Abartıyor muyum?

her hafta gitmeyin.

2-3 haftada bir gitmek yeterli

onlar 2 ayda bir gelip tüm gün kalıyorlarsa normal o kadar olur bence. he kalmasalar daha iyi. ama yaşlı kafası.

sizde ayda bir gidip uzun kalın mesela. öyle bi ayarlama yapın.

Açikçasi sabahtan aksama kadar oturan misafiri ben de sevmiyorum. Sevmiyorumdan ziyade beni stres ediyor. Onlar gelmeden sabahin korunde aksam icin yemek hazirlayamazsiniz sonucta. En fazla geldiklerinde kahvalti hazir olur. E bu insanlar oglen ne yiyecek aksam ne yiyecek? Baskasinin yaninda yemek yapmayi da sevmiyorum, cok pis calisirim cunku bir de kafam tarif defterinden kalkmaz bi turlu :)) en iyisi aksam yemegine gelen misafir, oh mis gibi.

iyi insanlar diyorsun da sen onları pek sevmiyorsun galiba o yüzden sıkılıyorsun. benim kv de bana 5 ayda bir gelir bende ona 6 ayda bir giderim ama yinede çok sıkılırım gelince yada ben oraya gidince çünkü sevmiyorum kendisini. sevsem farklı olurdu

Çok normal. Yaşlılar için yarım saatlik yol bile yorucu olabiliyor. Herşeyi geçtim 1 buçuk 2 ayda bir geliyorlarmış size batacak sıklıkta da değil.

Kesinlikle abartıyorsun..
1.si onlarla probleminiz yok kaldı ki 1-2 ayda geliyorlar
2.si siz genç onlar daha yaşlı 1-2 saat oturmalarını beklememek gerekir

Allah aşkına 2 ayda bi misafirlikten nolcak ya?
Gelsinler kahvaltıya peynir zeytin domates reçel koy simit börek al koy çayla.
Öğle için kısır bi tatlı sigara böreği
Akşam da makarna fırında köfte patates yayla çorbası salata
Sonra da yine beklerim diye uğurla.
Bu kadar mı zor.
Bazı insanlar çok tuhaf.

Ama lafa gelince de kv kp maddi destek olmuyor diyebilen insanlar da çıkıyor işte. Ben bekarım ve bazı hanımların kv kp konusunda gerçekten şansız olduğunu düşünüyorum ama şimdi böylelerini de görünce insan sinirleniyor. Gerçekten insanlar tuhaf. Can sıkıntısından neyi dert edeceklerini bilmiyorlar.

Herkes sizin kadar pratik olamayabiliyor.mesela ben :) misafir gelmeden bi gun once menumu hazirlayip, alisverisimi yaparim. Misafirin gelecegi gun erkenden kalkip temizligimi yaparim, sonra da menumu yetistirmeye calisirim. Misafir geldiginde de mezelerimden, evde yaptigim icecegime kadar her sey hazir olmali. Hem acemi hem de bu konuda biraz pimpirikli olunca sonuc bu oluyor malesef. Ama ablam da sizin gibi, habersiz bir misafiri gelsin aninda donatir masayi. Tecrube olsa gerek :)

Canım gelenler kv olduğu için hani onlara kahve ikram edip mutfağa girip yapılcakları bile yapabilir.
Bi çorba ve kızarcaklar kalır vs hani:) zaten bu hazırlıklar yetişmiyor konusu bile değil düşün. İnsanlar kendine dert arıyor:)
Kv kp kötü olsa anlarım ama hiç sorun yok neyi dert etsem kafası bu.

Aynen öyle. Bide konu sahibi cevap verdi mi hiç birilerini kaale alıp

Cevap veremememin sebebi kaale almamam değil şuan işte olduğum için sık sık telwfona bakamamam. Lütfen hakaret vari yorumlar yapmayın. Ben fikir sormak için konu açtım. Farklı düşüncede olabilirsiniz ama bunu saygı çerçevesinde yazın lütfen.

Belkı sureklı bellı bır duzende gelıp gıtme oldugubıcın sıkılıyorsunuzdur. Duzenlı zıyaretı bende sevmem. Her hafta her hafta kimseye gıtmem ben. Daha az gıdın.

Onların 2 ayda bir gelip oturmasinda problem yok bence de sizin her hafta gitmeniz fazla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…