- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
Kızlar eşimle çok nadir tartışırız. Bunlardan sonuncusu dün yaşandı ve ben üzgünm hala.çok abartıyo da olabilirim ama fikirlerinizi söyleyin lütfen. Benim ve eşimin ailesi arasında hiç bir problem yok. 10 saatlik mesafe var aralarında.1 yıllık evliyim ailem kaç kez gitti k.validemlere ben daha yeni 1 ay kaldım yanında başka şehirde yaşıyoruz diye.Evleneli beri 2 buçuk saatlik mesafedeyiz 1 kez geldi bize oğlunun evine. hiç bi zaman niye gelmediniz demedim ama k.validem benim memleketime 1 saatlik mesafeye yeğeninin kına gecesi için gelecek bende kına gecesinden sonra annemlere gel diye davet ettim,ben ve eşimde annemlerdeyiz. bir kaç bahane söyleyip başka zaman diyerek gelemeyecegini söyledi tamam dedim. bizimkilere ayıp ettiğini düşünüyorum eşimle paylaşınca savunmaya geçti yok parası yoktur filan,para bahane tabi bende sinirlendim annemler kaç saat uzaklığa gidiyor parasını biz mi veriyoruz dedim o da sanki ben davet ettim annengili gelin diye dedi ,bu çok zoruma gitti.sonradan toparlamaya çalıştı ama şu an kırgınım.sizce çok mu abartıyorum? nasıl davranmalıyım?