- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ya da kendisi benim yasimi takinti yaptigi icin senden daha gencler de var demeye getiriyor ben alti yas kücügüm ondan. Belkide o bunu cok normal bir sekilde söylüyor ben takinti yaptim. Bilmiyorumallah allah
evet diziden girince biz de onun için öyle yorum yaptık ama cadı pamuk prenses metaforuna kadar inmiş meğerse mevzu.
yani arada böyle muhabbetler olur da sürekli sürekli yaş mevzusuna vurgu yapılıyorsa bir gariplik var. Yine de çok genç takıntısı olsa sizinle değil daha genç biriyle evlenirdi.
Şimdi bilemiyoruz da adam mı vurgu yapıyor siz mi takıldınız bu duruma
Ya da kendisi benim yasimi takinti yaptigi icin senden daha gencler de var demeye getiriyor ben alti yas kücügüm ondan. Belkide o bunu cok normal bir sekilde söylüyor ben takinti yaptim. Bilmiyorum
Galiba senin kadinlarla ve yasla ilgili bir takintin mi var diye sorcam? Belki bir aciklama yapar
Bende asla icimde tutamam su an telefon edip sormak istiyorm süpheyle gecen 1 dakika bile cok kötü. Evet konu icerigini degistirmem lazimbence de sorun ben içimde tutamazdım. ama biraz daha bekleyin belki buradan bir fikir veren olur.
konuyu yanlış açmışsınız siz herkes farklı anlıyor o yüzden, yeniden mi konu açsanız belki başına gelen vardır ? böyle ilk konuyu okuyup geçiyorlar doğal olarak.
Bende asla icimde tutamam su an telefon edip sormak istiyorm süpheyle gecen 1 dakika bile cok kötü. Evet konu icerigini degistirmem lazim
Bende asla icimde tutamam su an telefon edip sormak istiyorm süpheyle gecen 1 dakika bile cok kötü. Evet konu icerigini degistirmem lazim
Evde oturup dizi izliyorm onu bile kisitlamak istiyorsun diyor ve kendimi kötü hissediyorum. Ama cok rahatsiz oldum
Sordum düzelen bir sey yok hala ayni. Sen yanlis anliyorsun öyle bir durum yok dedi. Ben hala iyi hissetmiyorum kendimiay yok artık sakın öyle şeyler yapmayın!
biraz politik, taktiksel gidin yahu
Erkeklerin dogasinda ve biyolojisinde varmis genc kadina ilgi duyma yasli erkekler tekrar genclesiyormus. Filmlerde ve dizilerde de genelde örnekler bu yönde. Belki özendirici bir etki yaratabilir. Göbekli, zenginde degil:) ya düsünün iste ben ondan genc olmama ragmen beni nasil takintili yapti. Sürekli bunla yasayamam. Özgüveni bitiriyor ve takintili bir insan yapiyor beniEsas derdinizi daha sonra yazmışsınız. Sizin derdiniz eşinizin sizden genç birine gönlü kayarsa diye. Şimdi siz zaten eşinizden gençsiniz aranızda 8 yaş varmış. Aynı yaşta olsanız artık sizi beğenmiyor mu derdim de yani zaten ondan gençsiniz. Hiç özgüveninizin gitmesine izin vermeyin. 32 yaşında kadın var manken gibi 32 yaşında kadın var teyze gibi. Yine 20 yaşında kadın var kendine bakmamıştır 32 yaşındaki kadın daha güzel durur yanında vs.
Siz spora gidin kilonuz varsa verin, hatta gidin dermatologa botoks ve ihtiyacınız varsa dolgu vs yaptırın. Dişlerinizi beyazlatın, kıyafetler alın vs. Yiyin eşinizin parasını ki gidip daha genç biriyle yiyemesin.
Anladığım kadarıyla özeniyor ama manyak değilse ve kocanız aşırı zengin değilse 20 yaşındaki dönüp de 40 yaşındakine bakmaz. Ayrıca kocanız nasıl duruyor kel göbekli mi yoksa kendine bakmış mı? 40 gibi mi duruyor daha genç mi duruyor.
Sordum düzelen bir sey yok hala ayni. Sen yanlis anliyorsun öyle bir durum yok dedi. Ben hala iyi hissetmiyorum kendimi
Ona de ki ben zaten senden gencim, daha gencini bulabiliyorsa gitsin bulsun valla. Bence siz kendinize bakın özgüvenin gitmesine izin vermeyin ki yarınbir gün haltlar yerse gözünüz arkada kalmadan basarsınız tekmeyi. Onu göbeğinden vurabilirsiniz :) seviyormuş gibi göbeğini elleyin sevimli sevimli laf çakınErkeklerin dogasinda ve biyolojisinde varmis genc kadina ilgi duyma yasli erkekler tekrar genclesiyormus. Filmlerde ve dizilerde de genelde örnekler bu yönde. Belki özendirici bir etki yaratabilir. Göbekli, zenginde degil:) ya düsünün iste ben ondan genc olmama ragmen beni nasil takintili yapti. Sürekli bunla yasayamam. Özgüveni bitiriyor ve takintili bir insan yapiyor beni
Bir tane arkadasinin sevgilisi oglani terketmis. Kiz 30 yasindaymis nasil cesaret terketti o yasta diyor. Yani demeye getiriyor ki 30 yasindan sonra kadin kimi bulcakkeşke acele etmeseydiniz. hele de telefonda sormak çok mantıksız. biraz izleyin bakalım gözlemleyin.
belki de gerçekten siz yanlış anlıyorsunuz. takıntı yaptım diyorsunuz yaşımı belki o yüzden hassasiyet duyuyorsunuz bu konuya herşey gözünüze batıyor.
kendinizde de suc aramayın boyle bile olsa sizin bakımlı ya da bakimsiz olmanizla ilgisi olamaz. saçma sapan fikirlere aldırmayın.
eğer erkekler karisi yaşlanınca ya da bakımsız olunca başkasına bakacak olsa kimse evli kalamaz herkes herkesi aldatir zaten.
Ben iste aptal oldugum icin kendisi göbegini takinti yaptiginda üzülmesin diye ne var göbeginde bir sey yok dedim. Ah kafam ah..Ona de ki ben zaten senden gencim, daha gencini bulabiliyorsa gitsin bulsun valla. Bence siz kendinize bakın özgüvenin gitmesine izin vermeyin ki yarınbir gün haltlar yerse gözünüz arkada kalmadan basarsınız tekmeyi. Onu göbeğinden vurabilirsiniz :) seviyormuş gibi göbeğini elleyin sevimli sevimli laf çakın
Evet haklisiniz ama belkide benim birlikte oldugum insan yanlis belki gercekten ben yaslaninca beni birakcak. Kendisi her seyi bu kadar yüzeysel görüyorsa olacagi odur herhaldekeşke acele etmeseydiniz. hele de telefonda sormak çok mantıksız. biraz izleyin bakalım gözlemleyin.
belki de gerçekten siz yanlış anlıyorsunuz. takıntı yaptım diyorsunuz yaşımı belki o yüzden hassasiyet duyuyorsunuz bu konuya herşey gözünüze batıyor.
kendinizde de suc aramayın boyle bile olsa sizin bakımlı ya da bakimsiz olmanizla ilgisi olamaz. saçma sapan fikirlere aldırmayın.
eğer erkekler karisi yaşlanınca ya da bakımsız olunca başkasına bakacak olsa kimse evli kalamaz herkes herkesi aldatir zaten.
Bir tane arkadasinin sevgilisi oglani terketmis. Kiz 30 yasindaymis nasil cesaret terketti o yasta diyor. Yani demeye getiriyor ki 30 yasindan sonra kadin kimi bulcak
Evet öyle bir sey iste buda:))ayy kusura bakmayın avrupa yakasındaki bülent geldi benim de aklıma adam genç kadınlara takmıştı ya kafayı :)
Evet haklisiniz ama belkide benim birlikte oldugum insan yanlis belki gercekten ben yaslaninca beni birakcak. Kendisi her seyi bu kadar yüzeysel görüyorsa olacagi odur herhalde
Hiçte abartmıyorsun gayet haklısın bu tür yabancı diziler Zaten toplumun değerlerinin içine etti ahlaktan yoksun bir gençlik yetişiyor maalesef sevmediğinizi söyleyebilirsiniz onun izlemesinden hoşlanmadığınızı da o neden kavga çıkardı en azından sizi dinleyip hak vermesi gerekeceği yerde neden kavga karşılıklı konuşulup anlaşılabilecek bir konuyken kavga çıkaran omu oldu yanlış yapmışHerkese merhaba, sevgilinizin ya da esinizin sizi rahatsiz eden konu icerikleri olan bir diziyi bagimlilik derecesinde izlemesi sizi rahatsiz edermi? Dizide beni rahatsiz eden seyler aile ici iliski temasi asiri siddet ve arti 18 sahneler. Mesela bir baba ve kizi var kiz cok güzel 18 yasinda babasi birine diyor ki, o benim kizim olmasaydi bilmem ne yapardim... simdi buraya acikca yazmiyorum. Ben bir kere izlemek istedim diziyi onunla ama böyle seyleri görünce bir daha izlemek istemedim ama o bagimli gibi arka arkaya izliyor bölümleri. Bu dizide neyi seviyorsun diyorum cok kaliteli yapilmis ondan diyor. Dün onun böyle bir diziyi izlemesinin beni rahatsiz ettigini söyledim ve kavga ettik. Abartiyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?