- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Tamam tatlım olur :)Balım bende seni çağıracaktım ama sen gelmişsinsen bu konudaki mantığı anlarsan bana da anlat olur mu. Benim beyin yine mavi ekran verdi
Ama lafa gelince de kv kp maddi destek olmuyor diyebilen insanlar da çıkıyor işte. Ben bekarım ve bazı hanımların kv kp konusunda gerçekten şansız olduğunu düşünüyorum ama şimdi böylelerini de görünce insan sinirleniyor. Gerçekten insanlar tuhaf. Can sıkıntısından neyi dert edeceklerini bilmiyorlar.Allah aşkına 2 ayda bi misafirlikten nolcak ya?
Gelsinler kahvaltıya peynir zeytin domates reçel koy simit börek al koy çayla.
Öğle için kısır bi tatlı sigara böreği
Akşam da makarna fırında köfte patates yayla çorbası salata
Sonra da yine beklerim diye uğurla.
Bu kadar mı zor.
Bazı insanlar çok tuhaf.
Allah aşkına 2 ayda bi misafirlikten nolcak ya?
Gelsinler kahvaltıya peynir zeytin domates reçel koy simit börek al koy çayla.
Öğle için kısır bi tatlı sigara böreği
Akşam da makarna fırında köfte patates yayla çorbası salata
Sonra da yine beklerim diye uğurla.
Bu kadar mı zor.
Bazı insanlar çok tuhaf.
Canım gelenler kv olduğu için hani onlara kahve ikram edip mutfağa girip yapılcakları bile yapabilir.Herkes sizin kadar pratik olamayabiliyor.mesela ben :) misafir gelmeden bi gun once menumu hazirlayip, alisverisimi yaparim. Misafirin gelecegi gun erkenden kalkip temizligimi yaparim, sonra da menumu yetistirmeye calisirim. Misafir geldiginde de mezelerimden, evde yaptigim icecegime kadar her sey hazir olmali. Hem acemi hem de bu konuda biraz pimpirikli olunca sonuc bu oluyor malesef. Ama ablam da sizin gibi, habersiz bir misafiri gelsin aninda donatir masayi. Tecrube olsa gerek :)
Kv kp kötü olsa anlarım ama hiç sorun yok neyi dert etsem kafası bu.Ama lafa gelince de kv kp maddi destek olmuyor diyebilen insanlar da çıkıyor işte. Ben bekarım ve bazı hanımların kv kp konusunda gerçekten şansız olduğunu düşünüyorum ama şimdi böylelerini de görünce insan sinirleniyor. Gerçekten insanlar tuhaf. Can sıkıntısından neyi dert edeceklerini bilmiyorlar.
Aynen öyle. Bide konu sahibi cevap verdi mi hiç birilerini kaale alıpCanım gelenler kv olduğu için hani onlara kahve ikram edip mutfağa girip yapılcakları bile yapabilir.
Bi çorba ve kızarcaklar kalır vs hani:) zaten bu hazırlıklar yetişmiyor konusu bile değil düşün. İnsanlar kendine dert arıyor:)
Kv kp kötü olsa anlarım ama hiç sorun yok neyi dert etsem kafası bu.
Boşver vermesin kavgaya lüzum yok:)Aynen öyle. Bide konu sahibi cevap verdi mi hiç birilerini kaale alıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?