Abartıyor muyum ?

Ay ben çok sinirlendim. ben asla asla izin vermezdim. Madem o evde siz yaşayacaksınız evlenmeden önce kesinlikle sevgilim ne derse desin ben kimsenin girmesine izin vermezdim. her şeyi ilk ben kullanmalıyım, ben yoksam evimde bir başkası da olamaz. sevgilimin arkadaşlarıyla kalmasına bile izin vermem kii kalkıp bir çiftin o evde kalmasına razı olayım. valla gücenirlerse de gücensinler, ki bunda kırılcak bir şey yok. o ev sevgilimle benimse sadece biz gideriz.
-ki o çiftin o evde ne yaşayacağı malum aynı şekilde benim de midem kaldırmazdı valla. çok büyük kavga sebebi bu benim için. ama olan olmuş bence bundan sonra taviz vermeyin. gidin evi bi güzel temizleyin ve bir daha bu tür şeylere izin vermeyin

Son düzenleme:
yatak odası dışında yatacakları uyuyacakları bir yer var mı? yani koltuk tepesinde yatmak yerine sizin yatakta uyuma ihtimalleri yüksek gibi geldi bana canım...

normalde de bunun teklif edilmesi kötü. yani 17 yaşında mı bu insanlar, bi gece bir otelde pansiyonda vs kalamıyorlar mı para verip. her insan rahatça teklif edemez bunu bence, çekinir yani

bugune kadar otelde kalıyorlarmış zaten bu seferde kalsalar olmıcaktı sankı.. bu son zaten bida asla olmaz.yatcak yer varda rahat olmak için yatakta yatmışlardır diye düşünüyorum yarın sevglme eve bi gidelm dicem bakalım anlayabilcekmiyim

kötü olmuş:26: sanırım ben çok ağır tepkler verebilirdim .. hayır demeyi öğrenmeli insan yahu yoksa gerçekten zor durumlarda kalınabiliyo .. Arkadaşlarında dediği gibi nevresimleri yok edip evi temizlerseniz bidahada tekrarlanmıcagına dair söz alırsan büyütme derim .. Millet içinde ne sen üzül neden sevgilini üz ..

canım oda farkına vardı zaten daha olmazöyle bişe ama keşke hiç olmasaydı bize özel kalsaydı

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…