abartıyormuyum neden bu kadar aşağılanıyorummmm

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
cumartesi gece annemlerden döndük, özür dilerim ama açıklamak zorundayımki anlayasınız. eşim gündüzden beni özlediğini belirtmişti. gelir gelmez kızımı uyuttum mutfaga geldim. gel sigara içelim dedim tamam dedi beraber öyle kahve yada sigara içmeyi severiz. sonra geldi tip tip bakmaya başladı üstümde dekolteli güzel bir badim vardı ama altımda çok kötü bir eşofman altı vardı. neden öyle bakıyosun dedim hiiiiiiç nasıl bakıyorumki deedi gıcık olmuş gibi bakıyosun açığını söyleyim dedim evet aynen öyle gıcık oldum dedi çokmu aradın bu pijamayı dedi eskiden güzel birşeyler giyerdin dedi bozuntuya vermedim canım hele bir odamız a geçelim sen eşofmana değil iç çamaşırıma bak dedim (genelde iç giyimi güzel giyerim böyle zamanlarda) ben böyle görmek istemiyorum dedi.... hiç anlam veremedim sanki birşeyleri bahane ediyor gibiydi. özür dilerim düşünemedim dediğimdede her haltı düşünüyorsunda bunumu düşünemiyorsun dedi.... iyice bozuldum. bundan sonrada gidipte giysende birşey farketmez dedi kalktı oturma odasına gitti. o kadar bozuldumki anlatamam. herşeyin bir yolu yordamı var dimi. ben hayat kadınımıyımda beğenmeyince arkanı dönüp bilgisayarının başına gidebiliyorsun... siz yorumlayın bu kadar öküzlük olurmu kızlar? ağladım çok incindim. gittim yattım. dünde bütün gün mecburi haller dışında konuşmadım. kendi herşey normal gibi davranmaya çalışıyordu. bilmiyorum çok garipti yaaa. sanki aileme gitmeme bozuldu acısını çıkardı gibi hissettim. ne varmış bu kadar büyütmeye ne gerek var dimi? yada bekliyorsa bile hayatım şöyle şöyle yapsan çocuğa ev işlerine daldın ama bende bunları bekliyorum dese ben kendime çok kızardım bile. ama bu kadar aşağılanıp tek bırakılıp gidilirmi yaaa. gerçekten hala kabullenemiyorum içim sızlıyor. biz nasıl bu hale geldik??

annenize gezmeye mi gitmiştiniz o günlük yoksa küstünüz de mi gittiniz? yani günlük herşeyin yolunda olduğu bi günmüydü
sanırım eşinizin bi yakınlaşmayı canı istememiş ve bahane bulmuş isteyen içine dışına bakmaz...

eşini çok merak ettim o hep iki dirhem bir çekirdek mi?
ama sanırım baya şekilci bunu güzel bir dille söyleyebilirdi
kırıcı olmasına gerek yoktu ama ne yazık ki çoğu erkek böyle
neyse sen çok takma kafana ama dikkat et ...

aynen bahane etmiş ama bunu yaparken çok da kırıcı olmuş.. Söylemek var söylemek var derler ya.. Eşiniz de en kaba şekilde konuşmuş..
Kendisi size karşı çok mu seksi giyiniyormuş acaba...

normal bir gündü, ben normalde çalışıyorum cumartesi tatilya sabah evi biraz toparlayınca bir akrabamızla anneme gittik. giderkende haber verdim hatta bizi bırakırmısın dedim. annemin evi eşimin işyeri bizim ev hep birbirine yakındır. bırkamam dedi... tamam dedim üzüldüm kapattım. sonra tekrar aradım ya sen beni nasıl bırakamıyorsun ya dedim ben hergün servise binip gidiyorum işe bu araba ne için var dedim ben rahat edemeyeceksem neden var dedim iyilikle dert yandım tamam tamam dedi güldü gelir bırakırım ne zaman istiyosan dedi bırakırkende akşama kalmayın geri dönün dedi bende annem ısrar ederse x de tamam kalalım der eşine haber verirse ne dicem bizde kalırız dedim. öylede oldu. akşama geldi gayet iyiydi hatta çiğ köfte yoğurdu yedik içtik döndük. morali bozuk olsa sigara içelim dediğimde öyle istekli gelmezdi. geldi ama içine etti çok afedersiniz... galiba bayanlarıda kendileri gibi sanıyorlar. ben şimdi benimle sevişmedi diye ölüp bittimmi gittim uyudum çokta bişey fark etmedi yani. ama beni bu kadar kırmasına alınıyorum. ben bu kadar basitmiyim ya. insan biraz çekinmezmi... bende bazen onu çok itici buluyorum hemen söylüyormuyum. mesela en gıcık oldugum hali boxer ve atletiyle oturur sıcaklarda bunalır buraya kadar tamam ne var diyeceksiniz ama ayaklarında çorabı durur :)))) nedense o çıkmaz. ve çok komik çok kıro duruyor ama bişey demem. neden bu kadar kaba ya. o andada dedim çok kabalaştıgının farkındamısın dedim farkındayım dedi bağırdı gitti. bence derdi neyse şu cümlesinde yatıyor : "her haltı düşünüyorsunda bunu neden düşünmüyorsun?"

eşini en iyi sen tanırsın ama zaten sabahtan derdi varmış belli bırakmak istememiş erken dön demiş bence annene gitmene bozulmuş orda belli etmemesi çok normal benim de eşim öyle ailelerin yanında belli etmez aslında onun sıkıntısı başkaymış ama yine de çok kaba davranmış
herzaman eşime de kızarım sülen püslen dedikçe sen ne yapıyorsun da benim için hep benden bekliyorsun diye takma boşverr

Ben olsam söylerdim aşkım cazibenden yanına yaklaşamıyorum falan derdim.
Bak o içindekini söylemiş sen düşünüyorsun niye diye.
Kendisinin mükemmel bir varlık olmadığını kendisine bir şekilde söylemen lazım.
Ama nasıl?Sen ondan çok korkuyorsun,önceki konularından biliyorum.
Şakayla karışık don-atlete bile birşey diyemiyorsun ki nasıl diğer hatalarını görmesini
sağlayacaksın.
Mesela ben söylediği cümleye karşılık aldığım darbelerden düşünmeyi unutmuşum derdim.
Bir şekilde haklı çıkmaya çalışırdım.Zaten ben hep haklıyım da neyse:))

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Cidden öküzlük, çok gıcık oldum!
Ne varmış yani kendi her dk dikkat mi ediyor giyimine,kendine.
Sen de o öyle deyince sen ona bakma iç giyime bak mı diyorsun?
Ben olsam sen kendine bak, ben nelerini görüyorum itici buluyorum da
insan olduğumdan, kırılma diye söylemiyorum.
Önce ince bir erkek olmayı öğren sonra karına özledim de beklenti içine gir.
Şimdi benden uzak dur derim. Hatasını anlayıp 5 kere ben karımı üzdüğüm için
eşeğim dedirtmeden de affetmem..

kabilarda valla güzel cevap olurdu ne yalan söyleyim. ama hala kendini o olaylardan sonra nasıl anlatayım durumu düzelten toparlayan olarak gördüğü için paşamızın penceresi çok farklı bizim gibi düşünemez maalesef. ve gecenin suçlusuda ben olurdum. senin yüzünden keyfimiz kaçtı derdi. hiç değilse tadımızı kaçıranda belli oldu böylelikle... ertesi gün konuşmaya çalışıyor gibiydi gayet sakindi ne iş anlamadım. bir tek cinsel hayatından şüphem yoktu şimdi onada güvenim kalmadı. normalde cinselliğe aşırı düşkün değildir ama oluncada özel ilgi ve bol vakit ister. allah bildiği gibi yapsın eşim ve eşim benzeri odunları...

Siz onun o halini çekin de buzdolabına yapıştırın.
Gelip geçip ne dayanılmaz cazibesi olduğuna baksın.
Kendileri 10 numara 5 yıldızlar ya her daim.

kitty valla bunu yapmak istiyorum..... gerçekten ya bana akıl verin kızlar ne deyimde gerçekten öküz olduğunu anlasın. nasıl olsa birgün gelecek yine siz olsanız ne yapardınız? unuttu bile çok normal geliyor. şimdi surat astıgım için abartan uzatan ben olacağım.

Bencede. Eşin kalmayın demiş, siz kalmışsınız. Ona bozulmuş heralde.Acısını bu lafla çıkarmak istemiş, ama öküzlük yapmış.
Sende onun kro hallerini söyle o zaman, bi kendine baksın.
Boş ver üzme kendini, tıpış tıpış gelicek nasılsa Sen de o zaman söyle içindekileri, tutma ki orta yolu bulun.

yanı olabilir bişey olmus bence

senın yerınde olsam kısa etekler sortlar gıyer yuz vermezdım gorsun o zaman kimmiş paçoz kimmiş kaçıp giden hhhh

bu ne biçim iş ya,
neymiş "kadın temizlik yaparken bile seksi olcakmış"

kim belirliyor bu kriterleri be

erkekler hep "ben açık sözlüyüm" diye geçiniyorlar ama
ne lafları ne de beyinleri o kadar açık değil malesef
kim bilir ne kurdu ne düşündü de o anda zırvaladı
açık sözlülük...peehh
kalp kırmaktan boşboğazlıktan başka bişi değil bu
kaldıki sizin de o yönde isteğiniz olmamış ki reddedilesiniz hele de bu şekilde
kendisi bakmış bakmış lafını sokmuş siz toplamaya çalıştıkça da çocuk gibi uzatmış
anlamak zor bu ırkı

kabahat sende arkadaşım nıye ozur dılıyorsun duşunemedım dıyorsun. burda ozur dılemesı gereken o kaba eşin. ne yanı senı arzulaması ıçın ılla seksı bırşeyler mı gıymen gerekıyo. çok kızdım eşine. ne yanı evımızde bıle rahat dolaşamayacaksak ne anlarım ben o evlılıkten ya

hep kadınlar , hep kadınlar. onlar etkileyici giyinsin onlar erkeği etkilesin.
erkek sadece bunu istesin yeterr. vay canına. ne şanslısınız y kromozomlular siz. pehhh.
anam neymiş bu erkekler. herşey kadından isteniyor.
bir yerde unuttunsa bir şeyi.bir eksiğin olduysa farketmeden,
sensin suçlu. cinselliktede böyle.
kapris ,üzmek,kırmak akabinde yapılan.
erkek olmak lazım diye boşuna demiyorum ben

Son düzenleme:
eşinin problemleri olduğu kesin önceki konularını da az çok biliyorum , eşin bildiğin ezik sana bağırarak seni ezmeye çalışarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor resmen ,

ya herzaman yaptıgı birşey değil. bende sonuçta her zaman onun karşısına geceliklerle tangalarla falan çıkmıyorum. tamam eskiden farklı birşeyler giyiyordum ama çocuk olduktan sonra sanki herzaman giyiyordumda bugün giymeyince bozuldu desem. gerçekten bahaneydi.. az önce aramış naptın nasılsın diyo kazma yaaaa gerçekten ağlayasım var. o gün gündüzden hem kendi dedi hemde sonra kaçmak ve bişeytler saymak için pijamamı bahane etti. üstümdede çok sevdiği bir badim vardı halbuki. bu badinden çok etkileniyorum diyordu. alta bakacağına üste bak dedim bende. vay be... bence benim tüm suçum annemlerde akşama kalmak oldu. fesat adi şeyler. ne kadar basitlik ya sinirlendiğin birini yüzüstü bırakıp gitmek.. ben bu noktaya geldiğimize inanamıyorum arkadaşlar ben peşimden bu kadar koşan bir insanı nasıl bu kadar tepeme çıkarttım yaaa. bundan sonra ilgilenmeyim yavaş yavaş elimi ayağımı çekeyim herkes napıyosa yapsın ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…