abartıyor muyum?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar belki saçma ama size bir şey anlatıcam.nişanlımın benden önce bir kız arkadaşı vardı atıyorum kızın adı ayşe olsun.neyse biz 1 ay önce falan nişanlımla evimizi tuttuk işte mobilyalarımızı aldık falan.mobilyalarımızın üstünde işaret var bitane desen gibi hani ben daha önce onu herhangi bir harfe benzetmemiştim.işte bugün mobilyamızın bi desenini karıştırdık ve nişanlım dediki bizimkinin üstünde A harfi gibi bişe var diye.ve ben o kadar kıskancım kiiii o an nişanlıma çaktırmadım ama moralim bozuldu.o kızın baş harfi bizim tüm mobilyalarımızda var yaaa:((hevesle aldığım mobilyalardan inanın soğudum.değiştirmek istiyorum o derece yaniiii.ama imkansız tabiki böle bişe:(

Başlık abartıyor muyum değil abartmıyor muyum olmalıydı bence.

Nişanlınız deseni onun isminin baş harfine benzetti diye mobilyaya baktıkça onu mu hatırlayacak sanki.
Eminim aklının ucundan bile geçmemiştir.

Bu kadarcık şeyden bütün hevesim gitti derseniz,evliliğinizdeki ilk sorunda boşanmaya karar verirsiniz herhalde.
İğnelemek için söylemiyorum ama gerçekten çok abartıyorsunuz.

abartıyorsun çocuksun boşver kızım ya, olmayan bir insanın harfi yüzünden tadını kaçırma, ha bir de onu görebildiysen takıntın da var demektir asıl önce ondan kurtul yavrum.

ama o niye o harfe benzetti o zaman?ben hiçbir harfe benzetmemiştim bile oysaki.şaşırdım o harfe benzetince.bide ya baktıkça hatırlarsaaa:((

Ayşeyi hatırladığı için A harfine benzetmiş olsaydı gider Ayşeyle evlenirdi,o mobilyaları da Ayşeye alırdı. Sizinle evlendiğine göre,ortada başka bir sorununuz da olmadığına göre paranoya yapmayın bence.

bencede abartıyorsun nişanlının aklında o olsaydı yanındaki kız sen değil o olurdu

haklısınız kuruntu yaptım ama yapmaz olsaydım.nişanlımın aklına gelmemiştir ama şimdi ben mobilyaya baktıkça üzülüyorum aklıma geliyor.inş geçer:(

annenizin adı Ayşe filan olsaydı görüşmeyi kesecek miydiniz? :1:

abartıyorsunuz bence,dert etmeyin böyle şeyi,canınıza yazık. ne güzel ev yerleştiriyormuşsunuz sevdiğiniz adamla,keyfinizi kaçırmayın böyle lüzumsuz şeylerle:34:

kızlar iyi hoş diyorsunuz da benim adım rosens diyelim ki işte ben takmışım ya bikere yine mobilyaların konusunun açıldığı dedimki a ne alaka a ya benzemiyoki bu işaret.o da nebileyim a harfine benzettim ben hani çizgileri falan öyle ya dedi.bende yok falan diyince iyi R ye benzesin o zaman dedi güldü.yaaaa gördünüzmü ne alakaa benim baş harfime benzetti ki o an ne alaka yani.demekki a diyincede onda o çağrışım yaptıki bana diyoki tamam a harfine benzemesin r harfine benzesin diyo ya nefret mi edicem ben böle mobilyalarımdan yaaa:(

Son düzenleme:
kızlar iyi hoş diyorsunuz da benim adım rosens diyelim ki işte ben takmışım ya bikere yine mobilyaların konusunun açıldığı dedimki a ne alaka a ya benzemiyoki bu işaret.o da nebileyim a harfine benzettim ben hani çizgileri falan öyle ya dedi.bende yok falan diyince iyi R ye benzesin o zaman dedi güldü.yaaaa gördünüzmü ne alakaa benim baş harfime benzetti ki o an ne alaka yani.demekki a diyincede onda o çağrışım yaptıki bana diyoki tamam a harfine benzemesin r harfine benzesin diyo ya nefret mi edicem ben böle mobilyalarımdan yaaa:(

baska bi bahaneyle mobilyalari degistirseniz? ya da kapmalamasini?

mobilyaları değiştirmek mümkün değil bide hem yatak odası hem yemek odası takım ve ikisinde de var.hangi birini değiştireyim ki:(son ki konuşmamız için sizde mi benimle aynı düşündünüz?iyi r ye benzesin demesin şaşırttı beni..

mobilyaları değiştirmek mümkün değil bide hem yatak odası hem yemek odası takım ve ikisinde de var.hangi birini değiştireyim ki:(son ki konuşmamız için sizde mi benimle aynı düşündünüz?iyi r ye benzesin demesin şaşırttı beni..

Hayir sizinle ayni sekilde dusunmuyorum. Hatta abarttiginizi dusunuyorum. Ama madem bu kadar rahatsiz oldunuz, o zaman degistirin diyorum sadece. Senin eski sevgilinin bas harfi bu A'lar diyerek belirttiyseniz tamam da, belki de adamin aklina bile gelmiyordur. Sadece sizin bas harfiniz diye sirin olmaya calismistir. Kalbi ve akli sizde ki sizinle evleniyor. Boyle kucuk seylere takilip ziyan etmeyin bu guzel gecmesi gereken gunlerinizi

kızlar belki saçma ama size bir şey anlatıcam.nişanlımın benden önce bir kız arkadaşı vardı atıyorum kızın adı ayşe olsun.neyse biz 1 ay önce falan nişanlımla evimizi tuttuk işte mobilyalarımızı aldık falan.mobilyalarımızın üstünde işaret var bitane desen gibi hani ben daha önce onu herhangi bir harfe benzetmemiştim.işte bugün mobilyamızın bi desenini karıştırdık ve nişanlım dediki bizimkinin üstünde A harfi gibi bişe var diye.ve ben o kadar kıskancım kiiii o an nişanlıma çaktırmadım ama moralim bozuldu.o kızın baş harfi bizim tüm mobilyalarımızda var yaaa:((hevesle aldığım mobilyalardan inanın soğudum.değiştirmek istiyorum o derece yaniiii.ama imkansız tabiki böle bişe:(

bana çok saçma geldi tabii herkesin anlayışı farklıdır, ama bana çok saçma geldi

İsim olsa neyse ya :) Harften ne olcak okadar abartma canım haklısın kıskanıyosundur ama yersiz bi kıskançlık olmuus biraz,nişanlın senin yanında sonuçta o kızı aklına niye getiriyosunn..

ben galiba çok kıskanç biriyim bide gerçekten o kıza takmış durumdayım.biz sevgilimle 2-3 yıllık beraberliğimiz varken ayrıldık 1-1.5 sene ayrı kaldık.o süreçte çıkmış bu kızla bana anlatmıyo doğru düzgün bişe çıkamadım yapamadım diyor ama tahminimce en fazla 5 ay falan çıkmışlar.ben sevgilisi olduğunu o süreçte hiç bilmiyordum.bende onu unutamadığım için ona sık sık msjlar atardım özlemimi dile getirirdim.sonra biz barıştık işte nişanlandık falan filan..evet sevgisine inanıyorum fakat ya o kızı sevdiyse ya aklına geliyorsa ya o kızla o zaman mutluyduysa falan filan diye çok düşünüyorum.o yüzden mobilyalar konusu üzdü beni

ben galiba çok kıskanç biriyim bide gerçekten o kıza takmış durumdayım.biz sevgilimle 2-3 yıllık beraberliğimiz varken ayrıldık 1-1.5 sene ayrı kaldık.o süreçte çıkmış bu kızla bana anlatmıyo doğru düzgün bişe çıkamadım yapamadım diyor ama tahminimce en fazla 5 ay falan çıkmışlar.ben sevgilisi olduğunu o süreçte hiç bilmiyordum.bende onu unutamadığım için ona sık sık msjlar atardım özlemimi dile getirirdim.sonra biz barıştık işte nişanlandık falan filan..evet sevgisine inanıyorum fakat ya o kızı sevdiyse ya aklına geliyorsa ya o kızla o zaman mutluyduysa falan filan diye çok düşünüyorum.o yüzden mobilyalar konusu üzdü beni

peki sen o ara hiçkimse ile çıkmadın mı?
o ara senin de takıldığın birileri olmuştur muhakkak. sen de o arada çıktığın takıldığınız ya da hoşlandığın hoş bulduğun kişiyi düşün. her şey karşılıklı dersin rahatlarsın. bunlar çok normal şeyler dersin.

siz ısrarla hiç de a harfine benzemiyor, başka bir şekil o diye üstüne düştüyseniz ve kıskanç olduğunuzu o da biliyorsa, onun aklına siz getirmişsinizdir ve o da sizi kızdırmak, size takılmak istemiştir tamam r ye benziyor diye. abartmışsınız...

peki sen o ara hiçkimse ile çıkmadın mı?
o ara senin de takıldığın birileri olmuştur muhakkak. sen de o arada çıktığın takıldığınız ya da hoşlandığın hoş bulduğun kişiyi düşün. her şey karşılıklı dersin rahatlarsın. bunlar çok normal şeyler dersin.

hayır ben o arada hiç kimseyle çıkmadım.olabilirmi diye düşündüğüm oldu ama yapmadım.ben çıkmadım oda sonucunda ayrılmış olsada aylar geçirdi sonuçta o kızla.acaba o arada sevmişmidir diye çok düşünüyorum:(

siz ısrarla hiç de a harfine benzemiyor, başka bir şekil o diye üstüne düştüyseniz ve kıskanç olduğunuzu o da biliyorsa, onun aklına siz getirmişsinizdir ve o da sizi kızdırmak, size takılmak istemiştir tamam r ye benziyor diye. abartmışsınız...

yok ben ısrarla a ya benzemiyo ne alaka demedim ısrar etmedim ama yinede söyledim tabi.eğer aklına gelmişse vah ki ne vahhh öle yada böle ileridede düşünür demekki mobilyaya baktıkça

Back
X