Abartıyor muyum ?

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
slm herkeze..

kızlar hemen konuya girmek istiyorum ne yapcağımı bilmiyorum.sevgilim yeni ev aldı herşeyini beraber yaptık ve yakında evliliği düşünüyoruz ve büyük ihtimal o evde olucak.. arkadaşıda kız arkadaşıyla kalmak istedi bugun ikisi tek başına.. şimdi söyleyin siz istermiydiniz sizin özelinzde başkalarının kalmasını.. sevglim evden cıkarken yatak odasını kapattı kapısnı bak peşin söylüyorum orda yatmak yok dedi ama biliyorum yatıcaklar.evden soğudum kesinlikle artık orda olmak istemiyorum gözümün önüne benm yatağımda başkasının bişeyler yaşıyo olduğu ihtimali geliyor iğreniyorum. kızlar abartıyomuyum nolur söyleyin

bu arada sevgilim hep kızar mahremimizi kimseyle paylaşma anlatma faln der peki orasıda bizim mahremimiz değilmi özelimizde milletin işi ne

canım bence bu konuda sevgilinin önceliği arkadaşının hatrından önce senin gönül razılığın olmalıydı... belki sen tepkini tam koymadığından böyle olmuştur ama kim ister ki öyle bişeyi... haklısın sonuna kadar. yine de olmuş bitmiş bişey için çok da can sıkmaya gerek yok. ama tekrar böyle bişey olmaması için gereken konuşmayı ve tepkini de eksik bırakma derim:79::79::79::79::79::79::90:

konuştuk canım benm ben bu evi hiç istemiyodum zaten evlilik için az kaldı ne gerek var tek yaşamana dıye bana nasıl sözler verdi kimse giremicek o eve saptan başka dedi kız arkdşlarıda anca çaya gelir sonra kalkar giderler dedi. huzurumuzu kaçırcagnı biliyodum ben. ben snra kalsın tamm dedim ama içten söylemediğimi biliyordu yinede kıyamadı. üstüne üstlük arabasınıda verdi altına bide bugn demezmi ben ondan arabasını elli kere istedm bi kere vermedi dye delirdim ya resmen

tavrını mutlaka koymalısın bence ama üslup olarak emir verir bi tarz yerine böyle bişey yapmaya daha gönlü dayanamayacak şekilde yapmaya çalış :))) erkekler byle çünkü canım.. ağzınızın tadını kaçırmadan anlat derdini. inşallah bi daha da olmaz böyle bi sıkıntın...

ya zaten kalamıcaklardı çocuk yüzsüz gibi beni arayıp durdu biliyo istemediğimi hala soruyo en sonunda tamam demek zorunda kaldım ya delircem resmen benm yatağımda oldukalrını dusundukce ıgrenıyorum o eve girmek bile istemiyorum artık resmen baska amaclı ev gibi

cnm sevgilmde razı değil zaten onunda bu duruma bayıldığını sanmıyorum ama o ona arabasını bıle vermemişken zamanında buda arabasını verdiği halde evimi veremem kusura bakma diyebilirdi bunuda bugün öğrendiğim için iş işten geçti. daha onceden ben zor durumda kalmasın arkadaşına dıye tamam demiştim

böyle bişeye bende tahammül edemezdim keşke baştan tavrını koysaymışsın ama geçmiş artık ilerde böle bişiy yapmaması için uyar onu özelimiz o filan de burda yazdığın gibi.ama ben de bu evi baştan istemiyodum demişsin bu yüzden de daha çok sinirlendin bence ama sonuçta evi döşemişsiniz canım o işler de kolay değil tabi bu yüzden de çokta sorun etme derim

cnm evi sırf bu yüzden istemiyordum tam evlenirken alırız diyordum bide arkdaşlarına çok düşkündür iki arkadaşı var askerdeler biri yaza burda biride seneye gelcek hergün orda kalcaklar biliyorum bunlarla çok sıkı bi bağı olmadığı halde haftanın 3 4 gnu beraber kalıyolar :S ya benmi abartıyorum anlamıyorum

canım ne o öle evi işletir gibi bida izin verme sakınnnbenim arkım dedi geçen sen evlenince ben sizde kalırım benimkile die evlenmeden hayatta olmas bennim evime o niyetle giremesler

canım ne o öle evi işletir gibi bida izin verme sakınnnbenim arkım dedi geçen sen evlenince ben sizde kalırım benimkile die evlenmeden hayatta olmas bennim evime o niyetle giremesler:20
saol cnm yorum için bi bilsen nasıl içim içimi yiyo hadi evde bizde olsak neyse. en çokta yatağıma başkalarının yatması düşüncesi beni delirtiyo ! bide eve gül falan dokücekmiş daha yeni temizledim evi bir günüm oraya gtti delircem resmen keşke kalsınlar demeseydim keşke!

seni iyi anlıyorum çünkü bisde ev aldık ve döşedik herşeyini biz yaptık ve o eve sadece ben o özel şeleri yaşamak için girerim benden başkasının aşk yuvası olamaz

çok sinir bozucu bi durum ben olsam sevgilime yükleniirim gerekirse kovdururum evden gitsin ne düşüncrsizmiş arkdaşıda

benim şapşal sevgilim soktu ama milleti ! bende onlar ev aldıklarında evlenmeden gidip kalmak isticem evlerinde bakalm izin vericekmi vermezse o an sevgilimden ayrılcam !!!

kusura bakma ama sevgılın cok safmıs madem o hıc arabasını vermedı nıye sızın yatagınızı kendı arabasını verıyo alla alla

çok sinir bozucu bi durum ben olsam sevgilime yükleniirim gerekirse kovdururum evden gitsin ne düşüncrsizmiş arkdaşıda

canım valla biz bu konuları konuşmuştuk kesin kararımdı kimsenin sevgilisinin kalmaması ! ama bu arkadaşıyla aram çok iyi ve defalarca aradı bende en sonunda tamam dedım ama bugün sevgilime zamanında arabasını bir kere bile vermediğini öğrendim , bunu daha önceden bilseydim kesinlikle hayır derdim yüzünede rahatlıkla söylerdim ! benm saf hem evi verdi hem arabasını !

bu saatten sonra yapılacak pek de bir şey yok sevgiliniz de zaten durumdan hoşnut değilmiş bir daha ki sefere izin vermezsiniz olur biter birde ben olsam evi temizlerdim insanın içi rahat etmez zaten

canım keske tavrını koysaydın senı ezcek halı yok yatak odasını kılıtleseydı salonda kalsınlar

kusura bakma ama sevgılın cok safmıs madem o hıc arabasını vermedı nıye sızın yatagınızı kendı arabasını verıyo alla alla

aynen canım bide bugün kendi söylüyor ben fazla iyi niyetliyim diye ! kapıdan çıkarkende odanın kapısnı kapattı burda yatmayn dedı ama kesn yatıcaklar biliyorum ben artık nasıl sahiplenim orayı nasıl özel görim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…