• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abartıyormuyum acaba yardım edin fikir verin bana

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
arkadaşlar benim sorunum kontore çok fazla para harcamak. öğrenci olmama rağmen ayda en az 50 tlm kontore gidiyor. erkek arkadaşımla konuşmak için sürekli kontor alıyorum .. yani tabi o da alıyor ama ben 5 alıyorsam o 1 alıyor...yoksa konuşmayayım diyorum ama dayanamayıp alıyorum ..bunun içinde diğer ihtiyaçlarımdan ister istemez kısmak zorunda kalıyorum .... 1 gün kendime çok kızıyorum ama ertesi gün yine alıyorum ... acaba nerde yanlış yapıyorum.. o da öğrenci ama onun parası olmayınca yok deyip almıyor.kötükedihüsokötükedihüso

Bunaa hala çözüm qelmedii..... Kafanı kullan canımmm ...

Şimdii erkek bide sana kntr mü aldırıyo dıcemmm .Mıllet üstüme cullancak herkes aynı değil diye o yusden demıyorum =)

Ama aklını kullan o almıyosa sende alma konusmuyosanız da sabret bakalım nabıcak.Hıcbısey yapmıosa ılıskı zaten bıtıyodur...

Bidee sen alıp ona gönderiyosan ortak kullanıyosanız vay halineeeeeeee.....

aslında sorun değilmiş gibi gözükse de büyük bir sorun... ama galiba haklısın sabretmek gerekiyor o almosa sen de almaycaksın .. bakalım ne olacak... cevabın için saol ... kızlar yorumlarnızı bekliyorum benim için çok önemli

walla şimdi ilişkinizin boyutunu ve aranızda ki munasebeti bilmedigimden yaptıgım yorum cok da saglıklı olur mu bilemiyorum ama anlatımına göre onun senin kadar titiz davranmadıgı görülüyor bu konuda. yani niyeti bilemem iyidir yada kötüdür ama senin de biraz temkinli olman gerekir heralde bu durumda. seninle konuşmak istiyorsa senin gibi ihtiyaçlarını kısabilmeli karşındaki.kendini biraz kısıtla bence ozaman görebilirsin o da senin kadar fedakar mı.. ama sen sürekli kendini feda edersen onun bi fedakarlık yapmasına fırsat tanımazsan buna imkan veremezsen göremezsin karşındakinin neler yapabilecegıni diye düşünüyoruma.s

walla şimdi ilişkinizin boyutunu ve aranızda ki munasebeti bilmedigimden yaptıgım yorum cok da saglıklı olur mu bilemiyorum ama anlatımına göre onun senin kadar titiz davranmadıgı görülüyor bu konuda. yani niyeti bilemem iyidir yada kötüdür ama senin de biraz temkinli olman gerekir heralde bu durumda. seninle konuşmak istiyorsa senin gibi ihtiyaçlarını kısabilmeli karşındaki.kendini biraz kısıtla bence ozaman görebilirsin o da senin kadar fedakar mı.. ama sen sürekli kendini feda edersen onun bi fedakarlık yapmasına fırsat tanımazsan buna imkan veremezsen göremezsin karşındakinin neler yapabilecegıni diye düşünüyoruma.s
kötükedihüso canım daha 1 yıl olmadı ilşkiye başlayalı sürekli babasının yeteri kadar para göndermediğini söyleyip alamayacağını söylüyor yoksa konuşmayalım diyor ..:asigim:

Sen de 50 ytl lik kontor alma..daha kocan değil nişanlın değil...çek kendini biraz..ayrıca sürekli parasını kontore harcamak zorunda değil..madem öğrenci daha ...sen de biraz insaflı ol...

Sen de 50 ytl lik kontor alma..daha kocan değil nişanlın değil...çek kendini biraz..ayrıca sürekli parasını kontore harcamak zorunda değil..madem öğrenci daha ...sen de biraz insaflı ol...
o zaman benden de beklemesin ben de çekcem zaten kendimi bundan sonra

canımcım siz de aranızda konuşabileceğiniz, mesajlaşabileceğiniz bir hat alın
ortalıkta milyon tane kampanya var, her ay 5o tL vereceğine bir kere verin bu parayı, alın hattınızı doya doya görüşün
çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler bunu da unutma cicişim opuyorumnanaktan

canımcım siz de aranızda konuşabileceğiniz, mesajlaşabileceğiniz bir hat alın
ortalıkta milyon tane kampanya var, her ay 5o tL vereceğine bir kere verin bu parayı, alın hattınızı doya doya görüşün
çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler bunu da unutma cicişim opuyorumnanaktan
bu da kesinlikle doğru çok konuşuınca problem çıkıyor

Sen çocuğa bu kadar fedakarlık yap sonrada neden beni eleştiriyo diye diğer konunda dert yan
Erkeklere ne kadar yüz verirsen o kadar tepene çıkarlar :olmaz:

Kadın ve erkek farkı işte burda. Kadın konuşmak paylaşmak ister anlatmak her anını sevdiği insana aktarmak ister. Ama erkeğin zihni başka çalışıyor. Gün içerisinde buluşuyoruz bir kere ararsam yeter de artar bile sevgilim var mı var ne gerek habire arayıp konuşmaya diye düşünür. Ha seni garanti görmüyorsa, daha ilişkinin ilk başlarında arar çünkü kaybetmekten korkar. Ama emin olduktan sonra yok o gayret bazı duygusal düşünceli erkeklerin haricinde ekserisi böyle. Bak bende az önce mesaj çektim bekleyecem aramasını zaten beklemiyorum işim var diyor bir mesaj çekmez. Hep böyle ben ayda 10 lira harcamışsam onunla konuşmak için o 1 lira ancak harcamıştır seni çok iyi anlıyorum. Bir de demiyor mu ben seni ihmal ediyorum hep diye :oklava:

Kadın ve erkek farkı işte burda. Kadın konuşmak paylaşmak ister anlatmak her anını sevdiği insana aktarmak ister. Ama erkeğin zihni başka çalışıyor. Gün içerisinde buluşuyoruz bir kere ararsam yeter de artar bile sevgilim var mı var ne gerek habire arayıp konuşmaya diye düşünür. Ha seni garanti görmüyorsa, daha ilişkinin ilk başlarında arar çünkü kaybetmekten korkar. Ama emin olduktan sonra yok o gayret bazı duygusal düşünceli erkeklerin haricinde ekserisi böyle. Bak bende az önce mesaj çektim bekleyecem aramasını zaten beklemiyorum işim var diyor bir mesaj çekmez. Hep böyle ben ayda 10 lira harcamışsam onunla konuşmak için o 1 lira ancak harcamıştır seni çok iyi anlıyorum. Bir de demiyor mu ben seni ihmal ediyorum hep diye :oklava:
evet canım 2-3 saat önce onunla güzel bi kavga ettik ben ondan ayrılacağımı söyledim sonra barışır gibi olduk.... ararsın beni dedim kontor yok dedi ama parası olduğunDAN DA EMİNİM ... ARMAYA ÇALIŞcam dedi ama hala aramadı ben hala bekliyorum ama aramayacağım....bu iş bana çok dokunmaya başladı çünkü:oklava:

Back
X