Abartıyormuyum sizce?

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kaynımın nişanlısı ile ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu elti sinsi belli ki

aman dikkat et yanında şunu beğendim şöyle yapıcam deme senden önce harekete geçip hevesini kursağında bırakacak cinstenmiş

Aynen Benc bi sorun yok olabilir

Bir daha kendinle ilgili detay verme
Evine alacağın en küçük şeyle bile ilgili olsa (huni, süzgeç) sakın beğenini çaktırma

Sorarsa da ortadan yuvarlak cevaplar ver. Mesela oturma grubu nasıl alacaksın derse "ayyyy avantgarde da seviyorum ama Ayşelerin evinde klasik bi takım gördüm ama modern daha kullanışlı olur, ben de bilmiyorum kafam karıştı" diye cevap ver.

Yatak odası da artık bol bol gezip onunkinden daha güzelini almanız farz olmuş.

Bu elti sinsi belli ki

aman dikkat et yanında şunu beğendim şöyle yapıcam deme senden önce harekete geçip hevesini kursağında bırakacak cinstenmiş

malesef canim, ben herkesi kendim gibi saniyorum, icimde kotuluk yok ki, herseyi dan dan soylerim birsey gizlemem ama belli ki herseyi paylasmamak gerekiyormus

Kızlar dert mi bu ya :)

ilginç kızmış
bende beğendim güzelmiş demeden senden önce davranıp alması hoş olmamış
ama bence onu yolun başında tanıman niyetini belli etmeyen biri olduğunu anlaman iyi olmuş
boşver içine sinmiyorsa git başkasını al.

Tek bir olayla mı bu kadar dolduruyorsunuz kendinizi? Öyleyse yapmayin bence. Belki gerçekten çok beğendi, içinde kaldi. Bi de yatak odasi yani.. Hani gelinlik gibi filan ekstrem bişey olsa, gerçekten art niyet aranabilir. Ama zaten sevdiğiniz biriymiş, ilk falsoda ipini çekmek saçma. Boşuna soğutuyorsunuz kalbinizi. Bence taklit, kiskançlik hükümleri için çok erken.

evet belkide abartiyorumdur
zaten ilk once inanmadim, nisanlim dalga geciyor sandim beni kizdirmak icin sonra yemin etti inandim yaani
ben asla boyle birsey yapmam, o yuzden banada yapilacagi aklima gelmezdi

evet belkide abartiyorumdur
zaten ilk once inanmadim, nisanlim dalga geciyor sandim beni kizdirmak icin sonra yemin etti inandim yaani
ben asla boyle birsey yapmam, o yuzden banada yapilacagi aklima gelmezdi

Ne abartması yahu! Sene olmuş 2015. Yatak odası modelleri 1000 çeşit. Bula bula sizin beğendiğinizi mi bulmuş yani. Üstelik de habersiz olsa neyse. Siz göstermişsiniz bu benim beğendiğim diye.

Bugün yatak odası, yarın gelinlik.

Öbür gün kına kıyafeti.

Diğer gün ev, araba.

kızın niyetinden emin olmak istiyorsan ortaya bir yem at

x ben şu model gelinliği çok beğendim alacağım de bakalım alacak mı

ama gelinlik hiç tarzın olmayan beğenmediğin bir model olsun olur da alırsa rezil olur

Salon degil ki bu yatak odasi, muhtemelen ayni oldugunu kimse bilmeyecek sizden baska, sorun etmeye degmez. Yine de cok takiyorsaniz ayni tarz farkli bir takim alin ama bunu sorun haline getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…