- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
cumartesi gece annemlerden döndük, özür dilerim ama açıklamak zorundayımki anlayasınız. eşim gündüzden beni özlediğini belirtmişti. gelir gelmez kızımı uyuttum mutfaga geldim. gel sigara içelim dedim tamam dedi beraber öyle kahve yada sigara içmeyi severiz. sonra geldi tip tip bakmaya başladı üstümde dekolteli güzel bir badim vardı ama altımda çok kötü bir eşofman altı vardı. neden öyle bakıyosun dedim hiiiiiiç nasıl bakıyorumki deedi gıcık olmuş gibi bakıyosun açığını söyleyim dedim evet aynen öyle gıcık oldum dedi çokmu aradın bu pijamayı dedieskiden güzel birşeyler giyerdin dedi bozuntuya vermedim canım hele bir odamız a geçelim sen eşofmana değil iç çamaşırıma bak dedim (genelde iç giyimi güzel giyerim böyle zamanlarda) ben böyle görmek istemiyorum dedi.... hiç anlam veremedim sanki birşeyleri bahane ediyor gibiydi. özür dilerim düşünemedim dediğimdede her haltı düşünüyorsunda bunumu düşünemiyorsun dedi.... iyice bozuldum. bundan sonrada gidipte giysende birşey farketmez dedi kalktı oturma odasına gitti. o kadar bozuldumki anlatamam. herşeyin bir yolu yordamı var dimi. ben hayat kadınımıyımda beğenmeyince arkanı dönüp bilgisayarının başına gidebiliyorsun... siz yorumlayın bu kadar öküzlük olurmu kızlar? ağladım çok incindim. gittim yattım. dünde bütün gün mecburi haller dışında konuşmadım. kendi herşey normal gibi davranmaya çalışıyordu. bilmiyorum çok garipti yaaa. sanki aileme gitmeme bozuldu acısını çıkardı gibi hissettim. ne varmış bu kadar büyütmeye ne gerek var dimi? yada bekliyorsa bile hayatım şöyle şöyle yapsan çocuğa ev işlerine daldın ama bende bunları bekliyorum dese ben kendime çok kızardım bile. ama bu kadar aşağılanıp tek bırakılıp gidilirmi yaaa. gerçekten hala kabullenemiyorum içim sızlıyor. biz nasıl bu hale geldik??
normal bir gündü, ben normalde çalışıyorum cumartesi tatilya sabah evi biraz toparlayınca bir akrabamızla anneme gittik. giderkende haber verdim hatta bizi bırakırmısın dedim. annemin evi eşimin işyeri bizim ev hep birbirine yakındır. bırkamam dedi... tamam dedim üzüldüm kapattım. sonra tekrar aradım ya sen beni nasıl bırakamıyorsun ya dedim ben hergün servise binip gidiyorum işe bu araba ne için var dedim ben rahat edemeyeceksem neden var dedim iyilikle dert yandım tamam tamam dedi güldü gelir bırakırım ne zaman istiyosan dedi bırakırkende akşama kalmayın geri dönün dedi bende annem ısrar ederse x de tamam kalalım der eşine haber verirse ne dicem bizde kalırız dedim. öylede oldu. akşama geldi gayet iyiydi hatta çiğ köfte yoğurdu yedik içtik döndük. morali bozuk olsa sigara içelim dediğimde öyle istekli gelmezdi. geldi ama içine etti çok afedersiniz... galiba bayanlarıda kendileri gibi sanıyorlar. ben şimdi benimle sevişmedi diye ölüp bittimmi gittim uyudum çokta bişey fark etmedi yani. ama beni bu kadar kırmasına alınıyorum. ben bu kadar basitmiyim ya. insan biraz çekinmezmi... bende bazen onu çok itici buluyorum hemen söylüyormuyum. mesela en gıcık oldugum hali boxer ve atletiyle oturur sıcaklarda bunalır buraya kadar tamam ne var diyeceksiniz ama ayaklarında çorabı durur :)))) nedense o çıkmaz. ve çok komik çok kıro duruyor ama bişey demem. neden bu kadar kaba ya. o andada dedim çok kabalaştıgının farkındamısın dedim farkındayım dedi bağırdı gitti. bence derdi neyse şu cümlesinde yatıyor : "her haltı düşünüyorsunda bunu neden düşünmüyorsun?"
normal bir gündü, ben normalde çalışıyorum cumartesi tatilya sabah evi biraz toparlayınca bir akrabamızla anneme gittik. giderkende haber verdim hatta bizi bırakırmısın dedim. annemin evi eşimin işyeri bizim ev hep birbirine yakındır. bırkamam dedi... tamam dedim üzüldüm kapattım. sonra tekrar aradım ya sen beni nasıl bırakamıyorsun ya dedim ben hergün servise binip gidiyorum işe bu araba ne için var dedim ben rahat edemeyeceksem neden var dedim iyilikle dert yandım tamam tamam dedi güldü gelir bırakırım ne zaman istiyosan dedi bırakırkende akşama kalmayın geri dönün dedi bende annem ısrar ederse x de tamam kalalım der eşine haber verirse ne dicem bizde kalırız dedim. öylede oldu. akşama geldi gayet iyiydi hatta çiğ köfte yoğurdu yedik içtik döndük. morali bozuk olsa sigara içelim dediğimde öyle istekli gelmezdi. geldi ama içine etti çok afedersiniz... galiba bayanlarıda kendileri gibi sanıyorlar. ben şimdi benimle sevişmedi diye ölüp bittimmi gittim uyudum çokta bişey fark etmedi yani. ama beni bu kadar kırmasına alınıyorum. ben bu kadar basitmiyim ya. insan biraz çekinmezmi... bende bazen onu çok itici buluyorum hemen söylüyormuyum. mesela en gıcık oldugum hali boxer ve atletiyle oturur sıcaklarda bunalır buraya kadar tamam ne var diyeceksiniz ama ayaklarında çorabı durur :)))) nedense o çıkmaz. ve çok komik çok kıro duruyor ama bişey demem. neden bu kadar kaba ya. o andada dedim çok kabalaştıgının farkındamısın dedim farkındayım dedi bağırdı gitti. bence derdi neyse şu cümlesinde yatıyor : "her haltı düşünüyorsunda bunu neden düşünmüyorsun?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?