- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kesinlikle cok iyi yakaladiniz. Benim düsüncem onun egilimleri oldugu. Sürekli genc olmanin daha iyi olduguyla ilgili cümleler kuruyor ve ben 32 yasimda onun yüzünden yasimi takinti yaptim. Peki bunu acikca nasil konusabilirim? Egilimin mi var diye soramam nasil konusulur ki?
Bilmiyorm su an daha da üzüldüm eger öyleyse nasil davranirim bilmiyorum belki bunu konustugum icin bile ben kötü olurum..yani ben olsaydim acikca sorardim ama eşinizle iletisiminizi bilemiyorum. o yüzden nasıl sormaniz gerektigini de bilemiyorum ama belki orneklemelerle burada bahsettiginiz konularla lafa girip konuşabilirsiniz.
bu durumun sizi çok incittigini soyleyebilirsiniz mesela.
eğer izlediği diziden girerseniz konuya tabi ki abartma sacmalama der.
yani böyle bişeye eğilimi olduğu sorulduğunda kim"evet var öyle bir durum" diye cevap verir ki bilemedim.. Bence bunu anlamanın yolu bu değil.. Ama nasıl anlaşılabilir açıkçası onu da bilmiyorumyani ben olsaydim acikca sorardim ama eşinizle iletisiminizi bilemiyorum. o yüzden nasıl sormaniz gerektigini de bilemiyorum ama belki orneklemelerle burada bahsettiginiz konularla lafa girip konuşabilirsiniz.
bu durumun sizi çok incittigini soyleyebilirsiniz mesela.
eğer izlediği diziden girerseniz konuya tabi ki abartma sacmalama der.
Bilmiyorm su an daha da üzüldüm eger öyleyse nasil davranirim bilmiyorum belki bunu konustugum icin bile ben kötü olurum..
yani böyle bişeye eğilimi olduğu sorulduğunda kim"evet var öyle bir durum" diye cevap verir ki bilemedim.. Bence bunu anlamanın yolu bu değil.. Ama nasıl anlaşılabilir açıkçası onu da bilmiyorumSevgili konu sahibi M melankolik_24 sizin derdiniz dizi değilmiş anlaşılan. Ne gibi şeylerden şüphelendiniz başka bikaç örnek verebilir misiniz?
Fuarlarda genc ve güzel kadinlar calisiyor, bir film izledigimizde sence bu kadin kac yasinda diye sormasi gecen bir gazetede bir kadin resmi vardi sence bu kadin kac yasinda olabilir dedi, kadinlar belli bir yastan sonra tercih edilmezken erkekler olgunlastikca daha cok tercih ediliyor bu kadinlar icin kötü degil mi dedi. Isyerinde yeni biri alincakmis tabiki genc diye o secildi dedi. Su an problem olan dizideki oyuncu icin sence kac yasindadir demisti. Pamuk prenses hikayesinde cadinin kendisinin yasli oldugu icin pamuk prensesi kiskanip öldürdügünü söylemesi, gazetede okudum bir kiz kaybolmus dedigimde güzelmi demesi yani güzel oldugu icin bir erkek kacirmis bunun gibi seyler...yani dışarıda genç kızlara baktığını yazmissiniz bence önemli bi konu.
ya da arkadaşıyla konuşurken genç kızlarla ilgili tavsiye vermesi.
ciddi anlamda evliligi etkileyecek şeyler bunlar.
siz diziden konuya girdiğiniz için herkes abartma dedi ama aslında eşinizin davranışları abartı biraz.
eğer bu durum sizi çok etkiliyorsa mutlaka konuşun eşinizle belki siz yanlış anlıyorsunuz üzülmeyin hemen. belki evlilik terapistine gidersiniz.
inanın bilmiyorum bu durumda nasıl bir çözüm yolu bulunabilir. ama en azından icinizden kendinizi yiyeceginize o da bilsin şüphelerinizi.
ne bileyim bayağı ağır da bir itham buo da dogru evet. ben de bilemedim nasıl anlaşılabileceğini
ama ben olsaydım esimin yalan söylediğini de anlardım. belki konu sahibi de anlar yuz ifadesinden filan
Fuarlarda genc ve güzel kadinlar calisiyor, bir film izledigimizde sence bu kadin kac yasinda diye sormasi gecen bir gazetede bir kadin resmi vardi sence bu kadin kac yasinda olabilir dedi, kadinlar belli bir yastan sonra tercih edilmezken erkekler olgunlastikca daha cok tercih ediliyor bu kadinlar icin kötü degil mi dedi. Isyerinde yeni biri alincakmis tabiki genc diye o secildi dedi. Su an problem olan dizideki oyuncu icin sence kac yasindadir demisti. Pamuk prenses hikayesinde cadinin kendisinin yasli oldugu icin pamuk prensesi kiskanip öldürdügünü söylemesi, gazetede okudum bir kiz kaybolmus dedigimde güzelmi demesi yani güzel oldugu icin bir erkek kacirmis bunun gibi seyler...
40 yasinda ne diyebilirim ki güzel kadinlar var tepki gösterince kiskanclik yapiyorsun diyor
bence şüphelerinizde haklisiniz.
eşiniz kaç yaşında?
andropoza filan mi girdi acaba. ne bu kadın takıntısı?
hic mi ses cikarmiyorsunuz nasıl bu kadar açık açık bunları konusuyor sizinle?
Nasil konusabilirim ne diyebilirim ama bununla yasayamam bunu biliyorum40 yasinda ne diyebilirim ki güzel kadinlar var tepki gösterince kiskanclik yapiyorsun diyor
40 yasinda ne diyebilirim ki güzel kadinlar var tepki gösterince kiskanclik yapiyorsun diyor
"kurgu"lardan etkilenip bu kadar şüpheci oluyorsanız yarın öbür gün zengin erkekleri tavlayan kadınların olduğu yurdum dizilerinden etkilenip, ben de daha zenginini bulurum yaa diyerek sizde farklı düşüncelere girebilirsiniz.Evet ben de öyle diziler icin cok naifim sürekli aldatmalar dizi izlensin diye cok acik sahneler asiri siddet var. Öyle dizileri izlemek beni kuskucu yapiyor ve bilinc altini etkiledigini düsünüyorum
Nasil konusabilirim ne diyebilirim ama bununla yasayamam bunu biliyorum
Herkese merhaba, sevgilinizin ya da esinizin sizi rahatsiz eden konu icerikleri olan bir diziyi bagimlilik derecesinde izlemesi sizi rahatsiz edermi? Dizide beni rahatsiz eden seyler aile ici iliski temasi asiri siddet ve arti 18 sahneler. Mesela bir baba ve kizi var kiz cok güzel 18 yasinda babasi birine diyor ki, o benim kizim olmasaydi bilmem ne yapardim... simdi buraya acikca yazmiyorum. Ben bir kere izlemek istedim diziyi onunla ama böyle seyleri görünce bir daha izlemek istemedim ama o bagimli gibi arka arkaya izliyor bölümleri. Bu dizide neyi seviyorsun diyorum cok kaliteli yapilmis ondan diyor. Dün onun böyle bir diziyi izlemesinin beni rahatsiz ettigini söyledim ve kavga ettik. Abartiyormuyum?
Sürekli oliyi de öyle şey mi olur ben mi geri kafaliyim anlamadim ki. bir erkeğin karısına sürekli farklı güzel kadınlardan bahsetmesi normal mi?
Bugüne kadar o yönden hic bir yanlisi olmadi bana aldatmadi yani öyle bir sey saklama huyu da yoktur bi yere gitmez zaten dogru düzgün genelde benle vakit gecirir tatli dillidir ama bu seyler beni ikilemde birakiyorinanın çok ince bir çizgi hic bir fikrim yok nasıl konuşmanız gerektiğiyle ilgili.
bir evlilik ilişki danismanindan yardim mi alsaniz acaba?
yani belki o yardımcı olur size.
yaparsın tabi niye yapmayacaksın ki kıskançlık? yani karısı değil misin allah allah yaa40 yasinda ne diyebilirim ki güzel kadinlar var tepki gösterince kiskanclik yapiyorsun diyor
Fuarlarda genc ve güzel kadinlar calisiyor, bir film izledigimizde sence bu kadin kac yasinda diye sormasi gecen bir gazetede bir kadin resmi vardi sence bu kadin kac yasinda olabilir dedi, kadinlar belli bir yastan sonra tercih edilmezken erkekler olgunlastikca daha cok tercih ediliyor bu kadinlar icin kötü degil mi dedi. Isyerinde yeni biri alincakmis tabiki genc diye o secildi dedi. Su an problem olan dizideki oyuncu icin sence kac yasindadir demisti. Pamuk prenses hikayesinde cadinin kendisinin yasli oldugu icin pamuk prensesi kiskanip öldürdügünü söylemesi, gazetede okudum bir kiz kaybolmus dedigimde güzelmi demesi yani güzel oldugu icin bir erkek kacirmis bunun gibi seyler...
Galiba senin kadinlarla ve yasla ilgili bir takintin mi var diye sorcam? Belki bir aciklama yaparinanın çok ince bir çizgi hic bir fikrim yok nasıl konuşmanız gerektiğiyle ilgili.
bir evlilik ilişki danismanindan yardim mi alsaniz acaba?
yani belki o yardımcı olur size.
Sürekli ol
Bugüne kadar o yönden hic bir yanlisi olmadi bana aldatmadi yani öyle bir sey saklama huyu da yoktur bi yere gitmez zaten dogru düzgün genelde benle vakit gecirir tatli dillidir ama bu seyler beni ikilemde birakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?