gerçekten burda eleştirilesi buldugun sey kadının iliskiyi reddetmesi miEşinizin tutumu hiç hoş değil ama siz niye yaklaşmak istemiyosunuz. Ondan sonra eşler kendi işlerini kendi görünce zorunuza gidiyor
Tsbiki hayır ilk olarak eşinin tutumu hiç hoş değil dedim zaten okuduysaniz. Eşine yaklaşmıyor ondan sonra kendi kendini tatmin edince zoruna gidiyor.gerçekten burda eleştirilesi buldugun sey kadının iliskiyi reddetmesi mi
çünkü zaten gece çocuga defalarca uyanıyorum onu uyuttum eşim kalktı bende dinlenmek istiyorum onlar gidince uyumak içinde o evdeyken işimi yaptım her gece 3lere kadar oyun oynuyor o saatte uyyor 11de uyanıyor ben gece sürekli bebegin başındayımgerçekten burda eleştirilesi buldugun sey kadının iliskiyi reddetmesi mi
yaklaşmıyor dediğiniz zaten birgün önce adetliydim duşumu aldım gittim birgun önce birlikte oldum zatenTsbiki hayır ilk olarak eşinin tutumu hiç hoş değil dedim zaten okuduysaniz. Eşine yaklaşmıyor ondan sonra kendi kendini tatmin edince zoruna gidiyor.
her kavgada bagırıır çagırır ve bunu zaten yaptıgını biliyordum ve her defasında senin yüzünden kadın gibi ben yaklaşıyorum sana der.gündüz işte gece bebekle derman varmı soran yok ama çok zoruma gitti.hep mi böyle?
insan durup dururken bi anda canavarlaşmaz.
bunu ben dogum yaptıktan 3 ay sonrada yapmıitı kavga etmiştik yine senın yuzundunde demişti.kendini benim yuzumden artık yaşlanmış hissediyormuşcanım ama bu surat asip günlük rutine devam etmelik bi konu değil ki.
baya adamı evden atmalik cocugu göstermemelik bi olay.
her kavgada bagırıır çagırır ve bunu zaten yaptıgını biliyordum ve her defasında senin yüzünden kadın gibi ben yaklaşıyorum sana der.gündüz işte gece bebekle derman varmı soran yok ama çok zoruma gitti.
artık duygularım köreldi napcam bilmiyorumGelmiyorsa eşin, yanına varır iki öper tüter havaya sokmaya çalışırsın ya, bu nedir? Reddetme olayına öfke, çok mu sık reddediyorsunuz filan hayır ya napsın kadın ayağına kuru kuru çağıran adamı?
"Gel sevişem canım istedi. Gelmiyon mu, ittir git, senle seks hayatım bitti" filan... Böyle şey mi olur?
"Çok da seksimde" der insan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?