- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Canım haklısın gerçekten senin tabirinle eşin afedersin ama öküzlük yapmış fakat ben birazda şu açıdan baktım olaya bu konularda aşırı hassas olduğum için ; tamam eşinin söyleme tarzı berbat yani savunmuyorum ama sende biraz kendini bırakmışsın ve eşin bunu söylememiş bi süre fakat sen bu durumu düzeltmeyince olmadık şekilde patlamış .her erkek kendine özen gösteren kadın ister hem dosta düşmana göğüs kabartmak için hemde arzulaı için bu basit ve net.:26:cumartesi gece annemlerden döndük, özür dilerim ama açıklamak zorundayımki anlayasınız. eşim gündüzden beni özlediğini belirtmişti. gelir gelmez kızımı uyuttum mutfaga geldim. gel sigara içelim dedim tamam dedi beraber öyle kahve yada sigara içmeyi severiz. sonra geldi tip tip bakmaya başladı üstümde dekolteli güzel bir badim vardı ama altımda çok kötü bir eşofman altı vardı. neden öyle bakıyosun dedim hiiiiiiç nasıl bakıyorumki deedi gıcık olmuş gibi bakıyosun açığını söyleyim dedim evet aynen öyle gıcık oldum dedi çokmu aradın bu pijamayı dedieskiden güzel birşeyler giyerdin dedi bozuntuya vermedim canım hele bir odamız a geçelim sen eşofmana değil iç çamaşırıma bak dedim (genelde iç giyimi güzel giyerim böyle zamanlarda) ben böyle görmek istemiyorum dedi.... hiç anlam veremedim sanki birşeyleri bahane ediyor gibiydi. özür dilerim düşünemedim dediğimdede her haltı düşünüyorsunda bunumu düşünemiyorsun dedi.... iyice bozuldum. bundan sonrada gidipte giysende birşey farketmez dedi kalktı oturma odasına gitti. o kadar bozuldumki anlatamam. herşeyin bir yolu yordamı var dimi. ben hayat kadınımıyımda beğenmeyince arkanı dönüp bilgisayarının başına gidebiliyorsun... siz yorumlayın bu kadar öküzlük olurmu kızlar? ağladım çok incindim. gittim yattım. dünde bütün gün mecburi haller dışında konuşmadım. kendi herşey normal gibi davranmaya çalışıyordu. bilmiyorum çok garipti yaaa. sanki aileme gitmeme bozuldu acısını çıkardı gibi hissettim. ne varmış bu kadar büyütmeye ne gerek var dimi? yada bekliyorsa bile hayatım şöyle şöyle yapsan çocuğa ev işlerine daldın ama bende bunları bekliyorum dese ben kendime çok kızardım bile. ama bu kadar aşağılanıp tek bırakılıp gidilirmi yaaa. gerçekten hala kabullenemiyorum içim sızlıyor. biz nasıl bu hale geldik??
Canım haklısın gerçekten senin tabirinle eşin afedersin ama öküzlük yapmış fakat ben birazda şu açıdan baktım olaya bu konularda aşırı hassas olduğum için ; tamam eşinin söyleme tarzı berbat yani savunmuyorum ama sende biraz kendini bırakmışsın ve eşin bunu söylememiş bi süre fakat sen bu durumu düzeltmeyince olmadık şekilde patlamış .her erkek kendine özen gösteren kadın ister hem dosta düşmana göğüs kabartmak için hemde arzulaı için bu basit ve net.:26:
yine suçlu kadın oldu ha. üstelik içine güzel şeylerde giymiş. içime bak demiş. acaba eşi karısını etkilemek için o an ne yapmıştı yada ne giymişti.
ben burda kimseyi suçlamadım tabiki herşey karşılıklı ama kocam saldı diye kendini bende salmam bunda ne var ayrıca konuyu açan arkadaşıda kırmamak için gayet dikkatli yazdığıma inanıyorum yinede kırdıysam özür dilerim.ama bazen tek taraflı fedakarlıklarda gerekir
tabii,koca salabiir kendini. ama kadın salmayacak. her fedakarlığı o yapacak.
haklısınız
eşi ne giymişti acaba diyen arkadaşlarım var eşimde ben çocugu uyuturken duşunu almış bornozuyla beni bekliyordu (çoğu zaman duş alır rahat edebilmek için) bornozuyla çokmu çekici sanıyordu acaba geldi sigarasını bile içmeden çekti gitti... ay hala sinirlerim zıplıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada şundanda ürkmeye başladım ben asla çirkin bir bayan değilim herkesde der boylusun yüzünde tatlı esmer güzelisin derler ama eşim çok yakışıklıymış ben bunu aile büyüklerinden daha çok duyuyorum eşimle nişanımızda falan aman nasıl yakışıklı çocuk diye dilden dile anlattılar. ama düğünden sonra çok kilo almıştı boyu 190 kiloda alınca çöktü gibi oldu. ama son 4 ayda sıkı bir diyet yaptı kendine dikkat etti benim yapamadıgımı o yaptı(( tam 15 kilo verdi. önce tşirt giyemiyordu gömlek giyiyordu şimdi ne giyse tekrar içine giriyor.. acaba kendine çokmu güven geldi... yaa sormaya bile yüreğim elvermiyor ama yoksa beğenmiyormuuuuuu
kapalı bir bayanım ama işe giderken çok şık giyemesemde uyumlu giymeye çalışırım, işyerinde hep beğenirler biraz kilo aldım ama boyum uzun kurtarıyorum. ama sorun şuki eşim uyurken evden çıktığım için beni o halimle hiç göremiyor, akşamsa ondan önce eve geldiğim için çoktan üstümü çıkarmış eşofman altımı giymiş oluyorum :) iyide başka şansımmı var yemekten sonra arkadaşı gibi halının üstüne oturup oyun oynamak isteyen bir kızım var daha 3 yaşında... tüm ilgimi ona veriyorum. birde yaşadıklarımı bilenler hatırlayanlar vardır zaten ne yapsam (ona hizmet namına-çay kahve getirmek gibi, ütüsünü yapmak gibi) zoraki yapıyorum. oda hissediyor biliyorum. ve zoruna gidiyor. benimde zoruma gidiyor, yemekten kalkıp balkona sigara sefasına çıkması zoruma gidiyor. allahtan bekar görümcem bugünlerde yanımdada biraz mutfak işine bari yardım ediyor. ona bile sevinir oldum. bir örnek vereyim dün duşa bir girdim suyun gittiği deliğin dibine izmaritini atmış yaaaaa... çüşşşşşşşş dedim içimden. pesssssss..... banyoda sigara içem diye o kadar sööyledim dinlemiyor orayı geçtimde allahını seven söylesin duşa izmaritini atanı hiç görmedim bennnnnnn
bunun acısını eşinden çıkartmalısın,mesela şöyle yap;
boxer-beyaz atlet ve çorapla oturduğu bir gün çaktırmadan fotosunu çekip,
çerçeveletip salona asmalısın,sana laf söylemeden önce kendi halini görsün.
yani sizi ezmesinin, size karşı olan davranışlarının sebebi, sizi eskisi kadar çekici bulmaması diye düşünüyorsunuz. peees diyesim ve ergenliğinizi ailecek nerde tamamladığınızı sorasım var.
her şeyi evirip çevirip fiziksel çekiciliğe vardırmasanız olmuyor.[/QUO
Elifcino cok hoşuma gitti yorumunuz,evlendik,doğum yaptık 10 lu 15 yaşlar aldık evliliğin üzerine :))
Sokakta yürüyen eciş bücüş fertlerle dolu bir toplumuz...
Cinsellikte bu kadar görseli takan,zevk sahibi,elit takılan bir toplum olsaydık kökümüz kururdu kanaatindeyim:))
psikomermelat nikini yanlış yazdımsa özür dilerim...
ya sen nasıl bu kadar gerçeğe yakın tahminlerde bulunuyorsun valla yazdıkların nerdeyse birebir aynı... özellikle hiçbir zorluk görmemiş olması.. evet evlenmeden önce bol bol pohpohlanmış egoları tavan yapmış sadece düğün zamanı biraz sıkıntı çekti (ailem onu istemediğinden dolayı tavan yapmış gururu zedelendi) sonra evlendik ev aldık araba aldık valla bir sıkıntısı yok araba altında zaten işyeride yakın eve gidip geliyor. tek yaptıgı kızımı bırakıp almak. birde market alışverişi... onun harici evde bir bardak kaldırmaz. haa birde demişsinya evet karşı çıktım diye sinir oldu egosunu tatmin etmek için bağırdı yaşandı bitti şimdide neden surat astıgımı anlayamıyor. ne varki diyor... ama asıl anlamadığım madem o kadar kızgındı neden duş alıp beklemeye başladı.... odada bişey yoktuda mutfaga sigara içmeye gelince gözüne cinler falanmı göründü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?