hanımlar günaydın;
- öncelikle şöyle başlayayım. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. Birde üni okuyan görümcm var. Kpederim öğretmen olması nedeniyle yaşadığımız şehrin ilçesinde yaşıyor haftasonları geliyor. Kayınvalidemde kışları geliyor genelde. Neyse ben işte geç çıkıyorum sağolsunlar yemek yapıyorlar. eşimde 2 haftadır falan işten baya geç geliyor. haftasonuda burda değildik şehir dışındaydık. döndüğümüzde de pazar günü ( gece 10 buçuk gibi ) kpederim burda diye indik kayınvalidemlere. pazartesi dönecekti çünkü. Pazartesi akşamda eve geldik yemek yedik ( kayınvalidemlerle beraber ) 9 da evimize çıktık işlerimiz vardı.
- Salı günüde eşim gece saat 10 gibi çıktı işten. Bende annemlere gittim. o da sonradan geldi oraya.
Dün yani çarşamba günüde regli oldum. Regli oluncada aşırı sinirli ve alıngan oluyorum .. Eve gittim giyindim kayınvalidemlere indim. Eşim geç çıkıcam siz yiyin dedi. Kayınvalimde sürekli sorduruyor ne zaman çıkacak diye. Böyle Böyle derken saat oldu 8 . İki gündür doğru dürüst görmüyorum zaten dedi. Halbuki her gün beraber yiyoruz yemeği görüyor yani. Bende dedim ki anne bir dün görmedin. Ben duramıyorum öyle dedi..
Eşim geldi biz yemiştik yemeği. Bulaşıkları topladım. Saat oldu 21:45 . Ben aşağıya iniyorum dedim çok karnım ağrıyordu. ( o sıradada kvalidem mısır kaynatmış onu getirdi ) sen kal dedim eşime. Hayır alayım geliyim dedi. Kayınvalidemi görün ama ye öyle git diyip duruyor. Sen kal dedim eşime. Hayır dedi beraber indik. Eşimede anlattım annen bir dün görmedi seni dedim hemen lafını yaptı dedim. Haklısın boşver takılma dedi..
Annesi aşırı düşkün yemek yedikten sonrada normal akşamı beraber geçirelim istiyor. Ben iki haftadır akşamları evimde doğru dürüst vakit geçiremiyorum.
Benimde işim çok stresli.. Bazen işi bırakıp evimde vakit geçirmek istiyorum. Ama çalışmayıda seviyorum. Akşamları eşimle vakit geçirmek istiyorum dolu dolu ama zaman yetmiyor bize