Abartıyor muyum ?

Çok iğrenç bir durum bence başka bir kadınla adam gelicek bizim yatağımızda yatıcak düşüncesi bile kötü. Çok istiyorlarsa başbaşa kalmak otele gitsinler yani. Sevgilinizle bu durumu ciddi bir şekilde konuşun rahatsızlığınızı açık açık dile getirin.

aynen canım yapıcak bişi yok ama bidaha olmamsı için tüm tavrını koymalısınkı bıda canı sıkılan sen olma sevgılıne nekadar uzuldugunu gosterkı bıdaa asla ızın vermesın erkekler zaten hayır demeyı bılmezler ama bızım bılmemız lazım

olay sırf yatak odasıyla bitiyomu salonumda da başka yerimdede o iş için benim evimde KA-LA-MAZ-LAR

orası kocamla yaşanması gereken şeyleri benim yaşamam gereken yer.....

kızlar benimki kesinlikle kendini arkadaşlarına kullandırmaya bayılıyor ! çoğu yerde hesabı bu öder herşeyi o yapar bişeyde diyemiyorum yorum yapmayı hiç sevmem parasal konularda adamlar çalışmıyo benimki hem çalışıyo hemde okulda son senesi yinede bunun sırtından geçiniyorlar deli oluyorum resmen !!!

sevgilini saha cok sahıplenıp onaa hayır demeısnı ogrenmesı gerektıgını solemelısın tatlım yoksa sende oda daha cok uzulrsunuz ınsanalr kullanmayı cok sever bıkac sene sonra aramazlar bıle sevgılınede yazık ıyı nıyetı hep ama sen konuss bıda kendını kullandrmanı ıstemıorum de bence

ben zaten tavrımı koymuştum ben istemeden kesinlikle kalamazdı ama sonradan onun yüzsüzlüğü karşısında tamam dedim ama bin pişmanım allah kahretsn yani iğrendim o evden resmen

olay sırf yatak odasıyla bitiyomu salonumda da başka yerimdede o iş için benim evimde KA-LA-MAZ-LAR

orası kocamla yaşanması gereken şeyleri benim yaşamam gereken yer.....

of of aynen öyle sinirden kuduruyorum

ne ayıpp yaa hıc mı otel yok sızın evde kalıyor
bugune kadar otelde kalıyolarmıs zaten sözlüsü izmitte biz istanbuldayız bugünde kalsalardı allahm ya !

kızlarr şimdi aradı aşkım bana kızmıyosun dimi sen tamam dedin diye kalsınlar dedim dedi. bende sen bana zamanında arabasını vermedi deseydin emin ol ben derdim onun yüzüne bile ne yüzle bizden arabamızı aldığın halde evi istiyosun diye. ayrıca bugün onda sevgilimin arabası, sevgilimdede annesininki vardı biz ışıklarda beklerken nasıl basıp gitti görmeliydiniz onada çok snirlenmiş deli oldum altında emanet araba var nasıl öyle kullanıyo emin ol bidaha kesinlikle olmıcak iyi niyetimden oldu ama biz aynı durumda olsak o vermicekti biliyorum dedı neyse kızlar sevglim akıllandı en azından ama benim içim hala kötü 1 gecede 1 gecedir ama yatakta yattıklarını anlarsam çocuğa çok pis saydırıcam bu sefer yaptığı terbiyesizlik olur !

suanda yapıcagan tek seyy kafayı takmamak ıs ısten gectı cunku kendnı uzmen sacmalık olr uyu yadaa sakınlesıcek unutcak bısılerle ılgılen tatlım yarında halledersın sınırın gecer tamemn

suanda yapıcagan tek seyy kafayı takmamak ıs ısten gectı cunku kendnı uzmen sacmalık olr uyu yadaa sakınlesıcek unutcak bısılerle ılgılen tatlım yarında halledersın sınırın gecer tamemn

saol canım ama sizinde aynı fikirde olduğunuzu bilmek gerçekten rahatlattı beni.

hiç te abartmıyorsun
senin evin olacak bir yeri neden bekar evi gibi kullnsın ki insanlar
hayır evlenince de gelirlerse alışıp o zaman çok sıkıntı yaşarsınız

hiç te abartmıyorsun
senin evin olacak bir yeri neden bekar evi gibi kullnsın ki insanlar
hayır evlenince de gelirlerse alışıp o zaman çok sıkıntı yaşarsınız

bende bundan çok korkuyorum zaten erkek arkadaşlarıyla gidip kalıyo şuan adam rahatlıkla sevglisi aradığında yatak odasına girip konuşuyo evlendiğimzde böyle olursa acayip rahatsız olurum. adam telde annesine eve gelmicem ben diyo anneside ayıp hergün kalınırmı elalemn evi diyo buda gelmiş benim evim anne ne elalemi diyo gelde delirme!!!

hayir abartmiyorsun canim, ben boyle bi duruma kesinlikle izin vermezdim ne munasebet canim.. madem birlikte kalmayi istiyorlar gitsinler otelde kalsinlar.. ulkede otel kitligimi var.
Yani arkadasim diye her istedigine evet mi diyecegim.. herseyin bi siniri var..

canım okadar pişmanımki anlatamam içim içimi yiyor resmen elimde olsa arayıp çıkın gidin dicem !

bu konuda bi arkadaşımın sevgilisi (kız) şöyle yapmıştı,evi sahiplendi.mesela yatak odasına iç çamaşırlarını koydu,ikisinin resimleri,evin bi kızın elinden geçtiğini belli eden bir dekorasyon vs.

ve biz bu arkadaşta kaldığımız zaman kesinlikle rahat davranmıyoruz.mutfakta bişey yiyip içsek,bardağın tencerenin temizlenmesine doğru yerleştirilmesine dikkat ediyoruz,yatak odasına kesinlikle girmiyoruz,koltukların üstündeki örtüyü bozmamak için daha ciddi oturuyoruz,fotoğraf çerçevelerini vazoları vs devirmemek için çok dolanıp hareket etmiyoruz -ki biz kızız,yani sevgilisinin herşeyini görsek de sorun yok,sevgilisi de öyle diyor- ama psikolojik olarak yabancıymışız hissi uyanıyor hepimizde

ama kardeş gibi olduğum bi arkadaşımın evinde daha rahat olabiliyorum,kendi evimdeki gibi hareket ediyorum

canım aynen benımde öyle düşün adet olmuştum şortuma gecmıstı yatak odasında tekli koltuk var onun üstünde unutmuşum düşünsenize bugun gidip kaldrmadığımı görcekti hani mahremıyet?

evin her noktasına hakimim ama daha onlarda öle bi çekinme göremedm malesef adam benim evim diye bahsediyo

Arkadaşının kalmasına sende onay verince elbette kalacak sinirlensen de değişmez

Bak canım baştan tedbirini al ve tavrını koy ortaya. Şu anda evli değilsiniz ama inan bu tip insanlar yüzünden evlendikten sonra başın çok ağrır. Kendim senin yerine koyuyorum. Evlenmeden önce böyle bir şey olsaydı ne kadar yakın arkadaş olursa olsun kati suretle izin vermezdim. Zaten başımıza ne geliyorsa hayır diyememekten geliyor. Erkek arkadaşın böyle bir istekle gelen arkadaşlarına 'xxxx ve ben bu evde biz olmadan kimsenin kalmasını istemiyoruz, lütfen hiçbir şekilde ısrar etmeyin' desin ve konuyu kapatsın.

malesef iş işten geçti kızlar ve inanırmısınz evden soğudum kesinlikle evlenirken orda kalmayı düşünmüyorum madem beni dinlemedi evi bekar evine çevirdi bende gelinliğimle o eve girmicem!! fikri değişti oda pişman oldu dün ama yapcak bişe yok insanları arayp çıkın evimden diyilmez, o değil şimdi diğer arkdşlarıda x'e verdin bize niye vermiyosun dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…