aynen canım yapıcak bişi yok ama bidaha olmamsı için tüm tavrını koymalısınkı bıda canı sıkılan sen olma sevgılıne nekadar uzuldugunu gosterkı bıdaa asla ızın vermesın erkekler zaten hayır demeyı bılmezler ama bızım bılmemız lazım
olay sırf yatak odasıyla bitiyomu salonumda da başka yerimdede o iş için benim evimde KA-LA-MAZ-LAR
orası kocamla yaşanması gereken şeyleri benim yaşamam gereken yer.....
bugune kadar otelde kalıyolarmıs zaten sözlüsü izmitte biz istanbuldayız bugünde kalsalardı allahm ya !ne ayıpp yaa hıc mı otel yok sızın evde kalıyor
suanda yapıcagan tek seyy kafayı takmamak ıs ısten gectı cunku kendnı uzmen sacmalık olr uyu yadaa sakınlesıcek unutcak bısılerle ılgılen tatlım yarında halledersın sınırın gecer tamemn
hiç te abartmıyorsun
senin evin olacak bir yeri neden bekar evi gibi kullnsın ki insanlar
hayır evlenince de gelirlerse alışıp o zaman çok sıkıntı yaşarsınız
hayir abartmiyorsun canim, ben boyle bi duruma kesinlikle izin vermezdim ne munasebet canim.. madem birlikte kalmayi istiyorlar gitsinler otelde kalsinlar.. ulkede otel kitligimi var.
Yani arkadasim diye her istedigine evet mi diyecegim.. herseyin bi siniri var..
canım keske tavrını koysaydın senı ezcek halı yok yatak odasını kılıtleseydı salonda kalsınlar
Bak canım baştan tedbirini al ve tavrını koy ortaya. Şu anda evli değilsiniz ama inan bu tip insanlar yüzünden evlendikten sonra başın çok ağrır. Kendim senin yerine koyuyorum. Evlenmeden önce böyle bir şey olsaydı ne kadar yakın arkadaş olursa olsun kati suretle izin vermezdim. Zaten başımıza ne geliyorsa hayır diyememekten geliyor. Erkek arkadaşın böyle bir istekle gelen arkadaşlarına 'xxxx ve ben bu evde biz olmadan kimsenin kalmasını istemiyoruz, lütfen hiçbir şekilde ısrar etmeyin' desin ve konuyu kapatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?