abartıyormuyum neden bu kadar aşağılanıyorummmm

ben böyle erkekleri anlamıyorum insan evinde her daim iki çekirdek bir dirhem olamaz ki sanki kendileri her zaman çok şık ve bakımlılarmış gibi saçma sapan abartılı beklentileri varhadi beklentin var en azından daha güzel bir dille söyle yok odunluk yapmasalar olmaz kiboşver canım umursama kırıldığını bilsin ama çok da takma

Cok sacma
Insan evde ne hallere giriyor
Birbirlerini seven insanlar her haliyle sever begenir
Esinizin tutumuna anlam veremedim

Son düzenleme:

ya bukadar dert etme canım yaa bilirsiniz hepiniz kızlar erkekler içine kapanıklardır bir derdi vardı belelki nebileyim sana anlatamayacı..
ha eğer öyle bişey yok bu estikçe böyle yapıyorsa sende her zaman altta kalma ki seni ezmesin sivri diliy

annekusu neden kızayımki bende farkındayım ama bunu ona izah edemiyorum. mesela bakın benim parktaki kavga olayımız 10 şubatta olmuştu 3 ay oldu yani. bu 3 ay içinde birdaha öyle önemli bir tartışmamız olmadı. sanıyorum tartışma çıkmasın (kızımız için) diye bazı şeylere ses çıkarmıyor sonrada bu örnekte olduğu gibi saçmalıyor... nasıl bir kadermiş bu. bu noktalara geleceğimi hayatta düşünmezdim. ya beni bir tanısanız gerçekten işyerinde falan herkesin evlenmek isteyeceği bir tiptim ama bu adam sürekli birşeylerden şikayetçi. dünden beridirde üstüme düşüyor konuşmaya çalışıyor yani zaten konuşuyorumda biliyor kırgın olduğumu. ama oralı olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…