş veya sevgililerini getirir mi bilmiyorum sadece bir tahmin benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…