- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Yepyenihayat
:)
yemek yerken izin mi alınacaktı evlendikten sonra?
yemek yerken izin mi alınacaktı evlendikten sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende buna sinir oluyorum güvenmiyor mu diye aklımdan geçmiyor değil. Oraya gitmemesini sırf kendi bu tip durumlarda bana izin vermiyor diye istedim. Ama sonuç ortada sallamadı bile. Bana gücenmemesi için hiçbir sebep yok kieşin bekar evınde mı kalyor eger oyleyse gıtmesın neden ıstemedın kı yemege davet edılmıs gitmesın de ne sakınca var hem arkadası da evlıymıs hadı bekar olsa anlrım bır nevi... ama neden gıderken o sormuyor da sen onun kızacagını ya da ızın vereyecegını dusunerekten gıtmıuosun yemege onu anlamadım... sende gıtseydın ya madem. olay tavız vermek degıl bence ama esınle bu konuyu konus sana mı guvemıyor ?
Beni dinliyor sadece bu konuda tartışma oldu. Bunun dışında bir sorumumuz yok. Genelleme yapmayın lütfen.abarttgn tek sey senı dınlemeyen adamı fazlasıyla cıddıye alman
O durumu siz ayarlıycaksınız.. ben eşime en baştan koydum bu tavrı ben gitmiyosam sende gidemezsin dedim.. dinlemedi gitti bende onu dinlemedim kafama göre takıldım.. tabi nişanlıydık o zamanlar.. baktı dediğimi yapıyorum deli damarlıyım anlaşmaya vardı benle.. kıskançlıktan annemden başka bi yere bırakmıyo yalnız başıma. Kendi de çıkmıyo.. sürekli birlikte geziyoruz.. ayda yılda bi hadi takıl arkadaşlarına diyorum havalara uçuyo.. ödül gibi geliyo ona..Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İftara bir arkadaşına gitti. Arkadaşı evli. Ben gitmesini istemedim. İzin de almadı gerçi. Gidiyorum Dedi ve gitti. Benim gitmesini istemediğimi bildiği halde. Bugün akşam da benim arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle iftara gitti. Ben gitmedim. Biliyorum çünkü gitmemi istemeyecek. Zaten sonra ne işin vardı falan Dedi. Ben çok mu taviz veriyorum. Kendi yapıyor ve ben yapmıyorum!!!
Dipnoteş durumu tayini açıklanmadı henüz o yüzden ayrı şehirdeyiz. düğünümüzde olmadı. Nikahımız oldu. Birakaç ay sonra düğünümüz.
Bende buna sinir oluyorum güvenmiyor mu diye aklımdan geçmiyor değil. Oraya gitmemesini sırf kendi bu tip durumlarda bana izin vermiyor diye istedim. Ama sonuç ortada sallamadı bile. Bana gücenmemesi için hiçbir sebep yok ki![]()
Konuştum diyor arkadaşım yeni evlendi ne zamandır çağırıyordu. Ben arkadaşlarımı evimize çağırmayacak mıyım diyor. Benim sorunum o değil ki dedim. Ben gitmiyorum sen gittin dedim. İlk defa oldu böyle bişey. O da diyor aynı şey deği bekar erkekler de var aralarında diyor. Sanırım uzaktayız diye kıskançlık krizine giriyor. Normalde işi çok yoğun olduğu için dışarı çıkıp gezmeyi sevmez. Evde dinlenmeyi tercih eder. İlk defa dün yaşadık böyle bişeyi sinir oldum.bence sana karara vermeden nır yemek deyıp gıdebılıyorsa sende gıtmelısın... onu dusunerekten gıtmezsen yarın bır gun sureklı ından ızın almanı ısteyeektr... esınle konus bu durumu...
Konuştum diyor arkadaşım yeni evlendi ne zamandır çağırıyordu. Ben arkadaşlarımı evimize çağırmayacak mıyım diyor. Benim sorunum o değil ki dedim. Ben gitmiyorum sen gittin dedim. İlk defa oldu böyle bişey. O da diyor aynı şey deği bekar erkekler de var aralarında diyor. Sanırım uzaktayız diye kıskançlık krizine giriyor. Normalde işi çok yoğun olduğu için dışarı çıkıp gezmeyi sevmez. Evde dinlenmeyi tercih eder. İlk defa dün yaşadık böyle bişeyi sinir oldum.