abartıyor muyum?

yemek dediğin 1 saatlık iş gel evine yap yemegını oturun yıyın bırlıkte, esın gec gelıyorsada evde takıl evının ıslerını hallet o gelene kadar, gecerken kv dene ugrar selam verır bır ıhtıyac var mı sorarsınız bu yeterlı bence, evlıysen evın barkın ayrı olacak boyle olmaz....

Yemeğini kendi evinde yapacaksın.Tek çözüm bu

evde yaparım bu sefer onlar alınırlar gelip yemiyor gibilerinden.. Ben şuan onlara bişey demedikce eşime yükleniyorum ona üzülüyorum

Hergün nasıl görmek istiyor ya oğlunun evlendiğinin garkında değil kv
Sen bişey diyemiyorsan eşin desin

Evlendikten sonra kıymete biniyor erkekler. Yemeği evinizde yapın. Başta tepki göstersede zamanla alışır kayınvalideniz.

+1
Tüm yazmak istediklerimi yazmışsın. Doğrusu da bu. Anne sonuçta, evladını görmek istiyor. Karnım doysun oh ama geceler de benim olsun. Restaurant mı?

En başta onlarla ortak yemeniz hata.. Ayrıca nasıl bi mantık esyalarinizi sahiplenmeleri? Üstelik çalışan ve özgüveni yüksek bi kadınsnız tuhafıma gitti.. Bende kv.lerle aynı binadayim ama kalkıpta kimse bana burda yenicek o yemek diyemez.. benden önce eşim istemez çünkü. Sizinde esiniz anladığım kadaryla annesi kadar bağımlı değil? Bence yavaştan ufaktan güzelce bi mesafe koyun.Hatta olmadı durumunuz varsa başka eve çıkın?

evde yaparım bu sefer onlar alınırlar gelip yemiyor gibilerinden.. Ben şuan onlara bişey demedikce eşime yükleniyorum ona üzülüyorum

Konuşacaksın

Yani ayrı evin ne anlamı var ki bu durumda

Çoluk çocuk yok iki kişiye yemek hemen olur eşin gelene kadar zaten tüm apartmana yetecek yemek bile yaparsın sen

Açıkça ayrı aile olduğunuzu hissetmek istediğini söyleyeceksin

İşten o saatte çıkıp yakınında Kv olmayanlar gibi yaşayacaksın ki evin de eşin de akşam senin olsun

evet abartıyorsun bunda alınacak birşey yok sınırlarını güzel belirlersen fazla beklentiye girmez kimse
güler yüz tatlı dil ama istediginden fazlasını verme kimse için onlarda size öyle alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…