Abartıyor muyum ?

ne kadar saçma.yarın evlendiğinizde arkadaşları sevgilileri ile birlikte olmak istedikleri zaman sizin evinizimi kullanacaklar.ya hanım biz annemlere gidelimde arkadaş sevgilisi ile başbaşa kalmak istiyormuş mu diyecek?bence tepkinizi koyun ortaya o evde bereket bile olmaz tövbe tövbe.

aynen canım ya ama bütün suç sevgilimde benim razı olmadan tamam dedğimi bildiği halde verdi. bundan sonra öle bişe sorduğu an bile ipler kopucak ben o evi kendime özel görüyodum kızlar yatak odasında yatmadıklarını nasıl anlıyabilirm

Hiç ama hiç hoş değil, resmen evin bereketini de kaçırırlar. Ne için kalacaklar anlamadım? Belli ki cinsel ilişkide bulunacaklar,gerçekten çok iğrenç. Bizler apartmanda dahi gayr-ı meşru ilişkiler yaşayan kişiyi gördüğümüzde rahatsız olup uyardıysak,bu daha da beter.

Bence bir şey yapın,mesela yatak kullanıldığında yere düşecek veya geriye yatak düzeltilse bile koyduğunuz şekilde kalmayacağını belirleyecek bir şey koyun. Gerçi ha yatak odası ha başka odada, ne farkeder ki. Yatak odasında değil de başka yerde yapılmış olması sizin psikolojik olarak öyle hissetmenizden başka bir şey değil. Spnuçta eviniz genelev gibi kullanılmış olacak. Kusura bakmayın,bence böyle.

aynen öyle.. düşünsenize zaten biz şuan evli değiliz eve girip çıkıyoruz sürekli erkek arkadaşlarıda girip çıkıyo bide üstüne bunlar millet ne düşüncek ne kdr iğrenç bi durum biliyordum böyle olcağını ondan alma dedim erkenden ev gitti aldı ve ev bekar evine döndü !! sevgilim şuan orda kalmıo kendi evi var arada bir ya kafa dınlemek için yada arkdaşlarıyla kalmak için gidiyo

niye kusura bakim canım aynen dediğin gibi geldiği için bana iğrendim evden ama en çok tahammül edemediğim benim yatağımda bişeyler yaşanmış olması ! bu gece kaldılar canım aslıdna nevresımı faln cıkarmıştım yatağın tipinden anlarım kalıp kalmadıklarını ama benden önce sevgilim giderse pek bi işe yaramaz

canım yorumları okumadım belki yazan olmusturda..
acaba o gelip kalan kız düşünmüyo mu ki? biz milletin yatağında napıyoruz diye?
hey allahım ya hemde çok haklısın..tepkini koymalısın..hatta o kız falan aynı ortamda bulunursanız..bi şekilde ima et..iğrenççç..ben bidaha o yatağa yatamazdım..

ben sizlere katılmıyorum. bence büyütmüşsünüz.yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu insanlar sözlü belli ki başbaşa kalmak istemişler ve sizden ricada bulunmuşlar.hemen kötü düşünmeyin siz eve gidince masumda onlar kalınca mı fuhuş... evet belki kalmaları biraz yüzsüzce ama namussuzca değil olayı saptırmamak gerekir...bana deseniz ki ben asla sevdiğimle nikahsız bir çatı altına girmem benim hayat görüşüme ters bu insanlarada asla izin vermedim ama dinlemediler sonuna kadar haklısınız
.yatak odanızda kalmaları için yüzsüz ötesi olmaları gerekir.o durumda gerekeni dersiniz zaten

iyide kız nikahsız aynı evde kalıyolar falan dememiş ki?
benim yatağımda benim evimde neler oluyor iğrendim demiş??
ve buda bana sorulmadan yapıldı demiş..
yani ortada nikah konusu yok.

ben sözlümle evin sahibi olmadan evde asla kalmam ama sözlüm evinde kalanada (tabi kalan çiftin ilişkiside önemli yani sözlübir çift mesela asla rahatsız etmez)ıyyy ahlaksız pis demem. evet hoşlanmm bu durumdan ama evden soğumam.amaa yatak odam kullanılırsa çok kızarım

iyide kız nikahsız aynı evde kalıyolar falan dememiş ki?
benim yatağımda benim evimde neler oluyor iğrendim demiş??
ve buda bana sorulmadan yapıldı demiş..
yani ortada nikah konusu yok.
bazı aradaşlar fuhuş evi m demişler konu sahibi de beğenmiş nikah meselesi oradan çıktı

Sözkonusu arkadaş seni aramış,sen de tamam demişsin.
Keşke arkadaşı,sana sorduğu zaman hayır deseydin.Buraya yazdığın sebepleri ve ne kadar rahatsız olacağını anlatsaydın.
Sen hayır diyememişsin,sevgilin nasıl hayır desin yakın arkadaşına ?

Anladığım kadarıyla henüz nişanlı veya sözlü değilsiniz.Bu ev gelin evi olarak hazırlanmamış.
Şu durumda,sen de tamam dediğine göre yapacak birşey yok.Bir dahaki sefer kabul etmezsiniz.
Çok da kafana takma bence.Otellerde kalıyoruz,veya bizden önce evde kim oturmuş bilmiyoruz.Evleneceğin zaman yatağı değiştirirsin olur biter.

Canım sanırım sen de "hayır" diyemeyenlerdensin. Ben de eskiden senin gibiydim...
Benden sana bir tavsiye en kısa zamanda insanları kırmadan hayır diyebilmeyi öğrenmelisin.
Fazla ısrarcı olurlarsa da kırmayı göze almalısın.
Yoksa insanlar daha çok üzerler seni...

Sevgilisini,eşini kıskanan yatak odasını da deli gibi kıskanır.

Ben olsam bende soğurdum o evden..Bence ortak bir sonuca varın ve bu arkadaşa ev
verme olayını ortadan kaldırın.

ben hiçbizaman namussuzlar falan demedim lütfen yanlış anlaşılmasın ama benm evimde gelipte birilerinin bişeyler yaşamış olmasını kusura bakmayın midem kalı[ırmıyor.zaten en büyük derdim yatak odasında kalıp kalmamaları nerden anlıyabilirimki bende ondan kudurdum..

Son düzenleme:
Sevgilisini,eşini kıskanan yatak odasını da deli gibi kıskanır.

Ben olsam bende soğurdum o evden..Bence ortak bir sonuca varın ve bu arkadaşa ev
verme olayını ortadan kaldırın.

evet canım nasıl kıskanmim ki orası bize özel ben bilirim babam yurt dışında olduğu zamanlar teyzemler eşi falan bizde kaldığında annem yalvar yakar kabul ettiremezdi yatak odasında kalmalarını salonda rahatsız rahatsız yatarlardı.sonuçta düşünsenize evli değiliz ama evlendiğimizde gelcek kız falan aklından ben burda bunları yapmıştm dye geçiçek benm yatak odam için gelde iğrenme o evden. bazı arkadaşlarda yanlış anlamış ben onların yaptıklarını namussuz diye nitelendirmedim asla sorun benim evimde olması

Diğer yorumları okumadım ama böyle bir konuda,sizin bu düşüncenizi o bayan için 'namussuz' kelimesiyle adlandırmak çok saçma olur.

Bundan daha doğal ve doğru bir düşünce olamazdı herhalde..

Siz düşüncenizden şaşmayın kardeşim.

Elalemin kadınını belki bir gün yatak odanız olacak odada barındırmak zorunda değilsiniz.

Olan size olacak.O kadın kendi yatak odasına baktığında sizin düşündüklerinizi düşünmeyecek,
ama siz her odanıza baktığınızda o kadını hatırlamak zorunda kalacaksınız iğrençç.

yok canım ben asla öyle düşünmedim zaten iş işten geçti kaldılar zaten yatakodasında yattılarmı bilmiyorum nasıl anlayabilirim onuda bilmiyorum

yok ben sizi yanlış anlamadım talihsiz bir yorumu beğenmişsiniz sadece :) kalmamışlardır ya kalmaları için çok midesiz olmaları gerekir. ne bileyim tüm çarşafları atsanız yeni çarşaf alsanız belki bir iki eşyanın yerini falan değiştirseniz içiniz rahatlamaz mı. sonuçta ev almak çok masraflı bi iş ve evlenince kira vermeyeceksiniz büyük şans bence

haklısın canım ev derdimiz olmıcağı için çok mutluyum ama böyle sorunlar çıkıyor. beğendiğim yorumda arkadaş genelevmi orası kalmasınlar anlamnda söyledi. bende öyle düşünüyorum gerçkten genelevmiki bu kız arkadaşını kapan gelsin .nevresim takımını yeni çıkarmıştım zaten kalmıcağımız için yenisini takmamıştım öyle yatmışlarmıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…