Abartıyormuyum

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar bir konuda soru sormak istiyorum. En yakın arkadasım bir kız var adı ayse olsun. Birde hiç alakaları olmayan ayşeyle iki kız arkadasım var beraber piknik ayarlayıp gittik ayşeyle ben tanıştırdım bunları fotoğraf felan çekildik. Bu kızlarla piknikte ayşeyi arkadaslarımdan birinin annesi bekar ogluna begenmiş ayşede evlenmek isteyen işi gücü arabası olan bir kız. Çocukla tanışmış görüşmüş ama bana hiç bişe demedi en yakın arkadasım baya ciddi boyuta gelmişler. Bende bugün ayşeye kendi çevremde iyi birini ayarlıyım diye aradım oda doğru olmaz benim hayatımda biri var dedi. Ben şok bu kızla sürekli konuşurum. Hiç bir şey demedi. İlk basta olay ciddiye binince dicektim daha sonra yok arkadasından çekindim felan daha sonra çok yoğunum bilmem ne felan dedi . Ben çok bozuldum. Mutlu olmasını isterim ama yaptığı davranış çok yanlış. Artık eskisi gibi olamam çünkü ben ondan hiç bir şey saklamadım.

Arkadaslar bir konuda soru sormak istiyorum. En yakın arkadasım bir kız var adı ayse olsun. Birde hiç alakaları olmayan ayşeyle iki kız arkadasım var beraber piknik ayarlayıp gittik ayşeyle ben tanıştırdım bunları fotoğraf felan çekildik. Bu kızlarla piknikte ayşeyi arkadaslarımdan birinin annesi bekar ogluna begenmiş ayşede evlenmek isteyen işi gücü arabası olan bir kız. Çocukla tanışmış görüşmüş ama bana hiç bişe demedi en yakın arkadasım baya ciddi boyuta gelmişler. Bende bugün ayşeye kendi çevremde iyi birini ayarlıyım diye aradım oda doğru olmaz benim hayatımda biri var dedi. Ben şok bu kızla sürekli konuşurum. Hiç bir şey demedi. İlk basta olay ciddiye binince dicektim daha sonra yok arkadasından çekindim felan daha sonra çok yoğunum bilmem ne felan dedi . Ben çok bozuldum. Mutlu olmasını isterim ama yaptığı davranış çok yanlış. Artık eskisi gibi olamam çünkü ben ondan hiç bir şey saklamam.
Abartmıyorsun.En azından gorustuklerinden bir haberin olabilirdi.Cunku yakin arkadasınmış.

Belli bi samimiyetteyseniz elbette söylemesini ummakta haklısınız.
O da söylememeyi uygun görmüş kendince haklıdır, çok da şeapmamak lazım ama ben olsam ne yapardım, def ederdim direkt.
"Bi koca gördün ... başın oynayıverdi" der, yol verirdim. Sevmem böyle tipleri, samimiyetsiz gelirler. Yani ne var da saklıyorsun arkadaşın işte anlatsan mutluluğunu paylaşsan incilerin mi dökülür? Yok ama olmaz, özeli o. Diğer arkadaşınızın abisine doğru uçarken özel mözel dinlememiş ama :KK70:

Eski bi arkadaşıma benzettim de durumu, apayrı gıcık oldum. Ayşe'ye söyle beni bi arasın, "İnsan arkadaşına söylemez mi hea? Seni yere bakan yürek yakan seni! Sus kız konuşma yerim yoğunluğunu!" diye bi azarlayayım :KK70:

O da söylememeyi uygun görmüş kendince haklıdır, çok da şeapmamak lazım ama ben olsam ne yapardım, def ederdim direkt.
"Bi koca gördün ... başın oynayıverdi" der, yol verirdim. Sevmem böyle tipleri, samimiyetsiz gelirler. Yani ne var da saklıyorsun arkadaşın işte anlatsan mutluluğunu paylaşsan incilerin mi dökülür? Yok ama olmaz, özeli o. Diğer arkadaşınızın abisine doğru uçarken özel mözel dinlememiş ama :KK70:

Eski bi arkadaşıma benzettim de durumu, apayrı gıcık oldum. Ayşe'ye söyle beni bi arasın, "İnsan arkadaşına söylemez mi hea? Seni yere bakan yürek yakan seni! Sus kız konuşma yerim yoğunluğunu!" diye bi azarlayayım :KK70:
Her zamanki gibi altına imzamı atıyorum :kahve:

Bende muhattap olmayı düşünmüyorum selam selam ilişkisi

Aklıma geldi şimdi benim de. Yakın bir kisz bir de erkek arkadaşım vardı. Bir vesileyle ikisini tanıştırmış bulundum. Gel zaman git zaman erkek bundan hoşlanmış. Bana dedi hayırlısı falan dedim. Sonra ne olduysa bunlar anlaşmış sevgili olmuşlar bana dememisler. Ben sonra bana nasıl demezsiniz diye ilk buluşmalarını burunlarindan getirmiştim. Sonra geri benim gönlümü aldılar bir de hey gidi ne cirkefmisim:KK53: aslında temelinde ikisini yakistirmamam yatıyordu. Çok geçmeden ayrılmışlardı zaten. Yazik olduydu hey gidi.

Ya belki yeni diye söylememiş olabilir. Ben de eşimle ilk tanıştığımda annem hariç tüm arkadaşlarımdan saklamıştım. (Normalde bişe saklayamam hemen söylrm) sonra baktım bu bey çok yakışıklı efendi ben bunu alayım arkadaslarımla görüştüreyim dedim :)) hepsi çok şaşırdılar nasıl sakladın söylemedin diye ama anlayış gösterdiler. Efendi olmasa fırıldaklık etse yol vereceğim adamı nie milletle tanıştırıp yaygın edim dimi? Belki arkadasında böylee düşünmüştür

Arkadaslar bir konuda soru sormak istiyorum. En yakın arkadasım bir kız var adı ayse olsun. Birde hiç alakaları olmayan ayşeyle iki kız arkadasım var beraber piknik ayarlayıp gittik ayşeyle ben tanıştırdım bunları fotoğraf felan çekildik. Bu kızlarla piknikte ayşeyi arkadaslarımdan birinin annesi bekar ogluna begenmiş ayşede evlenmek isteyen işi gücü arabası olan bir kız. Çocukla tanışmış görüşmüş ama bana hiç bişe demedi en yakın arkadasım baya ciddi boyuta gelmişler. Bende bugün ayşeye kendi çevremde iyi birini ayarlıyım diye aradım oda doğru olmaz benim hayatımda biri var dedi. Ben şok bu kızla sürekli konuşurum. Hiç bir şey demedi. İlk basta olay ciddiye binince dicektim daha sonra yok arkadasından çekindim felan daha sonra çok yoğunum bilmem ne felan dedi . Ben çok bozuldum. Mutlu olmasını isterim ama yaptığı davranış çok yanlış. Artık eskisi gibi olamam çünkü ben ondan hiç bir şey saklamadım.

Ayşen’in bu yakın arkadaşlıktan haberi olmayabilir mi acaba??

Yakınlık olunca böyle şeyler gizlenmiyor bence haklısınız.

Ben olsam ben de bozulurdum. Demek ki benim sandığım kadar yakın değilmişim der kenara çekilirdim.

Arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkürler Anladım ki insanlara güven olmuyormuş Mune Mune konuyu kapatabilirmisin

Benim düğünde de arkadaşım esimin kuzeni ile tanışmış cikmaya başlamışlar biz bayagi sonra duyduk bozuldum tabi saklanacak bisey değildi

Back
X