abartıyormuyum neden bu kadar aşağılanıyorummmm

Canım haklısın gerçekten senin tabirinle eşin afedersin ama öküzlük yapmış fakat ben birazda şu açıdan baktım olaya bu konularda aşırı hassas olduğum için ; tamam eşinin söyleme tarzı berbat yani savunmuyorum ama sende biraz kendini bırakmışsın ve eşin bunu söylememiş bi süre fakat sen bu durumu düzeltmeyince olmadık şekilde patlamış .her erkek kendine özen gösteren kadın ister hem dosta düşmana göğüs kabartmak için hemde arzulaı için bu basit ve net.:26:

yine suçlu kadın oldu ha. üstelik içine güzel şeylerde giymiş. içime bak demiş. acaba eşi karısını etkilemek için o an ne yapmıştı yada ne giymişti.

yine suçlu kadın oldu ha. üstelik içine güzel şeylerde giymiş. içime bak demiş. acaba eşi karısını etkilemek için o an ne yapmıştı yada ne giymişti.

ben burda kimseyi suçlamadım tabiki herşey karşılıklı ama kocam saldı diye kendini bende salmam bunda ne var ayrıca konuyu açan arkadaşıda kırmamak için gayet dikkatli yazdığıma inanıyorum yinede kırdıysam özür dilerim.ama bazen tek taraflı fedakarlıklarda gerekir

tabii,koca salabiir kendini. ama kadın salmayacak. her fedakarlığı o yapacak.
haklısınız

kapalı bir bayanım ama işe giderken çok şık giyemesemde uyumlu giymeye çalışırım, işyerinde hep beğenirler biraz kilo aldım ama boyum uzun kurtarıyorum. ama sorun şuki eşim uyurken evden çıktığım için beni o halimle hiç göremiyor, akşamsa ondan önce eve geldiğim için çoktan üstümü çıkarmış eşofman altımı giymiş oluyorum :) iyide başka şansımmı var yemekten sonra arkadaşı gibi halının üstüne oturup oyun oynamak isteyen bir kızım var daha 3 yaşında... tüm ilgimi ona veriyorum. birde yaşadıklarımı bilenler hatırlayanlar vardır zaten ne yapsam (ona hizmet namına-çay kahve getirmek gibi, ütüsünü yapmak gibi) zoraki yapıyorum. oda hissediyor biliyorum. ve zoruna gidiyor. benimde zoruma gidiyor, yemekten kalkıp balkona sigara sefasına çıkması zoruma gidiyor. allahtan bekar görümcem bugünlerde yanımdada biraz mutfak işine bari yardım ediyor. ona bile sevinir oldum. bir örnek vereyim dün duşa bir girdim suyun gittiği deliğin dibine izmaritini atmış yaaaaa... çüşşşşşşşş dedim içimden. pesssssss..... banyoda sigara içem diye o kadar sööyledim dinlemiyor orayı geçtimde allahını seven söylesin duşa izmaritini atanı hiç görmedim bennnnnnn

tabii,koca salabiir kendini. ama kadın salmayacak. her fedakarlığı o yapacak.
haklısınız

gerçekten yazdığımdan bunu mu anladınız olaylara farklı açıdan yaklaştım sadece arkadaşım kendini saldı berbat falan demedim her fedakarlığı yapsında demedim ezik ezik davransında demedim ki insanın kendinede saygısı olmalı sözüm konu sahibi için değil tabiki ama yani çarpıtmaya da gerek yok

eşi ne giymişti acaba diyen arkadaşlarım var eşimde ben çocugu uyuturken duşunu almış bornozuyla beni bekliyordu (çoğu zaman duş alır rahat edebilmek için) bornozuyla çokmu çekici sanıyordu acaba geldi sigarasını bile içmeden çekti gitti... ay hala sinirlerim zıplıyor yaaaaaaaaaaaaaaa

Ayağında da corap varsa cekici olduğunu düşünmüştür ama bu cekiciden

Eki Görüntüle 704033

ben bu tarz konulardaki bazı yorumları hemcinslerime yakıştıramıyorum.

"kendini salma, evde şıkır şıkır giyin, azıcık makyaj yap, azcık cilveli konuş, yeri geldiğinde eşinin o...su olmak gerek"

yani insan kendine olan saygısı için kendine dikkat eder. yukardaki yazdıklarımı sadece ve sadece eşi için yapanları ben "kendini aşağılamanın" farklı bir versiyonu olarak görüyorum.

ooohhoooo, kadın işe gitsin çalışsın, eve gelsin temizlik yapsın, çoluk çocuk baksın, yemeğini hazırlasın, duşunu alıp süslensin, eşi gelecek hazırola geçsin. sonra da "bu adamlar bizi insan yerine koymuyor, eşim hiçbir konuda benim fikrimi kaale almıyor, eşim beni eziyor"
ezerim, ben de olsam ben de ezerim.

bu arada şundanda ürkmeye başladım ben asla çirkin bir bayan değilim herkesde der boylusun yüzünde tatlı esmer güzelisin derler ama eşim çok yakışıklıymış ben bunu aile büyüklerinden daha çok duyuyorum eşimle nişanımızda falan aman nasıl yakışıklı çocuk diye dilden dile anlattılar. ama düğünden sonra çok kilo almıştı boyu 190 kiloda alınca çöktü gibi oldu. ama son 4 ayda sıkı bir diyet yaptı kendine dikkat etti benim yapamadıgımı o yaptı (( tam 15 kilo verdi. önce tşirt giyemiyordu gömlek giyiyordu şimdi ne giyse tekrar içine giriyor.. acaba kendine çokmu güven geldi... yaa sormaya bile yüreğim elvermiyor ama yoksa beğenmiyormuuuuuu

bunun acısını eşinden çıkartmalısın,mesela şöyle yap;
boxer-beyaz atlet ve çorapla oturduğu bir gün çaktırmadan fotosunu çekip,
çerçeveletip salona asmalısın,sana laf söylemeden önce kendi halini görsün.

yani sizi ezmesinin, size karşı olan davranışlarının sebebi, sizi eskisi kadar çekici bulmaması diye düşünüyorsunuz. peees diyesim ve ergenliğinizi ailecek nerde tamamladığınızı sorasım var.

her şeyi evirip çevirip fiziksel çekiciliğe vardırmasanız olmuyor.

Takmayın bu kadar diyecegim ama üzülmüşsünüz bir kere...

Biz kadınlar her detayı ince ince düşünüp bu adam niye böyle konuştu,acaba ne düşünüyor vs diye kuruntulanırız.

Kendi deneyimlerimden de yola çıkarak ERKEKLER EN AZ 45-50 sine kadar büyümüyor arkadaşım.Ya anne babayı kaybetmeli,ya batmalı,ya işten atılmalı,çok büyük yıkımlar yaşamalı ki hayat onları sınasın...

Kadınlar hayata erken katılıyor.Bizim erkeklerimiz neden olgunlaşmıyor.Çünkü okulu bitene kadar kahvaltısı yemeği,etlisi sütlüsü önüne kuruluyor.İşe girse zaten yorulan oğluşlar evlerde asla parmak kıpırdatmıyor.Askerliğe gitse kına yakılarak salya sümük yollanıyor.( sınır bölgelerinde terörle ölümle içiiçe olanları tenzih ederek yazıyorum yalnış algılanmasın) Rahat bir yere düşsede günde 2 saat nöbet tutuyor spor atış talimi yapıyor diye hasreti çekiliyor.Öylesine şımartılıyorlarki....Evlenme döneminde çoğunun düğününü anne baba yapıyor.Borçlarını aile ödüyor.Kendi olamıyor pek çoğu...ayakları üzerinde durmayı ögrenemiyor.Kendini o kadar destekten sonra bu destekten mahrum bırakmak istemiyor.Asla sorgulamıyor.

Ve kalas kalıyor,incelmiyor,eğilmiyor,bükülmüyor.Bu kadar destekle kendini dünya için bir NİMET görüyor bu adamlar.Bir de biz saf saf aşık oluyoruz.ne derse inanıyoruz:))

Özet...kafa yordugumuz kadar komplike varlıklar yok karşımızda ne yaptıysa onu yapmak istedi.Başka anlamı yok.Kırmak istedi kırdı.Ego suna ,otoritesine meydan okudunuz sizi kırarak ödetti.
Bu kadar...erkek dedigimiz şey basit...tek hücre ne yazık ki.O hücre de de kendisi dolu...dopdolu:)))

Bu arada erkek düşmanı gibi yazdım...oku oku içim şişti kk klubunun erkekleri fena ya çok fenaaa:))

Üzülmeyin artık ,hiçbir şey olmamış gibi yapın sizde ,hiç umursamayın,görmezden gelin...erkegi en çok kızdıran şey dır dır degil,konusulacak yerde susmak:)

Havalar ısındı eşinin bir sonraki davetine atlet,boxer ve dizlerine kadar çekili çirkin bir çorapla cevap ver bence:)))

Ne kadar çekici ,seksi oldugunun birebir yansıması.)))

Hatta onun dolabından giyin ki iyice anlasın:))

psikomermelat nikini yanlış yazdımsa özür dilerim...
ya sen nasıl bu kadar gerçeğe yakın tahminlerde bulunuyorsun valla yazdıkların nerdeyse birebir aynı... özellikle hiçbir zorluk görmemiş olması.. evet evlenmeden önce bol bol pohpohlanmış egoları tavan yapmış sadece düğün zamanı biraz sıkıntı çekti (ailem onu istemediğinden dolayı tavan yapmış gururu zedelendi) sonra evlendik ev aldık araba aldık valla bir sıkıntısı yok araba altında zaten işyeride yakın eve gidip geliyor. tek yaptıgı kızımı bırakıp almak. birde market alışverişi... onun harici evde bir bardak kaldırmaz. haa birde demişsinya evet karşı çıktım diye sinir oldu egosunu tatmin etmek için bağırdı yaşandı bitti şimdide neden surat astıgımı anlayamıyor. ne varki diyor... ama asıl anlamadığım madem o kadar kızgındı neden duş alıp beklemeye başladı.... odada bişey yoktuda mutfaga sigara içmeye gelince gözüne cinler falanmı göründü acaba

Valla arkadasım tahminlerde derin yaşanmışlıklar desem:))))

Takılma üzülme gerçekten ya farkında degil yaptıklarının ,o diyecegini dedi o günü kapattı...

Sen kendinde açtığın yarayı sarana kadar üflemesini bekleme bir erkekten(

Erkekler çocukkkk...Ego su kıymetli ego su çok mühim...İnan onun açısından durum gerçekten NE VAR Kİ? ABARTMA konumunda...

Çalışıyorum diyorsun 3 yaşında çocugun varmış.Bırak üzülmeyi kendini kızına işine ver,bir kaç gün sonra unutursun gider.Çünkü kendi istemeden büyümeeeezzzz:)))

Sadece için şişer.Onu değiştirmeye çalışma.

Kendine karşı tek sorumlulugun şu olmalı KENDİNİ KİŞİLİĞİ EZDİRMEMEK,SAYGISIZLIK YAPMADAN BU TARZ ÇIKIŞLARINI GEÇİŞTİRMEYİ ÖĞREN EŞİNİN.

Saygı dememde ki kasıt sonra evliliğin çok yıpranır.Çatışma alanlarını kısıtlı tutabildigin kadar kısıtla.Yani bilerek cephe açma.Bile bile inadına gitme.Ama baskıya,kabalıgına da boyun eğme:!

Yıllar geçtikçe birbirinizi ya idare edeceksin yada görmezlikten geleceksiniz.Genç kızlara yazıyoruz anlatamıyoruz EVLİLİK BU İŞTE

evli olmadığım için empati yaparak cevap veriyorum. üzerimdeki pijama için beni reddeden(sorun bu olsun olmasın farketmez, sonuçta reddedildim) kocama şöyle yapardım; evin içinde gözünün önünde olabildiğim en çekici geceliklerle dolanırdım, saçlarımı da açardım, biraz da parfüm sıkardım, adeta yerli merilyn monroe gibi olurdum ama kendime asla dokundurmazdım. o da öyle kıvransın solucan gibi..

dene bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…