slm herkeze..
kızlar hemen konuya girmek istiyorum ne yapcağımı bilmiyorum.sevgilim yeni ev aldı herşeyini beraber yaptık ve yakında evliliği düşünüyoruz ve büyük ihtimal o evde olucak.. arkadaşıda kız arkadaşıyla kalmak istedi bugun ikisi tek başına.. şimdi söyleyin siz istermiydiniz sizin özelinzde başkalarının kalmasını.. sevglim evden cıkarken yatak odasını kapattı kapısnı bak peşin söylüyorum orda yatmak yok dedi ama biliyorum yatıcaklar.evden soğudum kesinlikle artık orda olmak istemiyorum gözümün önüne benm yatağımda başkasının bişeyler yaşıyo olduğu ihtimali geliyor iğreniyorum. kızlar abartıyomuyum nolur söyleyin
canım bence bu konuda sevgilinin önceliği arkadaşının hatrından önce senin gönül razılığın olmalıydı... belki sen tepkini tam koymadığından böyle olmuştur ama kim ister ki öyle bişeyi... haklısın sonuna kadar. yine de olmuş bitmiş bişey için çok da can sıkmaya gerek yok. ama tekrar böyle bişey olmaması için gereken konuşmayı ve tepkini de eksik bırakma derim:79::79::79::79::79::79::90:
konuştuk canım benm ben bu evi hiç istemiyodum zaten evlilik için az kaldı ne gerek var tek yaşamana dıye bana nasıl sözler verdi kimse giremicek o eve saptan başka dedi kız arkdşlarıda anca çaya gelir sonra kalkar giderler dedi. huzurumuzu kaçırcagnı biliyodum ben. ben snra kalsın tamm dedim ama içten söylemediğimi biliyordu yinede kıyamadı. üstüne üstlük arabasınıda verdi altına bide bugn demezmi ben ondan arabasını elli kere istedm bi kere vermedi dye delirdim ya resmen
tavrını mutlaka koymalısın bence ama üslup olarak emir verir bi tarz yerine böyle bişey yapmaya daha gönlü dayanamayacak şekilde yapmaya çalış :))) erkekler byle çünkü canım.. ağzınızın tadını kaçırmadan anlat derdini. inşallah bi daha da olmaz böyle bi sıkıntın...
saol cnm yorum için bi bilsen nasıl içim içimi yiyocanım ne o öle evi işletir gibi bida izin verme sakınnnbenim arkım dedi geçen sen evlenince ben sizde kalırım benimkile die evlenmeden hayatta olmas bennim evime o niyetle giremesler :20
saol cnm yorum için bi bilsen nasıl içim içimi yiyohadi evde bizde olsak neyse. en çokta yatağıma başkalarının yatması düşüncesi beni delirtiyo ! bide eve gül falan dokücekmiş daha yeni temizledim evi bir günüm oraya gtti delircem resmen keşke kalsınlar demeseydim keşke!
konuştuk canım benm ben bu evi hiç istemiyodum zaten evlilik için az kaldı ne gerek var tek yaşamana dıye bana nasıl sözler verdi kimse giremicek o eve saptan başka dedi kız arkdşlarıda anca çaya gelir sonra kalkar giderler dedi. huzurumuzu kaçırcagnı biliyodum ben. ben snra kalsın tamm dedim ama içten söylemediğimi biliyordu yinede kıyamadı. üstüne üstlük arabasınıda verdi altına bide bugn demezmi ben ondan arabasını elli kere istedm bi kere vermedi dye delirdim ya resmen
çok sinir bozucu bi durum ben olsam sevgilime yükleniirim gerekirse kovdururum evden gitsin ne düşüncrsizmiş arkdaşıda
saol cnm yorum için bi bilsen nasıl içim içimi yiyohadi evde bizde olsak neyse. en çokta yatağıma başkalarının yatması düşüncesi beni delirtiyo ! bide eve gül falan dokücekmiş daha yeni temizledim evi bir günüm oraya gtti delircem resmen keşke kalsınlar demeseydim keşke!
kusura bakma ama sevgılın cok safmıs madem o hıc arabasını vermedı nıye sızın yatagınızı kendı arabasını verıyo alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?