Abartiyormuyum?

Ya da kendisi benim yasimi takinti yaptigi icin senden daha gencler de var demeye getiriyor ben alti yas kücügüm ondan. Belkide o bunu cok normal bir sekilde söylüyor ben takinti yaptim. Bilmiyorum

Galiba senin kadinlarla ve yasla ilgili bir takintin mi var diye sorcam? Belki bir aciklama yapar

bence de sorun ben içimde tutamazdım. ama biraz daha bekleyin belki buradan bir fikir veren olur.

konuyu yanlış açmışsınız siz herkes farklı anlıyor o yüzden, yeniden mi konu açsanız belki başına gelen vardır ? böyle ilk konuyu okuyup geçiyorlar doğal olarak.

Bende asla icimde tutamam su an telefon edip sormak istiyorm süpheyle gecen 1 dakika bile cok kötü. Evet konu icerigini degistirmem lazim

Bende asla icimde tutamam su an telefon edip sormak istiyorm süpheyle gecen 1 dakika bile cok kötü. Evet konu icerigini degistirmem lazim

Acele etmeyin, sakin olun.
Yoksa üste çıkar sizi kiskanclikla suçlar zaten.
Eminim burada bu konuyla ilgili fikri olan vardir.
En azından nasıl anlayabileceginizi bilen birileri.
Sonra konusursunuz kendisiyle.

Bu tip diziler sayesinde hepimiz bazı şeylere aşina olmaya başladık ve acayip tepki gösterilmesi gereken bir olaya bile sessiz kalıyoruz.

Dizilerden sadece 7 yaş altı mı etkileniyor sanıyorsunuz? Yetişkinlerde bayağı bayağı etkileniyor. Mesela ben bir diziyi sürekli takip ettiğin zaman rüyalarıma giriyor. Bilinç altı oluyor çünkü. Sadece diziler de değil haberler de aynı şekilde etkileniyor mu bizi?

Bence abartan sen değilsin. Özgürlük adı altında yapılanlar abartılıyor.

Esas derdinizi daha sonra yazmışsınız. Sizin derdiniz eşinizin sizden genç birine gönlü kayarsa diye. Şimdi siz zaten eşinizden gençsiniz aranızda 8 yaş varmış. Aynı yaşta olsanız artık sizi beğenmiyor mu derdim de yani zaten ondan gençsiniz. Hiç özgüveninizin gitmesine izin vermeyin. 32 yaşında kadın var manken gibi 32 yaşında kadın var teyze gibi. Yine 20 yaşında kadın var kendine bakmamıştır 32 yaşındaki kadın daha güzel durur yanında vs.

Siz spora gidin kilonuz varsa verin, hatta gidin dermatologa botoks ve ihtiyacınız varsa dolgu vs yaptırın. Dişlerinizi beyazlatın, kıyafetler alın vs. Yiyin eşinizin parasını ki gidip daha genç biriyle yiyemesin.

Anladığım kadarıyla özeniyor ama manyak değilse ve kocanız aşırı zengin değilse 20 yaşındaki dönüp de 40 yaşındakine bakmaz. Ayrıca kocanız nasıl duruyor kel göbekli mi yoksa kendine bakmış mı? 40 gibi mi duruyor daha genç mi duruyor.

Erkeklerin dogasinda ve biyolojisinde varmis genc kadina ilgi duyma yasli erkekler tekrar genclesiyormus. Filmlerde ve dizilerde de genelde örnekler bu yönde. Belki özendirici bir etki yaratabilir. Göbekli, zenginde degil:) ya düsünün iste ben ondan genc olmama ragmen beni nasil takintili yapti. Sürekli bunla yasayamam. Özgüveni bitiriyor ve takintili bir insan yapiyor beni

Sordum düzelen bir sey yok hala ayni. Sen yanlis anliyorsun öyle bir durum yok dedi. Ben hala iyi hissetmiyorum kendimi

keşke acele etmeseydiniz. hele de telefonda sormak çok mantıksız. biraz izleyin bakalım gözlemleyin.
belki de gerçekten siz yanlış anlıyorsunuz. takıntı yaptım diyorsunuz yaşımı belki o yüzden hassasiyet duyuyorsunuz bu konuya herşey gözünüze batıyor.

kendinizde de suc aramayın boyle bile olsa sizin bakımlı ya da bakimsiz olmanizla ilgisi olamaz. saçma sapan fikirlere aldırmayın.

eğer erkekler karisi yaşlanınca ya da bakımsız olunca başkasına bakacak olsa kimse evli kalamaz herkes herkesi aldatir zaten.

Ona de ki ben zaten senden gencim, daha gencini bulabiliyorsa gitsin bulsun valla. Bence siz kendinize bakın özgüvenin gitmesine izin vermeyin ki yarınbir gün haltlar yerse gözünüz arkada kalmadan basarsınız tekmeyi. Onu göbeğinden vurabilirsiniz :) seviyormuş gibi göbeğini elleyin sevimli sevimli laf çakın

Bir tane arkadasinin sevgilisi oglani terketmis. Kiz 30 yasindaymis nasil cesaret terketti o yasta diyor. Yani demeye getiriyor ki 30 yasindan sonra kadin kimi bulcak

Ben iste aptal oldugum icin kendisi göbegini takinti yaptiginda üzülmesin diye ne var göbeginde bir sey yok dedim. Ah kafam ah..

Evet haklisiniz ama belkide benim birlikte oldugum insan yanlis belki gercekten ben yaslaninca beni birakcak. Kendisi her seyi bu kadar yüzeysel görüyorsa olacagi odur herhalde

Bir tane arkadasinin sevgilisi oglani terketmis. Kiz 30 yasindaymis nasil cesaret terketti o yasta diyor. Yani demeye getiriyor ki 30 yasindan sonra kadin kimi bulcak

ayy kusura bakmayın avrupa yakasındaki bülent geldi benim de aklıma adam genç kadınlara takmıştı ya kafayı :)

Evet haklisiniz ama belkide benim birlikte oldugum insan yanlis belki gercekten ben yaslaninca beni birakcak. Kendisi her seyi bu kadar yüzeysel görüyorsa olacagi odur herhalde

Düşünceleri hiç sağlıklı değil sizin dediğiniz gibi yüzeysel gerçekten insana bakış açısı. Sevmeyi bilmiyor belki de. Güzel olsun seksi olsun tek derdi cinsellik sanırım. Artık kadın erkek fark etmiyor insan kendine bakarsa 50 sinde bile 35 durabiliyor. Zaten bu dış görünüş işleri çok sığ. İnsan sağlıklı olsun spor yapsın aynaya baktığında kendini beğensin yeter. Sadece dış görünüşten oluşmuyoruz ki hepimizin farklı karakterleri farklı hayat görüşleri var.

Bu arada siz evli misiniz yoksa beraber mi yaşıyorsunuz yoksa sevgili misiniz? tam anlayamadım.

Hiçte abartmıyorsun gayet haklısın bu tür yabancı diziler Zaten toplumun değerlerinin içine etti ahlaktan yoksun bir gençlik yetişiyor maalesef sevmediğinizi söyleyebilirsiniz onun izlemesinden hoşlanmadığınızı da o neden kavga çıkardı en azından sizi dinleyip hak vermesi gerekeceği yerde neden kavga karşılıklı konuşulup anlaşılabilecek bir konuyken kavga çıkaran omu oldu yanlış yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…