ne kadar saçma.yarın evlendiğinizde arkadaşları sevgilileri ile birlikte olmak istedikleri zaman sizin evinizimi kullanacaklar.ya hanım biz annemlere gidelimde arkadaş sevgilisi ile başbaşa kalmak istiyormuş mu diyecek?bence tepkinizi koyun ortaya o evde bereket bile olmaz tövbe tövbe.
Hiç ama hiç hoş değil, resmen evin bereketini de kaçırırlar. Ne için kalacaklar anlamadım? Belli ki cinsel ilişkide bulunacaklar,gerçekten çok iğrenç. Bizler apartmanda dahi gayr-ı meşru ilişkiler yaşayan kişiyi gördüğümüzde rahatsız olup uyardıysak,bu daha da beter.
Bence bir şey yapın,mesela yatak kullanıldığında yere düşecek veya geriye yatak düzeltilse bile koyduğunuz şekilde kalmayacağını belirleyecek bir şey koyun. Gerçi ha yatak odası ha başka odada, ne farkeder ki. Yatak odasında değil de başka yerde yapılmış olması sizin psikolojik olarak öyle hissetmenizden başka bir şey değil. Spnuçta eviniz genelev gibi kullanılmış olacak. Kusura bakmayın,bence böyle.
ben sizlere katılmıyorum. bence büyütmüşsünüz.yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu insanlar sözlü belli ki başbaşa kalmak istemişler ve sizden ricada bulunmuşlar.hemen kötü düşünmeyin siz eve gidince masumda onlar kalınca mı fuhuş... evet belki kalmaları biraz yüzsüzce ama namussuzca değil olayı saptırmamak gerekir...bana deseniz ki ben asla sevdiğimle nikahsız bir çatı altına girmem benim hayat görüşüme ters bu insanlarada asla izin vermedim ama dinlemediler sonuna kadar haklısınız
.yatak odanızda kalmaları için yüzsüz ötesi olmaları gerekir.o durumda gerekeni dersiniz zaten
bazı aradaşlar fuhuş evi m demişler konu sahibi de beğenmiş nikah meselesi oradan çıktıiyide kız nikahsız aynı evde kalıyolar falan dememiş ki?
benim yatağımda benim evimde neler oluyor iğrendim demiş??
ve buda bana sorulmadan yapıldı demiş..
yani ortada nikah konusu yok.
ya zaten kalamıcaklardı çocuk yüzsüz gibi beni arayıp durdu biliyo istemediğimi hala soruyo en sonunda tamam demek zorunda kaldım ya delircem resmen benm yatağımda oldukalrını dusundukce ıgrenıyorum o eve girmek bile istemiyorum artık resmen baska amaclı ev gibi
canım valla biz bu konuları konuşmuştuk kesin kararımdı kimsenin sevgilisinin kalmaması ! ama bu arkadaşıyla aram çok iyi ve defalarca aradı bende en sonunda tamam dedım ama bugün sevgilime zamanında arabasını bir kere bile vermediğini öğrendim , bunu daha önceden bilseydim kesinlikle hayır derdim yüzünede rahatlıkla söylerdim ! benm saf hem evi verdi hem arabasını !
ben sizlere katılmıyorum. bence büyütmüşsünüz.yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu insanlar sözlü belli ki başbaşa kalmak istemişler ve sizden ricada bulunmuşlar.hemen kötü düşünmeyin siz eve gidince masumda onlar kalınca mı fuhuş... evet belki kalmaları biraz yüzsüzce ama namussuzca değil olayı saptırmamak gerekir...bana deseniz ki ben asla sevdiğimle nikahsız bir çatı altına girmem benim hayat görüşüme ters bu insanlarada asla izin vermedim ama dinlemediler sonuna kadar haklısınız
.yatak odanızda kalmaları için yüzsüz ötesi olmaları gerekir.o durumda gerekeni dersiniz zaten
ben sözlümle evin sahibi olmadan evde asla kalmam ama sözlüm evinde kalanada (tabi kalan çiftin ilişkiside önemli yani sözlübir çift mesela asla rahatsız etmez)ıyyy ahlaksız pis demem. evet hoşlanmm bu durumdan ama evden soğumam.amaa yatak odam kullanılırsa çok kızarım
Sevgilisini,eşini kıskanan yatak odasını da deli gibi kıskanır.
Ben olsam bende soğurdum o evden..Bence ortak bir sonuca varın ve bu arkadaşa ev
verme olayını ortadan kaldırın.
Diğer yorumları okumadım ama böyle bir konuda,sizin bu düşüncenizi o bayan için 'namussuz' kelimesiyle adlandırmak çok saçma olur.
Bundan daha doğal ve doğru bir düşünce olamazdı herhalde..
Siz düşüncenizden şaşmayın kardeşim.
Elalemin kadınını belki bir gün yatak odanız olacak odada barındırmak zorunda değilsiniz.
Olan size olacak.O kadın kendi yatak odasına baktığında sizin düşündüklerinizi düşünmeyecek,
ama siz her odanıza baktığınızda o kadını hatırlamak zorunda kalacaksınız iğrençç.
ben hiçbizaman namussuzlar falan demedim lütfen yanlış anlaşılmasın ama benm evimde gelipte birilerinin bişeyler yaşamış olmasını kusura bakmayın midem kalı[ırmıyor.zaten en büyük derdim yatak odasında kalıp kalmamaları nerden anlıyabilirimki bende ondan kudurdum..
yok ben sizi yanlış anlamadım talihsiz bir yorumu beğenmişsiniz sadece :) kalmamışlardır ya kalmaları için çok midesiz olmaları gerekir. ne bileyim tüm çarşafları atsanız yeni çarşaf alsanız belki bir iki eşyanın yerini falan değiştirseniz içiniz rahatlamaz mı. sonuçta ev almak çok masraflı bi iş ve evlenince kira vermeyeceksiniz büyük şans bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?