Abartıyor muyum?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba hanımlar, 1 yıllık evliyim. Eşimin ailesi ile aramızda yarım saatlik mesafe var(şehir merkezi- ilçe). Biz onlara haftada bir gidip 3 saat filan oturuyoruz. Onlar bize 1 buçuk iki ayda bir gelip sabahtan akşama kadar oturuyorlar. Eşimin ailesi kötü insanlar değil ama sabahtan akşama kadar oturunca ve bizde haftada bir gidince haliyle sıkılıyorum. Sizce abartıyor muyum? Sizde durumlar nasıl?

sıkılıyorum diyorsan sıkılıyorsundur bu çok genel bir durum değil kimisi senede bir görse sıkılır kimisi hergün görür sıkılmaz

ne istiyorsunuz ben anlamadim??2 ayda bir gelip yarim saat mi oturup kalksinlar istiyorsunuz..ee iyi insanlar diyorsunuz ne var bir gunde beraber vakit gecirseniz.zaten yatili kalmiyorlarmis..sizin az once bir konunuz daha vardi sanki..biraz kendiniz dert ariyorsunuz gibi geldi bana.cok istiyorsaniz esinizle kavga edin niye annenler geliyor diye heyecan katarsiniz evliliginize..

Ben gittiğim zaman fazla oturursak sıkılıyorum..ama onlar geldiğinde hiç sıkılmam...arada 5-10 dk kayboluyorum kimse farketmiyor :)

o kadar sık gitmeyin, ayda bir siz gidin bir de onlar gelsin, böylece daha tahammül edilir olur.

Bu ziyaretler rutin olduğu için sıkıyordur. Bu şekilde kural veya mecburiyet gibi algılanıyor. İlk zamanlar neyse de sürekli her hafta gitmek sıkar. Gençsiniz, haftasonu kaynvalide ziyareti yerine gezmek istersiniz, haklısınız.
Bu düzen yerine bir gün yemeğe başka zaman çaya gelseler veya siz daha uzun aralıklarla gitseniz bu kadar sıkılmazsınız.

ALLAH aşkına gören hergün geliyo zanneder iki ayda bir geliyosa otursun tabi sabahtan akşama bi gün hizmet et nolcak eşinin ailesi oda kendi annene babana öyle mi yapıyosun
Balım bende seni çağıracaktım ama sen gelmişsin sen bu konudaki mantığı anlarsan bana da anlat olur mu. Benim beyin yine mavi ekran verdi

Ben gittiğim zaman fazla oturursak sıkılıyorum..ama onlar geldiğinde hiç sıkılmam...arada 5-10 dk kayboluyorum kimse farketmiyor :)
Aynen ben de.
Benim kaybolmalarım saatte bir 10 dakika oluyor genelde.
Gerçi kayınvalidemlerde de balkona kaçıveririm komşulara laf atacam diye.

Nolcak ki 1 ayda 2 ayda bir gelmelerinde ? Ben de anlayamadım açıkçası. Neyi sıkıyor sizi , muhabbetleri mi onlara çay kahve yemek indirmek mi ? Eminim iyi insanlar dediğiniz halde sizi sevgileri falan da boğuyodur. Eşinizle evlenmeniz demek sadece 2kişilik bir dünya demek değildir , sonuçta ailesi aileniz oluyor . Sizin aileniz geldiğinde eşiniz arkadaşları ile konuşma sırasında sıkılıyorum gibi cümleler sarfetse hoşunuza gider miydi ? Empati yapmalısınız bence biraz , siz de yarın bir gün kısmet olursa anne olacaksınız.

biz de annemlerle ilçe -il şeklinde 40 km mesafedeyız
dediğiniz gbi annemler bize 1,5-2 ayda bir gelir
ya yemeğe alırım ya da çaya
max durdukları 3 saat olur.

Sabahtan aksama kadar olsa bana kendı aılemde de afakanlar basar.
Bence normal değil
siz zaten her hafta gidiyormussunuz
ben kendı aıleme bıle anca 2 ayda bır gıdebılıyorum
işim annemlerın evıne 5 dakıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…